סליידרים

Dresdner

New member
סליידרים

התחדשתי לי בסליידרים מתוצרת GSG התאמה לפי האופנוע וההרכבה 5 דקות לפי התגובות באינטרנט מאנשים "שניסו" אותם הם עושים את העבודה. המחיר לקידמי הוא 40 יורו ולאחורי ששם לקחתי סליידר שהוא גם מותאם לג'ק מרוצים (שעוד אין לי) אבל אפשר גם להזמין סליידר לנאבה כמו הקידמי המחיר הוא 27 יורו

111SM

New member
עלול ...

לתלוש ת'אוזניים בנפילה זה בורג 6 מ"מ ותושבת עדינה.... וכמובן שזה עלול לעשות נזק לזרוע האחורית ולגבי כוח שיפעל מהצד, ספק אם יחזיקו תתחדש!

45degrees

New member
לא חושב שזה יכול לגרום משהו לזרוע האחורית

היא בנויה להתמודד עם כוחות הרבה הרבה יותר גדולים ממה שיכול לגזור או לקמט בורג 6 מ"מ. תחשוב בכיוון של: להחזיק ג'ירוסקופ במהירות סיבוב גלגל של 180 קמ"ש עם מסה של 12 ק"ג להתמודד עם הספק של 60 כ"ס להחזיק מעמד בנחיתות מטריפלים ... כאילו דה? - הבורג 6 כשייגזר יכול מקסימום להזיק לציר החלולל של הגלגל. הציר הזה עשוי מפלדה מחוסמת שגם כלי עיבוד שבבי בקושי יכולים לגרום לה נזק. מסכים איתך שלגבי כוחות מהצד ספק אם הסליידרים יחזיקו

Dresdner

New member
קודם כל

הבורג הוא עמוק בפנים ככה שהחלק הבולט הוא רק האוקולון שאמור לשמור על האופנוע בהחלקות קלות או בנפילה במקום שהם רוב התאונות, כמובן שבהחלקה במהירות גבוהה אין להם משמעות כמו לכל סוג הגנה אחר, בסה"כ רציתי הגנה בזמן אימון מגרש ולדעתי זה יעשה את העבודה ביחד עם הארכת משקולות הכידון האופנוע שומר על מרחק מהריצפה בזמן שהוא על הצד.

111SM

New member
שכחתי לציין שאין לי שום טענה לחיבור מקדימה

רק לאחוריים .... שכן אלו מוחברים ל"אוזן" עם בורג 6מ"מ שגם היא מחוברת בריתוך... ושטח הפנים הוא עגול
הייתי מעדיף לחבר דרך הציר כמו שהיה לי באדום הרבה יותר בטוח נראה לי שנשאר לי סט כזה בבית למי שרוצה בואו לקחת מכ"ס

למעלה