סלכלוםםםםם בעעעעעעעעעעע

אליהו88

New member
סלכלוםםםםם בעעעעעעעעעעע

אתם לא שווים כלום. סתם אפס מאופס! אני לא ממליץ לאף אחד על המבצע החדש שלכם! בדקתי את כל הפרטים של המבצע. והכל בלוף אחד ג.ד.ו.ל. תתרחקו מהחברה הזאת הם פשוט עובדים על אנשים בעיניים כמו שאף אחד לא עושה! בוווווווווווווז! /tapuzforum/images/emo216.gif

אליהו88

New member
המבצע שכתבתי עליו בשבוע שעבר

פשוט חשבתי מה יכול להיות העוקץ בזה. מה הם באמת מוכרים מכשיר דור 3 ב15 ש``ח(פלוס חבילת גלישה)? הרי זה חינם... התברר לי שלא. על כל מכשיר יש עוד `דמי שימוש` -אני ידעתי שזה קיים אבל חשבתי שמסתמא הכוונה לדמי מנוי או משו כזה... מתברר שזה עוד דמי שימוש נוספים. הוי אומר לקחת מכשיר דור3 יש לך התחייבות להשתמש ב... כל מכשיר סכום אחר. הזול ביניהם זה 30 ש``ח... זה מגיע אפילו ל80 ש``ח בחלק מהמכשירים... בקיצור. קנית מכשיר דור3 ב15 ש``ח אבל תתחייב להשתמש או ב50 ש``ח, אם לא השתמשת אז הם יחייבו אותך על זה! אז מה המבצע פה???/tapuzforum/images/emo2.gif

אליהו88

New member
אגב, שכחתי להוסיף

כשתתקשר לברר על המבצע הם לא יגידו לך את הפרט הזה... אולי בחמש דקות האחרונות לפני שהם יתנו לך את המכשיר הם ידאגו ליידע אותך על זה... פשוט במילה אחת- בוז /tapuzforum/images/emo216.gif

בסלקום

זה נהיה משהו יותר מידי נפוץ לאחרונה, החיוב לדבר בסכום מינימלי... והנציג אומר לך את זה תוך כדי החתמה כשאתה לא ממש אוחז ראש

21דניאל21

New member
אויש אליהו

50 שקל? תראה לי מישו שלא עובר את זה! ואגב כל החברות עושות את זה... רק במילים אחרות! לדוגמא קנה פלאפון ב49 שקל בחודש, ואם תדבר מעל 100 שקל נחזיר לך 30 שקל, זה אותו דבר! זה מזכיר לי שבהתחלה היה דמי שימוש... ואורנג יצאו בפרסומות שאין אצלם דמי שימוש, אממה? שינו לזה את השם לדמי מסלול, שאתה משלם על החבילה... אז מה הביג דיל?

כן אבל

באורנג אתה יכול גם לא לדבר בכלל ותשלם את ה30 שח לחודש לדוגמא על המכשיר ואת התשלום הקבוע וזהו... ולא תשלם על כלום כלום כלום בתור עונש

21דניאל21

New member
בדיוק!

אז גם בסלקום! את ה"30" שקל התחייבות שקולים כמו עלות המכשיר באורנג! איזה עונש יש פה?

אליהו88

New member
אני לא עובר את זה!!!

ב. כשתסתכל בקטלוג של אורנג` תראה המחיר איקס. למדברים מעל איקס המחיר איקס. אבל סלקום באים ומפרסמים על מבצע. בלי להזכיר בכלל שהמבצע הוא אך ורק אם תדבר בסכום מסויים. ובינינו, זה באמת לא מבצע... ובכלל, 50 ש``ח אמרנו? על 6500 קלאסיק הדמי שימוש זה 80 ש``ח, פלוס 15 ש``ח זה 95........ מבצע? באורנג` בלי מבצע זה 79 אאל``ט. אז מה המבצע פה???

21דניאל21

New member
אז

הם מטעים את הציבור! גם בפירסומים יש אותיות קטנות בשביל זה. הייתי מייעץ לך באמת לפנות לפניות הציבור שיצעקו עליהם

לדעתי

זו הטעיה.... אבל אפשר לסמוך על החברה בסלקום שהם מגובים בעו``ד רציניים שעוזרים להם בכל תזוזה

21דניאל21

New member
לא קשור

מבחינה משפטית הם צודקים. הם חייבים לומר את תנאי העסקה לפני שחותמים. והם אומרים! אבל בפרסומים הם לא כותבים, וזה חלק חשוב... פניות הציבור, הם כח חזק! הם לא קשורים לחוק... הם פשוט מאיימים על סלקום שיעשו כתבה ויפרסמו שהם חראות בגלל זה. ואז מה? סלקום יתקפלו כי זה יפגע להם בתדמית ובפירסום המבצע

21דניאל21

New member
לאידע מה להגיד לך...

כולם חאראות, זה חדש לך? חחחחח קיצור עושים עלינו כסף!

לא למדת שאין דבר כזה בחינם??

אני מופתע ממך אליקו... זה לא האליקו שאני מכיר. זהו... אני מתאבד!!

למעלה