סליחות

קשה לי לסלוח על ההתעלמות

מהנסיך, על כך שכשעוד היה קשר זה היה לנוחות האב בלבד מבלי להתייחס לנסיך ולצרכיו. על הצעקות והמתח ללא כל סיבה, על הפחד בו היה הנסיך שרוי בפני אביו (גם היום פוחד ממנו), קשה לי לסלוח כי אינו רואה את התנהגותו ואת הבעיות הסוחב עימו ממערכות קודמות. לא אסלח על ההתנתקות החד צדדית מבלי להתקשר ולשאול לשלומו, להחליף איתו מילה בטלפון ועוד. על הויתור מלהיות חלק בחייו ולראות אותו בתהליך צמיחתו מתינוק לילד והלאה, הויתור על להיות חלק מהרגעים השמחים והעצובים כאחד, לקחת חלק בגאוה של להיות הורה לנסיך שכזה. קשה לי לסלוח על העובדה כי ההורות מסתכמת אצלו רק בכסף וגם זה בהטיפין טיפין אני סולחת ושוכחת הרבה אך לא על פגיעה וויתור על הנסיך, מאור חיי. כל השאר מתגמד ליד זה חתימה טובה לכולן

a44

New member
קשה לי לסלוח לעצמי...../images/Emo4.gif

על בחירות שבחרתי, על שלא הייתי מספיק חכמה בבחירת בני הזוג שקבעו את מהלך חיי. על שלא הייתי מספיק נבונה לראות את הנולד...

s h o o s h a

New member
על הבחירה

משהו שכתבתי לפני כמעט 4 שנים אפשרות הבחירה - הגיגים של בוקר אהב את עצמך לפני שתאהב אחרים. קבל אותך. מבלי לקבל על כך אישור מזרים או קרובים. היה נאמן לדעותיך, כמו גם ללבטיך ופחדיך או אז תגיע להחלטות נכונות. תגיע לשלימות. הדרך אינה קלה - ידידי היקר מלאת מהמורות ומכשולים, אך אם תאמין בעצמך תאמין ביכולותיך תאמין שניתן ומותר לממש כמיהותיך תצליח לך דרכך. ויהיו "נפילות" כואבות יותר, כואבות פחות ותקום, תיישר הבגדים תנער האבק ותאמר "ממשיכים" כי ברגע שתדע מה טוב -בשבילך אתה בדרך הנכונה. ונכונה לך הצלחה. היה מאושר בחלקך על שניתנה לך אפשרות הבחירה. לבחור בטוב על פני הרע a את עשית את הבחירות שהיו נכונות לך לזמן ולמקום. היית חכמה והיום את חכמה יותר. ולראות את הנולד? מי יוכל? רק מהלך חיינו והתנהלותנו היא זו שבונה אותנו, מחזקת אותנו ועושה אותנו טובים יותר בכל יום שחולף.
שוש

a44

New member
../images/Emo24.gif תודה לך...

שושה יקירה, הדברים מורכבים, מן הסתם... וביום זה אני במיוחד ב"דאון". כך שיתכן שדווקא לכשיסתיים יום הכיפורים, הדברים יראו באור אחר...

היי גם לי קשה לסלוח לעצמי

אני לא סולחת לעצי בגלל שאין לי מספיק סבלנות לילדה שלי וגם על אבא שלה אני חושבת שיכולתי לבחור בגבר יותר אנושי קשה לי לסלוח גם לו וגם למשפחתו על חוסר יחס ואנושיות מצידם כלפיי ביתי חשבתי שלפחות עכשיו אחרי חמש שנים שהם יודעים בודאות שהיא שלהם מישהוא ירים טלפון לשאול לשלומה אבל התבדתי לצערי הם עדיין מתעלמים מאיתנו ועל זה אני לא יסלח לעולם תודה שאתם מקשיבים לי אתם אנשים טובים

למעלה