סלקום חו"ל החדשה

RMS

New member
שיחליפו מדי פעם!

זה כמו "סופרלנד - בטירוף שלנו. ראשון לציון מערב, קרוב לים". להחליף מיד!!!

יעללל

New member
למה חו"ל?

אוקיי מודה- מתפרצת, אבל נמאס מההדגשים המיותרים האלה חו"ל הוא לו מודל לחיקוי, קהל היעד הישראלי שונה מקהל היעד האמרקני והארופאי. אמרתי כבר שההודעה היא רק הערת סוגריים? אני מודעת שההתפרצות מתאימה לדיון אחר. המשך יום מקסים לכולם! אחלה פורום רק הרגע גילתי.

johny_abola

New member
סלקום חו"ל החדשה

סלקום, פרסומת, באומן, בר, ריבנאי, לקוח, דורש, לקוחות - עוזבים, מתחרים - משתפרים, בעיה, חידוש? אין, פלנינג? ישן, קריאטיב? משומש, רעיונות? אין, דד-ליין, לקוח, עצבני, צועק, מאיים, בעיה, לחץ, פתרון? מיחזור! ישן, אשתקד, משומש, לקוח, מרוצה. כמה אפשר למרוח את אותו הקונספט? כבר שנתיים אותן הפרסומות!

אורז

New member
למרות כשרון הכתיבה, אני חולק עליך

קראתי וצחקתי, אבל ממש לא הסכמתי. עד היום היה רק קמפיין אחד של סלקום חו"ל עם הקונספט הזה. עכשיו העלו קמפיין שני שלוקח את הרעיון צעד אחד קדימה. כבר לא צריך להסביר לצופים את הדיבור המקוצר והמוזר הזה ולכן התסריט יותר מורכב ויותר מעניין. מצאה חן בעיני השיטה שבא יש שני סרטים קצרים בהם, בכל פעם מושמעת גירסה שונה לאותו מקרה, פעם מפי הגבר ופעם מפי האשה. אני דווקא בעדם! ואפרופו קמפיינים משומשים, ראיתי עכשיו שלטי חוצות של אוטריוין ששוב עושים שימוש, כמו ב-10 שנים האחרונות, בכיתוב כמו שמצוננים מדברים. משהו כמו: "אתם מצודדים?". זה באמת כבר נמאס ולא מחדש. הגיע הזמן לחשוב על משהו חדש. אתם לא חושביב?

johny_abola

New member
דווקא אהבתי את הקריאטיב

אבל הבעיה שלי היא עם המיחזור - זה באמת רק הקמפיין השני של סלקום באותו קונספט, אבל מבחינת סרטוני פרסומת, זה כבר הרביעי לדעתי, אחרי שלושה בשנה שעברה, כולל חזרה על אחד מהם לפני כמה חודשים (לונדון, מאוהבת, טבעת, כן, לא, אולי).

yos3221

New member
אחי - צודק במאה אחוז מלבד דבר אחד

קטן... הקריאיטיב למרות שהוא משומש - הוא די טוב מעבר לכך הכל נכון: משרד פרסום מיושן וגרוע, פלנינג ברמה של גן ילדים ולקוח שהיה מטומטם בעבר והיום יודע שכדי לשדרג את עצמו חייב להחליף משרד פרסום (כלומר חייב לעבוד עם משרד פרסום אמיתי ולא עם משרד שהוא למעשה ממצא ארכיאולוגי...)

shiri33

New member
מחבבת את דלית קהן אבל...

הפרסומת הזו סתם באמת מחזור רעיון ישן שומדבר מעניין בזבזו חופשת סקי לצוות צילום... מקוה שדלית נהנתה (לא מכירה אותה)

אהבתי ועדיין אוהבת...

את הרעיון. סלקום? זה היה סלקום? כן, טוב שאמרתם... אני כבר מפנימה פרסומות כחלק בלתי נפרד מהסרט ובכלל לא שמה לב למה שמפרסמים שם, לוקחת כל פרסומת כסרט קצר.

למעלה