סלסה והחברה -

kudus

New member
סלסה והחברה - ../images/Emo59.gif

ערב טוב חברים וחברות. אז ככה , יש לי ידידה שהיא מדריכת סלסה. יש לי חברה שכבר יודעת סלסה קצת ורוצה שנלך לרקוד ביחד... אני רציתי ללמוד את הבסיס עם הידידה שלי ואז שאדע קצת ללכת ללמוד עם החברה (למה אתם שואלים ?! כי אני צריך תשומת לב 1 על 1 כדי להכנס לזה...) ע-כ-ש-י-ו החברה טוענת שסלסה רוקדים רק עם החברה מכיוון שזה ריקוד חושני ואבסורד שזוג לא ירקוד ביחד (אני חושב שזו שטות גמורה , אבל לא משנה...) מה דעתכם בנושא ? רק לשם חידוד , אני והחברה כמעט שנתיים ביחד (אני בן 25 היא בת 22) וסביר להניח שאפילו נתחתן !!! ואת הידידה הכרתי בנט לפני 3 שנים (היא בת 19 ... בסלסה היא מדריכה כבר הרבה זמן ורוקדת עם גילאי 20 עד 40...) אז האם באמת משנה הפרש הגילים ? האם יש סיבה לקנאה ? תודה רבה רבה...

וזו הזדמנות טובה בשבילכם לדבר

על הזוגיות שלכם, על קינאה, על החופש שאתם נותנים אחד לשני. היום זה סלסה, מחר יפריע לה שיש לך ידידה, מחרתיים יפריע לה שיש לך קשר עם מישהי מהעבודה. ולהפך. כדאי להציף הכל ולמצוא את הכללים המתאימים לכם בנושא. (וגם אפשר ששניכם תבואו לשיעור והיא תוכל לראות אותך לומד לרקוד).

get well

New member
לא מסכימה איתך

סלסלה זה ריקוד חושני שאכן יש בו קצת מעבר לסתם ידידות תמימה וזה שהיא רוצה שהוא ירקוד איתה ולא עם ידידה שלו לא אומר שהיא לא רוצה שיהיו לו ידידות או קשר מהעבודה כמו שתיארת את זה.. אני אישית גם לא הייתי רוצה שחבר שלי יילך לרקוד סלסה עם ידידה שלו.. תחשוב אתה אם היה נראה לך לראות את בת זוגתך רוקת ריקוד סלסלה עם איזה מדריך סלסה חטיני מסוקס..

זה לא סותר את מה שכתבתי ../images/Emo13.gif

לכל זוג הגבולות שלו. יש כאלו שללמוד סלסה זה בסדר ויש כאלו שכל ריקוד עם בן המין השני הוא פסול. פשוט הם צריכים ללבן את הדברים ולקבוע כללים, מה הגבולות בזוגיות שלהם. (ואני מכירה כאלו שרוקדים סלסה לא עם בני/בנות זוגם למטרת ריקוד בלבד).

למעלה