סלייד

Tinkerblack

New member
סלייד

אני מנסה למצוא את האופי שלו ואני לא מצליחה כל כך להבין, אם הוא פרוע מנסה לעזור, עושה הכל בשביל אחיו חבר טוב? או שמא חושב רק על העיר(במקרה של ראם), אולי הוא בכלל לא אוהב את אבוני הרי את ראם הוא הציל בשביל למצוא את מגה ודי אבד עליו, האם זה הופך אותו למה... אז מה סלייד לעזאזל?(גיתית נא לא לענות משהו פשוט כמו סקסי)

אוקיי אני אסביר.

(זה קצת בהמשך לתיאוריה שלי למה הוא פשוט לא מתאים לאבוני) סלייד הוא הניו-בד גאי (הוא גם שקסי אין מה לעשות). אבל בניגוד ללקס, סליחה מורן, יש בו תחכום. בנוסף יש בו כמובן גם שקס-אפיל בלתי נדלה, ומסתוריות. זה מה שהופך אותו עוד יותר לשקסי. (שורש ש.ק.ס מנצח בתגובה הזאת כפי ששמתם לב.) הוא אחד שקשה לו לחשוף רגשות. הוא למד שלבד הכל הולך לו יותר טוב. בלי מחויבויות. הוא אדון לעצמו. נכון הוא הציל את ראם רק בשביל ג'וש (לקרוא במבטא שקסי), אבל מה הבעיה בזה? הוא רצה להציל אותו איכשהו, וזאת היתה הדרך. ראם צריך להגיד רק תודה רבה וזהו. וכמובן, הוא שקסי. אין עוררין. (מבטא
) אה כן, הוא לא אוהב את אבוני כמובן, כי הוא אוהב אותי. וזהו באמת.

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifאני מסכימה עם גיתית, ומלבד להדגיש שוב את השקסיות../images/Emo99.gif והמבטא../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif, אני רוצה להדגיש גם את המיסתוריות... בלי המיסתוריות הזו שלו, והטונה קסם אישי../images/Emo99.gif, הוא לא היה מצליח להוציא לפועל את כל התוכניות שלו, שלדעתי באו מצד תמים דווקא, ולא מתוך רצון להשתלט על העולם או משו כזה../images/Emo3.gif... המיסתוריות שלו הביאה את רובי ואת אבוני להתאהב בו, ובו בזמן גם את גיתית ואותי../images/Emo99.gif [אבל גית הוא כולו שלך../images/Emo23.gif, לי יש את דן../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif]... המיסתוריות איפשרה לו לגרום לראם לעשות מה שהוא רצה, אז יש פה, כמו שגית אמרה [שוב, בחוכמה../images/Emo99.gif], גם המון תחכום...

למעלה