סליחות

Jessio

New member
אני מבקשת סליחה מ ..

1. האקס שלי, על שוויתרתי על האהבה שהייתה בינינו והכאבתי לו כשהחלטתי שזה נגמר בינינו .. 2. מהאחרון שיצאתי איתו, בגלל שלא נמשכתי אליו כמו שהוא נמשך אליי .. זהו ..

אוקיי

ממי הייתן מבקשות סליחה? מי הייתן רוצות שיבקש ממכן? מהמון.. המון. ממי אתן צריכות לבקש אבל לעולם לא תעשו את זה? מאבא שלי, ואמא שלי. כל השאר אני מעדיפה לא לשתף.

coolit

New member
ממ

ממי הייתן מבקשות סליחה?
לא ביקשתי סליחה במיוחד מאנשים, רק אמרתי "שנה טובה" וזה כבר עושה אווירה כזו של שלום. לאקס שלי, שהיום [כאילו ביום שישי, שזה אומר יום חמישי בלילה] הוא יום הולדתו, שמתי מכתב בתיבת דואר שהמסר העיקרי בו הוא סליחה. אבל אם לא היה לו יומולדת לא הייתי כותבת. מי הייתן רוצות שיבקש ממכן?
אף אחד, באמת. מישהי ביקשה ממני סליחה וזה יותר הכעיס אותי מהמעשה שהיא עשתה שעליו היא ביקשה סליחה.. קשה לי לסלוח ואני מעדיפה שלא יבקשו ממני לעשות את זה חח. ממי אתן צריכות לבקש אבל לעולם לא תעשו את זה?
אמא אני חושבת.:X וגם אממ.. לא יודעת, כאילו בעיקר אני צריכה לבקש סליחה על דברים שאחרים לא יודעים, כלומר- בעיקר שדיברתי עליהם הרבה לשון הרע.. ואני לא כ"כ מבקשת על זה. יום כיפור.. זה היום הכי קדוש בשנה. חג שמח, של התעלות הנפש ופשוט.. אור.. אחרי יום כיפור שנה שעברה הייתי בהיי איזה חודש.. זה היה אחד הימים הכי מדהימים בחיים שלי.. צום הוא לא בעיה בשבילי, ושאר האיסורים הם כמו בכל שבת [מכיוון שאני בכל מקרה לא לובשת בחיים נעלי עור אלא סנדלי שורש, לא מקיימת יחסי מין וגם לא מתקלחת יותר מדיD: סתם, אני לא מתקלחת בשבתות בכל מקרה..] אז קשה מבחינה פיזית- זה בוודאי לא. מבחינה נפשית יום כיפור היה לי תמיד יום קשה נורא עד ששנה שעברה הגעתי להתפלל בהסדר, ב"ה, ולא בבית כנסת של ההורים ואז הכל התהפך וזה הפך מהיום הכי גרוע ליום הכי טוב שעושה הרגשה הכי טובה. זה אכן יום שמקבלים בו החלטות, וזה יום שמכיוון שאתה בתפילה לבד מול ה', יום שלם- אין לך ברירה אלא להודות בחטאיך ולהכיר בעצמך לחלוטין, לגלות מי אתה באמת ולבכות על מה שבמבט חודרני- אתה לא באמת אוהב בעצמך. ולתקן. זה יום מדהים.

אני מסכימה איתך../images/Emo45.gif

גם אני מאוד אוהבת את יום כיפור, צום זה לא בעיה..גם מבחינת חשמל והכל יום כיפור זה יום מדהים ויש אוירה שונה ברחובות, כיף ללכת לבית כנסת ולהתפלל,אני אישית מאוד אוהבת הכל עטוף כלכך בקדושה ביום הזה... אפילו אני לא יודעת איך להסביר זאת[[: ולמי שתהה,לא אני לא דתיה[:

מאמא.

אני לא מבקשת, אבל אני לא אהיה כאן יותר, וזה הכי טוב שאני יכולה בינתיים. כוסאחתק הכל.

