סלילת כבישים

אטיוד5

Active member
סלילת כבישים

זוכרים את ריח הזפת המשמח כשסללו לכם את הכביש ליד הבית? ולראות את המכבש המפחיד הזה ולקנא בנהג שלו עם הסטיק ביד ופתאום אפילו קמה לה גם מדרכה והרחוב שלנו לא מוכר רק הבתים מסביב מזכירים לנו שזה אותו מקום והרחוב הוא כבר לא דרך אלא כביש ומה נעשה בחורף? לא תהיינה שלוליות לדשדש בהן? אל דאגה לא יחלוף אלא חודש ויפתחו את הכביש להניח צינורות ביוב או איזו שמחה. עכשיו הכביש פתוח לחצי שנה אפשר להתאמן בקפיצות מצידה האחד של התעלה לצידה השני. סוגרים שוב ולפני שמספיקים לסלול כבר פותחים שוב אף אחד לא יודע בשביל מה אולי מנהל העבודה הקודם שכח את המפתחות למטה וחוזר חלילה פותחים סוגרים סוגרים פותחים ומי שחושב שזה לפני 45 שנים צודק. ומי שחושב שזה השבוע גם צודק.

עיניים

New member
כה אמר קוהלת,,,,

עולם כמנהגו נוהג ואין חדש תחת השמש,,,,,,, רק שכחת את ה"טלאים", כשתיקנו בכל פעם את ה"חורים" שעשו כדי "לתקן",,, תגיד, הרי שמעתי שהיום צריך פסיכומטרי 800+ בנוסף לציוני מחוננים בבגרות על מנת להתקבל לטכניון,,,,, אז אחרי הכל, גם היום מהנדסי הכבישים לא זוכרים שצריך לפעמים גם ביוב מתחת לאספלט????

אטיוד5

Active member
וכי למה הבאתי את כל זה?

כי במושבה הסמוכה החלם הזה נמשך כבר שנתיים ברחוב הראשי של המושבה הסיבה לדעתי היא פוליטית כל פעם לקראת הבחירות סוגרים את הכביש ואז בעזרת הזכרון הקצר בוחרים שוב באותו ראש מועצה ששיחרר את הפלונטר הנורא הוציא אותנו מעבדות לחרות וגאל אותנו מיסורינו המתמשכים הכל בשיטת הרבי והעז אף אחד לא יזכור שזה ממש אותו ראש מועצה עצמו שהמיט עלינו את האסון ואשר למהנדסים המחוננים מה את שואלת אותי? אני מהנדס אני? מכסימום מחונן.

הבור של המפקח

בסיום כל עבודה בכביש בא מפקח לבדוק שהעבודה אכן בסדר. והמפקח צריך גם להראות שעבודתו בסדר ולמצוא משהו. אז משאירים בור אחד פתוח שיהיה לו מה למצוא, וכולם הולכים הביתה שמחים וטובי לב.

עיניים

New member
איש, איש

בור אחד? תגיד לי באיזה רחוב אתה גר. רוצה לעבור דירה לשם,,,,,
ותגיד, רק אתה ואני פה הערב????

בור אחד בכל פעם

ואני בכלל גר במערה, אז מה ההבדל? שמחתי לראות שההומור שלי (בורג) קלע לטעמך

למעלה