סלע המחלוקת הגיע.....

שקדי

New member
סלע המחלוקת הגיע.....

כלומר נשוא הויכוח על האואטינג היה מת להראות כמו היום עמוס השמן מהקואופרטיב ומהגבעטרון ואבא של שקדי.....ושקדי הקטן לידו גם הוא אגב היה מוכן לחזור למצב הצבירה שבתמונה עמוס זה אגב היה גם שחקן כדורגל הרבה שנים וכשמישהו עשה עליו עבירה בכוונה לא נשאר חייב ומכה שלו היתה מכה.....מכל הלב ....והגוף של כ-120 ק2´´ג ופעם שיחקו אצלנו נגד מרחביה ומישהו דרך לו על הרגל וקיבל זאצ שלא יישכח לעולם בעמק וכמה שנים אח´´כ בטירונות נפגשתי עם מישהו ממרחביה היום הוא מפקד חיל הים אגב......... וכששמע שאני מגבע(הנה אמרתי את השם המפורש) שאל:אתה מכיר את עמוס תן שוס??????? הודיתי שאכן אני מכיר............................

מבלי לפתוח את ההודעה הזותי

הפניתי אליך את השאלה בעניין עמוס. וואלה אבא שלך פטיש! איך דיבר אתמול ברדיו.. קולהכבוד קולהכבוד! ואתה דומה לו 2 טיפות- רק רזה יותר, ובמחשבה שניה - טוב שאתה שומר!

הפועל בלפוריה../images/Emo86.gif../images/Emo86.gif../images/Emo86.gif../images/Emo86.gif

הנציגה היחידה ואחרונה של העמק, בליגת העל בכדורגל. מסכנים, חזרו מלוא רשת, כדורים. שיא של כל הזמנים. מעל 120 שערים לעונה. היה שמח לפני שנולדתי. טוב לא אגזים, הייתי צימוקון, סטייל שקדיון. בתמונה. בן בו, שנרדם למחצית הראשונה, הולך להשלים השכלה במשחק אנגליה -דנמרק.

טרה10

New member
מה שאני זוכר זה שמישהו היה הגזבר.

וגם שר. מכל הלב.! והמשפט האחרון שקלטתי- על קיבוצניקים אם כבר אנחנו בנושא הבלתי-מסתיים הזה, זה שהוא מבין מהר מה שמסבירים לו לאט. שנאמר על רון חולדאי. ...ואני עדיין לא הספיקותי לקרוא את ספרו של אמנון בלבן. שהוא פרופסור ובן חולדה הנקרא- שבעה- עליכם ועלינו הקיבוצניקים לשעבר.! ובקשר לאאוטינג- אני חוזר ואומר..שזה פשוט אידיוטי..כי מרוב מה שכותבים כאן..הדבר היחיד, שאני לא יודע זה הכתובת המדויקת של זו ש´אז מה אם היא מרחובות´! כי יש אפילו שיר כזה: אז מה אם אנחנו מרחובות. וזה של דן אלמגור.! שהוא היחיד שעדיין לא ירד על המרוקאים..! מה שחיים חפר שכתב את שירי קזבלן-עשה ואז הנשיא אמר שהוא מקוה שהוא לא היה פיכח.! זה לא יאומן מה שהולך בארץ הזו.!

למעלה