גבריאל, נכון,

אבל לא המוזיקה היא זו שהרסנית. ובכלל, אני שומעת חומרים שלו כבר קרוב לשנתיים והם היו לי לעזר ויותר מזה, בתקופות שבהן קשר אנושי רחוק מלהיות נגיש.

מבינה על מה את מדברת

ובכל זאת מאמינה שהמוזיקה הזו רק מפילה אותך לרצפה ואני כותבת את זה אחרי שבמשך הרבה מאד זמן גם אני הקשבתי (והפנמתי) את החומרים האלה והייתי בטוחה שהם מרוממים אותי גבוה ומעל לכל קשר אנושי, וחשבתי שאני בכלל לא צריכה נגישות של קשר אנושי ובדיעבד אני מבינה כמה טעיתי (עכשיו,ברור לי שזה שאני כותבת את זה לא יגרום לך להפסיק לשמוע את זה כי החומרים שלו מדהימים, מדהימים, מדהימים. אין מילה אחרת לתאר את זה. אבל עדיין.. תהיי מודעת לזה.) סתם לדוגמה, ככה לסיום- בזמן ששמעתי את גבריאל (ואלג'יר), היה איזה יום שפשוט כתבתי מלא ציטוטים מהשירים האלה על הצד האחורי של דלת החדר שלי זה היה לפני שנה פלוס מינוס, ומאז לא הסתכלתי בזה וסתם, אתמול סגרתי את הדלת בחדר כשהייתי בפנים ויצא לי לעבור על כמה מהציטוטים וזה החזיר אותי אחורה ופשוט הפיל אותי לרצפה ממש... וזה קשה וזה חוזר אליך שוב ושוב (אל אותה הרגשה לבנה? :)) אבל באמת זה משחית את הנפש.

לא,

זו לא המוזיקה שמשליכה אותי לתהומות, זו בסך הכל אני וגם אי אילו כוחות חיצוניים ואירועים ואנשים שמתרחשים ומתרגשים לי בתוך הקיום. אבל כשאני מקשיבה למוזיקה שכזו (וכרגע, אגב, הראשון של אלג'יר הוא הדיסק האהוב עליי ואני לא מישהי שמסוגלת להגיד באופן חד משמעי 'אני אוהבת'), זה מרגיש שאני פורשת את המועקה שלי על משטח רחב יחסית ומרדדת אותה, כך שאפשר לשאת אותה, לפחות באופן זמני, בצורה קצת יותר סבילה. השירים של גבריאל הם שלו, כמו גם השירים של אלג'יר ז"ל, והם לא משתקעים לי בנפש, רק נכנסים, פותחים דלתות וארונות, לפעמים הופכים אותי קצת, לא מחזירים דברים למקומם, אבל אחר כך הם הולכים בדיוק כמו שבאו ולי לפעמים קצת נעים יותר אחריי אותה הצצה הופכת קרביים. ההפרדה הזו נעשית אצלי אוטומטית, אני מצליחה למצוא כאן יופי שקשה לי מאוד לאתר ולזהות במקומות אחרים, אבל מכאן ועד להתרוממות רוחנית כלשהי הדרך ארוכה וגם לא צריך ללכת בה, אפילו לא להכנס אלייה. המוזיקה היא סוג של קשר אנושי, אבל עקיף. לפעמים יש בה מספיק כדי למלא בך חוסרים אנושיים וחברתיים, אבל אי אפשר שלא להתייחס לחוסר הישירות, או שאולי כדאי שאומר, לחוסר ההדדיות שבעניין. זה לא בא במקום, למוזיקה יש מקום אחר לגמרי משלה. [וכן, מדהים-מדהים-מדהים, אם הייתי מנסה לצייר מילולית את התחושות שהחומרים שלהם, של אדון בלחסן ואדון גדג' ושאר החבר'ה מעלים בי, לא הייתי מפסיקה לצאת מהקווים. אגב, שני אלה- בלחסן וגדג' ולא רק, מופיעים בפסטיבל אינדי ב-19-20 באוקטובר במצפה גבולות, 40 דק' מבאר שבע. חור ולחיפאית כמוני גם יעלה והרבה להגיע לשם, אבל אני מתכוונת להגיע, למרות ועל אף]

