סלסה בפראג ווינה

סלסרו

New member
סלסה בפראג ווינה

מישהו כאן מכיר מועדוני סלסה בפראג ווינה? אהיה שם באפריל, ואולי אקפוץ למועדון או שנים.. מצאתי אינפורמציה באינטרנט, אבל אני מעדיף לשמוע מאנשים שהיו במקומות ויכולים לספר על כך יד ראשונה. אם יש לכם מידע, אשמח לשמוע! תודה. צבי

רומנטי24

New member
סלסה בפראג

ביום שישי בערב הלכתי לMANES מועדון על שפת הנהר, המקום עם ריצפת בלאטות שולחנות גדולים ורחבה שקצת קטנה מידי ולחוצה בהרבה רקדנים מוסיקה בעיקר סלסה אבל הרבה מרנגה ובצ'אטות. ובמוצ"ש שהיה גם ערב השנה החדשה בערך באחת אחר חצות הצטרפתי למועדון ה TROPISON שם האווירה הייתה ממש כיפית היה מזנון חופשי שלא אכלתי ממנו שום דבר רצפת פארקט מעולה תאורה מעולה והמון מקום לרקוד בכיף, הרבה אנשים שלא כולם יודעים לרקוד, בענייני מוסיקה שליש סלסה שליש רגאטון ושליש מרנגה וטיפה בצ'אטות... בשלושת המקומות רמת הרוקדים הגברים הייתה גבוהה משמעותית מרמת הבחורות הרוקדות עם כמה הברקות מיוחדות... בעניין סנוביות - בשלושת המקומות שהייתי המושג שם בכלל לא קיים כל בחורה שהזמנתי לרקוד רקדה איתי ובדרך כלל לא עזבה לאחר הריקוד הראשון וכמעט תמיד חזרה והזמינה אותי לרקוד כששחררתי בחורה אחרת... לסיכום היה מעולה, שיפשפתי קצת את המרנגה שלי ואת הבצ'אטה והיה באמת כיף... בכל מקרה האתר הזה לא רע http://www.londonsalsa.co.uk/newsDetails.php?newsID=21

סלסרו

New member
תודה!

אני רוקד סגנון נ.י., ולא מאמין שהבחורות שם רוקדות כך, אבל יהיה נחמד..

למעלה