סלסלה מלאה בשפע

סלסלה מלאה בשפע

והיא לא יודעת לקבל לא יודעת לטעום לא יודעת להנות ממנה מבולבלת מהשפע הזה שנפל עליה, והיא נבהלת, חוששת, מחפשת מה לא טוב עושה 5 צעדים אחורה ושם נעמדת, שם נעצרת, משהו בתוכה חוסם אותה והיא יודעת שהיא טיפשה, יודעת שזה בא ממקום שלא מניח לה, והיא רוצה להשליך את זה עמוק עמוק לים, יחד עם המפתח גם הרזרבי והיא שם, עדיין עומדת במקום שהיתה לפני 20 שנה, המקום שהעמיד את חייה מלכת. ובכל פעם, את סלסלת השפע היא מרחיקה מעצמה ביודעין. לא שלמה עם עצמה אבל מרחיקה. ולמרות שלא רוצה לעשות זאת, לחצה על "שלח"

Rinattt

New member
תגידי ל"היא"...

שתטעם... שתהנה... שתאכל... שתלמד לקבל מה שבהחלט מגיע לה... שלא תפחד... ושתהיה מלאת ביטחון... (כמו שרק לה יש)... וגם אם השפע בסלסלה יגמר... תמיד יש סלסלאות חדשות... ואם היא עברה את הסלסלה שלפני 20 שנה... מה זה עוד סלסלונת קטנה בשבילה?
זו תשובתי אם הבנתי נכון למה את מתכוונת... ואתמול... עיקצוצים בכל הגוף היו לי בדרך לפלמחים, הייתי בטוחה שתהיי.... הברזת... היית חסרה...

Rinattt

New member
שום סלסלה לא דומה לקודמתה...

או לאחרת, המשותף הוא השם הכולל שלהם "סלסלות". אם ה"היא" תפחד להתקרב, להרגיש, לטעום, להנות ממה שהסלסלה מציעה לה... סימן שהיא בוחרת בלברוח... העונש הגדול ביותר של בני האדם הוא בריחה, בריחה=פחד. ונכון, שאחרי שניכווים הפחד צץ לו, אבל צריך וחייב להתמודד מולו, כי אם לא, נמצא את עצמינו חיים כמתים. אומרים "מי שניכווה ברותחין ניזהר בצוננין" אז כמובן רצוי להזהר, לעשות צעד צעד לאט יותר ובטוח, אבל בהחלט לא לנסות להימנע... להעז, לרצות, לנסות לא בהכרח יגרום לנו להיכוות שוב. וגם אם נכווינו שוב, נוציא את הטוב מהרע, נגיע לתובנות, ונתחזק יותר ויותר כשסלסלה אחרת תופיע... פעם מישהו אמר לי... "כשתהיי זקנה ותסתכלי אחורה... תצטערי על הדברים שיכלת ולא העזת לעשות..." חיים פעם אחת, צריך לדעת לחיות את החיים, לא לברוח מהם וממה שהם מציעים לנו, אז יש אומנם נפילות, אבל יש כ"כ הרבה הנאות...

במקום בו אני עומדת

כל נסיון הוא כוויה במה שיכולה להעיז ולנסות אני שם, אבל מקום אחד הוא עדיין לא חוף המבטחים שלי וזה המקום ההוא. מקווה להגיע לגיל זיקנה ולהגיד לעצמי שלא הייתי טיפשה כל השנים האלו.

Rinattt

New member
לא חשבתי על זה למען האמת...

אם את רואה את הסוף מבצבץ אז אולי כן, עדיף שתמתיני, אבל לעיתים זה לוקח שנים, אז מה? לא תחיי? לא מגיע לך? וכמו שהספקתי להכיר אותך, את תסתכלי אחורה, ותצחקיייייייי...

מיKה

New member
נשמע לי דווקא

שהיא בכיוון הנכון. היא סך הכל לוקחת ת'זמן, לומדת, בודקת, מהרהרת בה, מודעת לקיומה של "סלסלת השפע". ושיגיע הרגע המתאים בשבילה, כשתרגיש שהיא מוכנה (והיא תרגיש) היא בטח כבר תיקח אותה בשתי ידיים.

d a n i e l s 5

New member
כי היא...

"עדיין עומדת במקום שהיתה לפני 20 שנה". עדיין לא בוטחת , לא נפתחת, רוצה ולא רוצה. ואולי אפשר לאט לאט לא לקחת את כל הסלסלה אולי אפשר רק לטעום כל פעם ממתק אחד....וככה ללמוד את טיבה של אותה סלסלה. היא.... ת-ל-מ-ד !

GOG 1

New member
חיים שלמים

אנשים מסתובבים בלי לדעת שיש שם בכלל סלסלה... עצם זה שרואים אתה, נותן את האופציה לגעת כאשר יגיע הזמן הנכון. צריך רק להעיז

R a c h e li

New member
היא כניראה ...

בתת המודע מענישה את עצמה.... לדעתי חייבת היא להכנס לסלסה בתקווה שהיא גדולה ולזלול ממנה עד כאב בטן יש לנסות.....(הכאב יהפוך למשהו טעים)

יערית

New member
"עיוורון"

תיחזוק הברגים הפנימיים תיחזוק הנשמה עם עצמך תיחזוק הביטחון שמגיע לך תיחזוק מהות הקבלה כגון הנתינה והסילסלה תהיה ערבה לחיכך.. לא תחשבי פעמיים, תקחי כי את בטוחה במה שיש בה.

מצוטטת

New member
לקבל....

ואני אוסיף (משלי) ולקחת מה ש'את קוראת את זה לטעום {אם הבנתי נכון
} זה עולם ומלואו עם ים מובנים של הגדרות וטעמים! מילים קטנות וכל כך לא פשוטות הבכלל של להחליט זה וואחד משימה... פם חשבתי שזו "שריטה" שלנצח תתקבע אצלי אפילו ח'תכת זמן נאחזתי בתחושה הזו בציפורניים והבלבול הזה בהמשך וואחד עבודה הוא דורש והעבודה שמחייבת זה מביא לך ת'בן אלף מה קוראים אותו פחד.......ואותו לפרק זו וואחד משימה....... והמשימה עינאל לוקחת ימבה של זמן........ והזמן.נו ת'אמירה לגביו את מבינה....... אז השלמנו כמעט שלושת רבעי סיבוב... ועכשף מה
עכשף יגיע התור של הטעימה {הבניה מחדש"} והבניה זה לבנה על לבנה צעד צעד..
פרי פרי....
אז אני אומרת לא צריך את כל השפע לא כ"כ מהר.... העיקר זו הנחישות....... או YYY לא פשוט בכלל ללחוץ על ה"שלח"<תרתי משמע>

פנינה 13

New member
../images/Emo91.gifלאט לאט

יש אנשים שפוחדים עד מוות להיפגע.... לא מאמינים שייש עדין אנשים טובים... ועל כך נוצר המשפט רק אהבה מביאה אהבה

למעלה