yaeli87

New member
אני מתה על יום כיפור,מוזר? ../images/Emo9.gif

ממי הייתן מבקשות סליחה? מי הייתן רוצות שיבקש ממכן? אממ...הייתי מבקשת סליחה מההורים שלי. והייתי רוצה שאיזו אחת מהבסיס תבקש ממני סליחה ואולי גם מאמי על אירועי אתמול [למרות שהוא כבר ביקש...] ממי אתן צריכות לבקש אבל לעולם לא תעשו את זה? אני לא חושבת שעשיתי משהו לא בסדר ולא ביקשתי עליו סליחה,אז כלום... אני מתה על יום כיפור,יש כזה אויר נקי...יום מיוחד כזה... שיהיה לכן צום קל וגמר חתימה טובה.

ThE uVa

New member
../images/Emo60.gif

לא אכפת לי מיום כיפור, אבל למה לא. ממי הייתן מבקשות סליחה? מי הייתן רוצות שיבקש ממכן? הייתי מבקשת סליחה מ.. המ. אולי הבנות מההתעמלות וגם מהמאמנים. אבל בעצם הם גם חייבים לי התנצלות די גדולה. בעיקר הבנות. אז זה סוג של מתקזז. ואני בטח צריכה לומר שהייתי רוצה שאחת החברות הכי טובות שלי שאני די ביחסים לא טובים איתה עכשיו תבקש ממני סליחה, אבל פשוט לא אכפת לי מזה. וגם ידיד שהוא כבר לא ממש ידיד ופשוט עשה כמה דברים.. לא משנה. ובכלל כמה חברים שלא שמים זין על זה שהם לא ראו אותי מעל חודש. ממי אתן צריכות לבקש אבל לעולם לא תעשו את זה? לא יודעת. כל מיני דברים שאתן מצטערות עליהם, סליחות, כפרות, כל העניינים. מצטערת על.. ממ. שלא עשיתי יותר בלאגן בבצפר לפני שעזבתי, מרגיש קצת מפוספס עכשיו. אבל בעקרון אין לי הרבה חרטות בחיים.. -- די ברור שאני לא צמה, אני לא מאמינה באלוהים, ואני יודעת שבחיי היומיום שלי אני מנסה כמה שיותר לחיות לפי האמונות שלי, והן רבות אז זה קשה, אבל אם אני עושה משהו שאני מתחרטת עליו, אני לא מלקה את עצמי, כולנו בני אדם. אני יודעת שאין לי כוונות רעות וכשאני מסתכלת במראה אני יודעת שאני בסדר, ואם אני עושה דברים שדורשים סליחה זה בעיקר לאנשים מסוימים, ואז זה ביני לבינם, ואם אני רוצה אני אתנצל, ואם לא אז לא. זה הכל..

tink 16

New member
../images/Emo203.gif אמממ החלטתי לענות..

הייתי מבקשת סליחה מעדי, על זה שהוא סובל יותר מדי את מצבי הרוח והפרצופים המפגרים שלי. ואחרי כל שיחה שאני מבאסת אותו אני ישר מתחילה לשלוח לו הודעה על זה שאני אוהבת אותו והכל... אני חושבת שהוא יושב לי על זה בשקט, באמת. אוף, שיחזור מבית הכנסת ויתקשר

Gyllenhaalic

New member
../images/Emo42.gifסליחה מאבא

שהתעלמתי,התנהגתי מגעיל,קיללתי,כעסתי,לא התייחסתי,בקיצור הייתי הבת הכי גרועה שיש ולא הסכמתי לראות או לשמוע ממך כמעט 8 חודשים, אני אוהבת אותך,אין כמוך.

מושלמים לא חוטאים.

סתם אני צריכה לבקש סליחה רק מאמא והרבה צריכים לבקש סליחה ממני אבל נחליק

למעלה