סליחות ...

סליחות ...

רוצה לאחל לכולם וכולן גמר חתימה טובה וצום קל ...

גם לך שרון

שתיהיה לך גמר חתימה טובה וצום קל ודרך אגב שמחה שחזרת , התגעגעתי מאוד מה שלום אימך ?

היי שבלולנית ..

גם אני התגעגעתי נורא , פשוט עברתי תקופה לא קלה אמא שלי בסדר גמור .. כולי תקווה שזאת הפעם האחרונה שניצטרך לחוות כאבים שכאלה . מאחלת לך ולבני משפחתך גמר חתימה טובה צום הכי קל שאפשר

../images/Emo39.gifמי את../images/Emo39.gif../images/Emo66.gif../images/Emo66.gif|בנדנה

לא מכיר, מי את , לא שמעתי עלייך, את אולי האמא של אריאל שרון??????? אולי את משקרת ובת 99999 , מאפה לי בת 28 , שימי תעודת לידה. טוב עד כאן הייתי אני בן 4. ברוכה הבאה אלינו, שולח לך זר פרחים ענק שיהיה לך כייף, וגמר חתימה טובה וצום קליל.

אממ ... מי אני ?

דבר ראשון אני לא בת 99999 ואני לא אמא של אריאל שרון אני בסך הכל שרון שנכון להיות בת 32 אבל מרגישה כמו 28 לתמיד כתבתי פה תקופה ארוכה שתיתי צוף ואכלתי עוגיות פצפוצי כוכבים של הגחלילת הקסומה לקחתי תקופה של הסתגלות למצב שנקלעתי אליו מקווה שתכיר אותי עוד קצת ותראה .... שיהיה לך ולבני משפחתך צום קל , הכי קל שאפשר וגמר חתימה טובה .. שרון אני בסך הכל מאוד נחמדה

שרונינקהההההההההההההההההההה

תבואי כאן מהר לידי על ערסלי ואתן לך חיבוקקקקקקקקקקקקק ענקיייייייי כמה געגעתי לך!!! מקווה שהכל טוב?! גמר חתימה טובה לכם שם בדרום הרחוק, ונשיקה ענקית לשקד רק טוב!!!

התכוונת לחיבוק כזה ????

גם אני התגעגעתי אליך נורא ..... חסרת לי גחלילית נפלאה

שרוונינקהההההההההההה

יוווווו כמה שקד יפה טפו טפו טפו חמסה חמסה חמסה מלח מיים שום ועין כחולה
לקחתי לי את החיבוק ולא מכבדת בו אפ'חד
הוא רק שלי נה נייי נההה נההה נה!!! ונשמח אם תבואי אלינו ככה לפעמים בין ערביים תתכבדי באיזו עוגית שוקולד עם פצפוץ כוכב וכוס מיץ צוף!!! שולחת נשיקה ענקיייייייית לשקד ואמממממ כל בחור שהיא שמה עין עליו בבקשה לשלוח את תמונתו לכאן אנחנו נעביר אותו קודם כל מבחנצי'ק קטנצ'יק
גמר חתימה טובה רק טוב!!!

חן (*_*)

New member
שרון???????? זו את????????????????

יוווווווווווווווו................. כמה געגעתי לך, שולחת לך אימיילים ולא יודעת מה קורה איתך. את לא יכולה לעשות לי ככה, את יודעת שאני אוהבת ומתגעגעת לך ולשקד . מה איתה? בטח כבר גדלה ולא אכיר אותה. מחבקת אתכן חזקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
ואפילו שולחת נשיקה
. מקווה שכל המשפחה בסדר, והצרות מאחורייך. צרי קשר יקירה, ודחוף בבקשה לשלוח לי תמונה עדכנית של שקד המקסימה.

היי חן .. ../images/Emo24.gif

עדין מחייכת מהחיבוק ששלחת לי .. גם אני התגעגעתי מאוד .. פשוט עברה עלי תקופה לא קלה .. מקווה שחזרתי סוף סוף לעצמי .. שקד , אממ שקד שלי כבר גדולה שנה וחודשיים ... הולכת רצה .. אין לי מושג לאן , מתחילה עם הילדים בשכונה במיוחד החתיכים .. נו טוב טעם תמיד היה לה ...
הנה תמונה עדכנית שלה .. באותה הזדמנות מאחלת לך ולבני ביתך שנה טובה עד כמה שאפשר גמר חתימה טובה וצום הכי קל שאפשר שולחת לך חיבוק ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק ונשיקה משקד .. שרון

למה שקדים ולא פיסטוקים שרון??????

