סלנג

ami g1

New member
סלנג

שלום אנשים שמי עמיחי ואני במאי דיבוב באולפני אלרום יש לי שאלה dude באנגלית , זה סלנג שמיש בעברית?

porky169

New member
כן../images/Emo134.gif

בצבע הנינג'ה הישן למשל במקום dude אמרו חבוב.

ענת ניב1

New member
הכל עובר חביבי:)

חבוב זה מה זה מיושן בעיניי. ממש מזכיר לי את הפוסט האחרון שלי בבלוג וזה כל כך קריטי באיזו שפה משתמשים כדי לעצב דמות כזאת או אחרת. מילה אחת לא במקום יכולה מה זה לצרום.

porky169

New member
חח צודקת../images/Emo134.gif

אחי או אחשלו נשמע יותר מתאים.

Hawkgirl

New member
מה שניר אמר

"חבוב". הבעיה עם המילה הזו שהיא נשמעת נורא XDDD באנגלית DUDE נשמע מאגניב, אבל חבוב בעברית זה... לא XD אולי להשתמש ב"אחי" יהיה יותר טוב, לא של"אחי" יש צליל טוב יותר, אבל זה יותר עכשיווי מאשר חבוב XD

ami g man

New member
לא

לא לא לא "חבוב" זה מילה רעה" אחי" זה די בסדר אבל מה עם פשוט להגיד dude זה נישמע מוזר?

porky169

New member
../images/Emo45.gifגם אחי נשמע טוב../images/Emo134.gif

זה אפילו נשמע יותר טוב בזמננו צבי הנינג'ה דובב ב91 שהמילה חבוב הייתה די פופולרית, והיום המילה אחי היא פופולרית יותר.

Reichan

New member
אתה מתכוון לומר פשוט "דוד"?

במקרה כזה, אף אחד לא ממש משתמש במילה הזאת כעברית XD עדיף אחי, אחי

lsabag

New member
תשמע, חשבתי על זה מהבוקר שפתחת את הנושא הזה..

המילה חבוב היא מילה נחמדה אבל אין לה את הפירוש כמו שהיה לה פעם כשזו הייתה מילה מגניבה. היום המילה המגניבה היא "אחי" כן כן... מה שרוב החיילים אומרים
אז אחי... תשמע לנו אנחנו יודעים מה אנחנו רגילים לשמוע

ami g1

New member
טוב תודה

אני חושב שהבנתי לא אוהבים את המילה אני לא ישתמש בה תודה לכולם

lsabag

New member
אחלה ../images/Emo13.gif

אגב נשמע מאד לשמוע מכם יותר פה בפורום סתם בשביל לערב אותנו יותר בדברים, אני חושב שזה חשוב ואף רצוי להעזר בקהל היעד שלך

ענת ניב1

New member
הי עמיחי, זאת מארג'

נחמד לראותך מסתובב פה. אם תשאל אותי- אני לא הייתי משתמשת במילה דוד בעברית. ילדים לפחות לא ממש משתמשים בה בעברית. המקבילה לזה בעברית יכולה להיות אולי "אח שלו" למרות שזה שתי הברות ודוד רק אחת. בכל מקרה תבוא לבקר גם בבלוג שלי כאן ענת

ami g man

New member
הי מארג'

הי מארג' מה המצב? הגזמת אני מנוי אצלך בבלוג וכן "דוד"זה לא טוב אני באופן אישי אוהב את המילה אבל אני לבד בזה "אחשלו" יכל לעבוד לא רע ברצף במילה אחת ה" או" בסוף עוזר

porky169

New member
יכול להיות שאם השחקן יבלע את הש'../images/Emo134.gif

אולי זה יכנס לליפס. כלומר במקום לשים צירה בש' לשים שווא(זה נובע מעודף צפייה בבלי סודות בויאודי
)

shirpan

New member
יש לי הצעה

בעסה שאנהי בלי אינטרנט.. אולי הדיון כבר לא רלוונטי אבל איזה דיום כיפי! אני באופן אישי אומרת דוד כל הזמן ביום יום אבל אולי דווקא המילה הטובה שאפשר להחליף איתה שגם מצליחה לשמע בשפתיים כמו באנגלית זה- בחור? נסו להכניס את זה למשפט

למעלה