סלסה בתאילנד

• פותח הנושא dok6
  • פורסם בתאריך

dok6

New member
סלסה בתאילנד

חבר'ה שלום. ראיתי מזמן בערוץ 8 סרט על ישראלי שעבר לתאילנד וחי שם עם תאילנדית יפה ובתה,הוא פגש אותה במועדון סלסה. מישהו יודע פרטים על זה? וגם- איפה יש בית ספר לסלסה שאפשר ללמוד שם יחסית בזול? מישהו יודע מחיר? בתודה מראש.

dok6

New member
לא חושב

הוא היה מעל גיל חמישים אני חושב אלמן שהחליט לפתוח פרק שני בחייו, הוא עסק בתיירות, ואפילו לקח את התאילנדית ארצה לחתונת בתו. היה נראה שהם מאוד מאושרים יחד. הלוואי עלינו...
מישהו מכיר מקום ללמוד סלסה? מחירים?

רינס

New member
אני חושבת שאתה מדבר על קרוב

משפחה שלי, לא ידוע לי בי"ס לסלסה אבל כל השאר מתאים,בסרט הוא גם קיבל אות הוקרה ממלך תאילנד? קוראים לו חיים? אם כן אני אנסה לעזור

dok6

New member
כן,כן ,תודה.

אני חושב שהוא באמת קיבל אות ממלך תאילנד אני לא בדיוק זוכר את שמו. בסרט הוא פגש את חברתו במועדון ריקודים לטיניים, ונראה שהוא עשה חיל בארץ הנפלאה הזאת.

רינס

New member
או.קיי אז זה באמת קרוב משפחה שלי,

מה אתה רוצה שאני אנסה לברר לך?יכול להיות שייקח קצת זמן ,

IndianaJones

New member
המועדון נמצא בקומת המרתף של מלון

לה-מרידיאן על רחוב פלונצ'יט(החלק התחתון של סוקומוויט) מועדון מעולה ובכלל לא זול ! מחירים כמו בארץ ויותר . הסרט בערוץ 8 - היתה סידרה "רחוק מהעיין-קרוב אל הלב" עם פרקים על סרילנקה,בורמה,וייטנאם ותאילנד - את קמבודיה הם שכחו משום מה ... פרק תאילנד התמקד בישראלי בשם חיים סגל שגר בשנים האחרונות בבנגקוק ועוסק בתיירות ובטיולים . הוא לא קיבל שום תעודת הוקרה ממלך תאילנד , הוא קיבל תעודה מרשות התיירות התאילנדית . את אותה תעודה יכול "לקבל" כל מי שעוסק בהבאת תיירים מחול לתאילנד .

למעלה