סלסה בשישי בצפון

צמות

New member
סלסה בשישי בצפון

שלום לכולם! חיפשתי וחיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי שום זכר לזה שיש משהו שקשור לסלסה [מסיבה, מועדון] ביום שישי בצפון. מישהו אולי יודע או מכיר מקום כזה? אין לי מושג איפה עוד לחפש :[ תודה מראש

אין שום סלסה בצפון :(

בתור צפוני... (נצרת עלית שולתתתתתת! :)) ואחד שבדר"כ מעודכן בכל הרקדות בצפון אני יכול להגיד לך כמעט בוודאות שאין שום מקום סלסה בצפון... וגם במרכז יש רק מועדון סלסה אחד בשישי (הביילטינו) ...ככה שאם רוצים סלסה בשישי צריכים לסוע לביילטינו :)

Eyal Ezra

New member
הרקדות סלסה בצפון

בבקשה: http://www.lamusica.co.il/Index.asp?p=clubs

tal afula

New member
אמנם ההודעה המקורית די ישנה

אבל אני אנסה לענות בכל זאת. חסון האסון חבל סתם להטעות כאשר יש צוות לסלסה בצפון. יש את הלטינוסמייל. אמנם את הרקדות בשישי בערב (אפשר לנסוע לספיידר בחיפה) אבל יש הרקדות בימי שלישי במועדון הקפריזה בקיבוץ האון, ליד הכנרת. בימי רביעי במועדון הפריסטייל בעפולה ובימי שבת במועדון הטרפז בטבריה. אני מוסיף קישור לאתר של צוות הלטינוסמייל. מומלץ!
www.latinosmile.net בהצלחה. טל :)

גברת טל המלומדת

נושא ההודעה הוא סלסה ביום שישי בצפון ולא סלסה בצפון באופן כללי... לכן כשאמרתי בהודעתי שאין סלסה בצפון אז התכוונתי שאין סלסה בצפון ביום שישי...(מה שאכן נכון) לצורך הענין ברור שיש סלסה בצפון... יש צוותים כמו לטינוביט, ראש צלול , סלסרוס, לטינוסמייל ועוד. הרקדות בחיפה, טבריה, עפולה, חצור, קרית חיים ועוד. כמעט בכל יום יש הרקדה של סלסה באחד מהמקומות בצפון ...למעט יום שישי

למעלה