סלעית!!!!

go golan go

New member
סלעית!!!!../images/Emo41.gif

קודם כל- לא אכפת לי שזה לא משורשר לשומדבר! מותר לי- ואני אפילו אתן לכם סיבה: כמו שאתם יודעים- אני גרה בגולן, וסלעית בערבה. אני שונאת לדבר בטלפון (וכשאני אומרת שונאת אני מתכוונת לפוביית טלפונים עצבנית!), ולכן האפשרות היחידה שלי לדבר עם הילדה זה פה ובאייסיקיו. והיא לא באייסיקיו- אז מותר לי!!!!!!!! ועכשיו, נחזור לנושא ההודעה: תקשיבי לי ילדה! לא מקובל עלי שאת פשוט הולכת לי ככה. תודיעי! אני רוצה לדבר איתך! חוצמזה- מתי את באה?...

ה טמבל

New member
את לא לבד

היא עושה את זה גם לי!!! כל פעם מתחילה שיחה והכל טוב ונחמד ופתאום.... נעלמת!! אני אומר שצריך להעמיד אותה לדין!

S a l i t

New member
נווווו קראי את כל השרשור!

כיבש בואי לאיסיי משעמם לי

s h e e p i t

New member
את מפלצת ירוקה עם עיניים אדומות

ואת אוכלת ילדים קטנים לארוחת בוקר את יורקת אש ומזילה ריר צהוב אבל אנחנו אוהבים אותך!!

S a l i t

New member
תיזהר ממני אתה!!!!!!!!! ../images/Emo123.gif

גל....הופעה....מכות.... בכל אופן תקשיב לי ותקשיב לי טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתה מקשיב!? אתה בטוח שאתה מקשיב!? תכבה עכשיו את הווינאמפ במחשב כדי שתשמע אפילו עוד יותר טוב. ותוודא שאתה לא קורא שום דבר או מקשיב לאף אחד תוך כדי שאתה קורא!!!!! 1. האייסיקיו שלי מת לפעמים. זה קורה. לפעמים הוא חוזר. לפעמים הוא לא. :) 2. אני לא יבוא ליזרעאל ולהלן הסיבות: * פעם אחרונה שהייתי אצלך, כניראה שהשריתי עליך אווירה של לפעול ממש לאט. רציתי להגיע לגמלא ב2 ואתה אחרי שהבטחת באייסיקיו לפני חמישים פעמים בערך שמה שאני חושבת *לא* יקרה, בול קרה. והגעתי לגמלא ב*18:00* בערב. * אני לא נוסעת לצפון כלכך הרבה. מה לעשות. כסף, זמן, ביצפר וכו'. כשאני כן נוסעת, אני מעדיפה שייצא לי לראות כמה שיותר חברות שלי. ככה שלגולן יש לי 4 סיבות ליסוע. אליך יש לי 1. * את הסיבה השלישית אני יכתוב לך לאיסייקיו כדי לצנזר את זה מהעיניים הרגישות של שאר חברי הפורום :) אוהבת אותך
!!!

tuty fruty

New member
גם לי היא עושה את זה..

רק אתמול אבל אבל לפי מה שהבנתי שיש לה בעיות באי סי קיו אז מותר לה!!!

kedeman

New member
בעיות באייסיקיו????

אז ככה קוראים לקטע הזה כשלא לוחצים על הכפתור של השליחה..... :)

s h e e p i t

New member
התלהבת מהרעיון הא ?!

הא ?! יודעת מה ?! את סתם.... סתם.... מ ת ל ה ב ת !!!

S a l i t

New member
רותם

אני נשבעת לך שיום יבוא ואני פשוט יפורר לך את הצמר עם מכסאחת דשא, אם לרגע תהית

S a l i t

New member
חבורה של חזירים ../images/Emo3.gif

אלוווש איזה סוף שבוע יותר נוח לך? זה או הבא? וסתכלי תסבירי כבר לגל ש.. אררר!~ אני יסביר לו כבר בתגובה נפרדת ילדה אנחנו ניקרע את שביל ישראל לגזרים

למעלה