סלייד בליברטי =]

ג'י איי דונט נואו../images/Emo12.gif

לטס אול ט'ינג טוגט'ר

קרניjack

New member
הוא אולי הכיר את האנשים../images/Emo104.gif

יכול להיות אלף פיתרונות...

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gifאני חושבת שיצא לו שם../images/Emo12.gif של מישו../images/Emo11.gif שלא../images/Emo128.gif מתעסקים../images/Emo122.gif איתו אחרי המכות../images/Emo6.gif שהוא הכניס (ובצורה אלגנטית במיוחד איי מייט אד../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif) לבריונים../images/Emo5.gif של רובי../images/Emo23.gif בפרקים הראשונים...

slallum

New member
כן, אבל הוא ניצל את זה עד הסוף..../images/Emo3.gif

קצת יותר מדי, את לא חושבת

tribe spirit

New member
צודק..../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

הוא קצת נהיה מין מלך ליברטי...וזה מעצבן לפעמים..כי הוא חושב את עצמו..למרות שהייתי בהחלט מוכנה לקבל את מרותו של סלייד..חח..

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifחיחחיחיחיחח גם אני...../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif קרעת אותי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אה נדיה מיידלע

סלייד לא חושב את עצמו. הבריונים הטיפשים בליברטי מקבלים את עונשם מסלייד, ואם הם לא כל העיר הייתה פורעת חוק. וגם אם סלייד היה חושב את עצמו, אז יש לו סיבות>>> וסלייד שלי ורק שלי

tribe spirit

New member
גיתע פולקלע שלי../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

כבר מזמן שוויתרתי על סלייד ולקס,פשוט בגלל הידיעה הברורה שהם כבר משויכים...אי אשאר לי בינתיים עם j & j forever שלי...אבל עדיין אפשר להביע את רחשי הלב שלי אליהם,נכון? רק שתדעי שאני לא איום.. ועם כל אהבתי והערכתי אליו,כי בתכלס הו עושה טוב,יש לו קצת את ההתנשאות הזאת...לא?ככה זה,לכולם יש פאקים קטנים..

די את מושלמת מדי שאני אתווכח איתך

מה גם שללא יתרון הדיבור המהיר שלי קשה לי לבלבל את האויב... לכן אסמיק בהנאה מחיבתך המסוייגת כיאות לסלייד
, ואזכיר שיש אנשים מושלמים בעולם

tribe spirit

New member
ואת ביניהם.../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

שלמות שכמותך... אני צריכה את הלו"זשלך ביוםש שלישי...שאני אדע מתי להבריז...או לבקש אפילו אישור הורים..חח..ת יכולה לשלוח לי במסר?

אתה חוצפן רזה../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

סלייד הוא מושלם מוכשר ומנהיג טבעי!!!! זה שליברטי לא יודעים להנהיג את עצמם, שישמחו שבא מנהיג אמיתי ושקסי לעיר שלהם!!! *חומה* לבמבי

faith2

New member
כי כל מי...

שברח משלטון הטכנו ברח לעיר שבו נמצא סלייד
...לא? וחות מזה
הוא ידע שמגה אח שלו שליט שם....

למעלה