סליקת כרטיסי אשראי

love-knight

New member
סליקת כרטיסי אשראי

משהוא מכיר אם ישנה חברה לסילוק כרטיסי אשראי שמאפשרת לי לסלוק דרך תוכנה שכתבתי ולא דרך אתר באינטרנט ? כלומר ללקוח יש את התוכנה שלי והא נכנס בתוכנה שלי לטופס תשלום - שם הוא מועבר לחברת סילוק האשראי מזין פרטי אשראי וחוזר לתוכנה שלי כאשר חברת סילוק האשראי מודיעה לתוכנה שלי (ע"י פונקציה ) אם התבצעה התשלום ?

ozitex

New member
סליקת כרטיסי אשראי

היא פעולה המתבצעת או דרך הטלפון (בחנויות פיזיות) או דרך האינטרנט. באמצעות האינטרנט, אתה מקבל מחברת הסליקה לינק דרכו מתבצעת הסליקה. אני לא רואה למה יהיה הבדל בין סליקה דרך אתר אינטרנט לבין סליקה דרך תוכנה. רק עניין אחד חייב להיות סגור- חייבת להיות תקשורת מחשבים בין התוכנה שלך לחברת האשראי. אני במקומך הייתי עושה טלפון לחברות האשראי ומברר את העניין.

noam weissman

New member
סליקה באינטרנט

יש כמה חברות שנותנות שרות שכזה. אחת מהן שכרגע אני זוכר נקראת לוג און.. יש עוד כמה... בגדול נותנים לך API שאיתו אתה מתקשר מול מערכת הסליקה שלהם. בד"כ יש התקנה שעולה כ 400-1500 דולר ולאחר מכן עמלה קבועה של עשרות סנטים לעסקה. אם אני לא טועה כל זה מעבר למה שחברת האשראי גובה. בנוסף כדי לבצע סליקה אתה תתחייב לחתום על מסמכים דרקוניים ואולי אפילו להפקיד סכום נכבד בחברת האשראי בגלל שאתה סולק באינטרנט והמדיה מסוכנת. עם כל המגבלות של פיפאל עדיין לחבר אותם הרבה יותר קל ובכמות עסקעות קטנה גם כלכלית זול יותר. פיפאל נותנים לך גם API או לחילופין מנגנון שיוצר כפתורים לגביה שאתה יכול להוסיף לדפי HTML שלך.

למעלה