כי דווקא כתבתי סיפור על פיסטוקים. ברור לי עכשיו טוב מאוד כי את לא אמא של אריאל שרון, כי לאמא של אריאל שרון יש בת שהיא בן, והוא קצת בלונדיני ושמנמן, זה לא מתאים. בקשר אליי אני לא סולח לך, אך אמא נחמדה כמוך נעלמת לי שנה שלימממממה, יהרגו אותי ולא סולח, אין אין לא סולח, לא , לא , ולא. סיפרתי לך מה עשיתי פעם עם מיץ צוף ואבק כוכבים של גחלילית שלנו??? לקחתי את המיץ והוספתי לו את האבק כוכבים הזה, ערבבתי, יצא קצת דייסה נוזלית, הוספתי לו 10 ביצים של ( התרנגולת הזו שהיא מאוד גדולה וגבוהה שכחתי אך אומרים בעברית אבל בערבית זה "נעאמה"") ערבבתי הכל עם קופסת מיצ אננס ומרק עוף סליחה טעיתי מרק בצל, טיגנתי במחבת ויצא גדול גדול גדול. את האמת מאז אני קצת לא נורמלי כזה, יש לי חיוך סתמי על השפתיים שאני לא מבין מאפה בא. מקווה שהצחקתי אותך, וגם אותך גחלילית. שיהיה לך כייף בת מקסימה יש לך.

קארין הברזיליאנית../images/Emo39.gif

נשבע לך, באמת באמת, זה מצחיק, אבל אני לקחתי את ההערה שלך מאוד ברצינות ועכשיו המוח שלי עובד שעות נוספת אך אני מתחמן את העניינים ויוצא מזה בשלום. תראי את לא יכולה להאשים אותי, לא ראית אזה תמונה מלבבת, חכי אני חייב ללכת להביט בה עוד פעם, אבל בתמונה שלך אני גם מביט לפחות פעם אחת ביום, יקירתי תשמעי התמונה שלך אין מאוד יפה. שיהיה לך כייף, שולח לך, במתנה, הצלם של הירחון ELLE הצרפתי, שיהיה שלך פרטי לשבוע ימים, עושה בו העולה על רוחך. באהבה ממני.

kessem

New member
יש לך בובה של ילדה../images/Emo140.gif

העיקר שלשקד יש מושג לאן היא רצה. שתשמור תמיד על טעם משובח. גמר חתימה טובה

חן (*_*)

New member
אוי, כמה שגדלה הקטנה ויפתה../images/Emo25.gif

ממש לאכול אותה. מתי אתן מגיעות אלי? זוכרת שהבטחת? דרך אגב,מיום שלישי זה, אהיה בים המלח, אולי תבואו לעשות יום כייף? תהיי בקשר. בינתיים יקירתי, חתימה טובה, מיסרי גם לשי, ואת שקד בבקשה נשקי בשמי- התגעגעתי.

שנה חלפה

סליחות. לו שאלתי את הסובבים אותי למי חייבת אני התנצלות?לבטח ילדי היו טוענים לכתר. אך היחידה ממנה אני צריכה לבקש סליחה היא אמי-אמא שלי! אישה קטנה-גדולה כל עוד נשמה בה פועמת אף כי דעתה לא צלולה ממנה עלי לבקש סליחה! אולי הייתי ילדה סוררת כי פסעתי בדרך שונה בדרך אחרת, היום בעומדה על אם הדרך מבקשת היא להאסף אל דרכה האחרונה אל השקט, ממנה עלי לבקש סליחה על שאין בידי להושיע אין בידי להביא לה מזור ומרגוע אין בידי כל תרופה סליחה! שנה חלפה מאז ביקשתי סליחה מאמי סליחה חלפה אמי אינה איתנו אך זכרה ממשיך לחיות איתנו. והיום לו שוב נשאלתי ממי עלי לבקש סליחה דומני ששוב ילדי היו טוענים לכתר אך דומה לסייח הרוקד הפעם אבקש סליחה מעצמי על שהחמרתי עם עצמי יתר על המידה על המון דברים עלי לבקש מעצמי סליחה ברגע שאדע לסלוח לעצמי דומני שכל האחרים ידעו גם לסלוח לי...

שרוןןןן וכעת משביקשתי סליחה

והוצאתי כאבי יכולה אני לנוח על זרי דפנה ולסלוח ולאחל גם לך גמר חטימה טובה וצום קל ולהגיד לך שהצצתי בתמונתה של שקד המקסימה וקשה להאמין שכבר חלפה שנה. כשנכנסתי לפורום היתה עדיין תינוקת קטנה והנה כעת היא גברת שמתחילה עם חתיכים
רק טוב שיהיה לכולכםםםםםםםםםםם

למעלה