סלסה באכדיה היום

limchuk

New member
סלסה באכדיה היום

היי, מישהו יודע איפה זה בדיוק חוף אכדיה ואיך מגיעים לשם? (אני מכירה את חוף הנכים בהרצליה...) חוצמזה, יש שם גם לימוד או רק ריקודים? תודה !!
לימור

Lechko

New member
אכדיה

ממש ליד המרינה בהרצליה. ליד מלון דן, אי אפשר לפספס. אין לימוד

XUXA141

New member
קל יותר למצוא לפי מלון דניאל.

בדיוק מתחת למלון דניאל, יש גרם מדרגות (86 מדרגות, ספרתי!) שמוביל בדיוק אבל בדיוק למסעדה של אבי שנקראת "חוף אכדיה המקום של אבי". את המוסיקה שומעים מקילומטרים החל מהשעה שלוש , ואפשר גם לראות את הדגלים של ברזיל וקובה שמתנופפים מעל עמדת התקליטן. אגב, לצ'קו - יש לך מושג מה היה השיר שהשמיעו די באמצע, משהו אפריקאי רגאיי סלסה כזה ( ולא "נו וואמן נו קריי") אלא משהו שקשה מאד להבין את המילים ( זיהיתי רק "מנוס" כמה פעמים). יש לך מושג?

XUXA141

New member
ועוד בקשה - שם של שיר..

איך קוראים לשיר ולמבצע של "הו האוונה" ?

Lechko

New member
שירים

בקשר לרגאיי - לא יודע למה את מתכוונת, אבל גם צ'ארלי התחיל לתקלט רגאטון, אז יש הרבה שירים שהוא היה יכול לשים. השיר עם "הו הוואנה" שנשאל פה כבר כמה עשרות פעמים - Willy Chirino - La Jinetera :)

אפרופו אכדיה!

כמה פאשלות היו בשעתיים?
עזבו את הפאשלות.. למה בשש ו-10 סיימו ? יכול לתת לנו לפחות עוד חצי שעה להנות....
לא נורא ,בגדול היה ממש כיףף... ראיתי המון אנשים שלא ראיתי שנים והיה לי ממש הפתעה לראות אותם !! בקשר לדרך הגעה - תסעי לאורך הטיילת של הרצליה ויחסית בסוף אפשר לראות את השלט של חוף אכדיה... ממש פשוט
אגב, אני ממליץ להחנות בשכונות שנמצאות מול הים.. הרבה יותר נוח ובטוח

XUXA141

New member
חוץ מזה שצ'ארלי מתקמצן בשורות..

לפני שבוע היתה לו תקלה ולא השמיע בכלל שורות ואמר "אני אפצה אתכם שבוע הבא". כנראה שכח מזה ושם רק 3. מצד שני, ברואדות הוא היה נדיב יותר, כולל 2 אחת אחרי השניה על ההתחלה, היה כיף. לא הבנתי למה נתקעו לו הדיסקים מדי פעם ( ועוד ב"סבור אה מנטה!) ולמה באמת גמרו לפני הזמן. אפילו סגרו את השמשיות ככה באמצע. אבל סה"כ היה כיף, היה מפוצץ והיה שמח ( וגם לא חם מדי). אגב, בערב ניתן היה לראות את החבר'ה של הזירה מופיעים עם פרלה מלקוס בתוכנית של יהורם גאון.

cruvi101

New member
השיר....

אם אני מבין נכון אני חושב שמדובר בWilly Chirino - La Jinetera ולגבי השורות והפאשלות והסיום המוקדם אני חייב להסכים ולומר שזה ממש לא בסדר... מה קרה? מה הלחץ? שבת נכנסת מאוחר!!!! העם דורש יותר שירים!!!

למעלה