סליחות

ענתי44

New member
סליחות ../images/Emo88.gif

ימים של חשבון נפש, הימים שבין כסה לעשור, של סיכום שנה ותחילת שנה חדשה. תלישת הדף האחרון של תשס"ז ופתיחת הדף הראשון והבתולי של תשס"ח עם תקוות חדשות ומחודשות והזדמנות לתקן ולשדרג. רגע לפני שאני מתייצבת בבית דין של מעלה ומבקשת מחילה על עוונותיי, אני רוצה לבקש סליחה. ראשית, וזו הפעם הראשונה, שאני רוצה לבקש סליחה מעצמי. על שלא אחת הזנחתי את עצמי, בשם מטרה נעלה יותר. שדרשתי מעצמי את הבלתי אפשרי, שכעסתי על עצמי לשווא שמיהרתי לדון את עצמי ועל שלא סלחתי לעצמי על חולשותיי. סליחה מכל בני משפחתי היקרה, ידידיי ומכריי על שלא תמיד הייתי זמינה עבורם, שלא אחת הייתי זעופה ומרירה ושלא אחת גם חסרת סבלנות. סליחה מאהובי, על שהוצאתי עליו את זעמי, ושלא מספיק הכרתי תודה על זה שעמד לצידי ולצד אמא. סליחה מיוחדת מכל אחד ואחת מכם אחיי ואחיותיי במשפחת נפגעי האלצהיימר. סליחה אם אי פעם ובלי להתכוון, חטאתי בתגובתי, כתבתי מידע לא מדוייק או נכנסתי לרשות הפרט. סליחה שלא תמיד הייתי השנה זמינה יותר , ממי שלא הספקתי לקרוא את דבריו או להגיב. וסליחה אחרונה וחשובה מאמא שלי. האישה היקרה הזו. סליחה מאמוש על שלפעמים אני מאבדת את הסבלנות כשאת חוזרת שוב ושוב על אותה שאלה, בקשה או מילה. סליחה שלא תמיד אני עם סבלנות וכוח. סליחה אם אי פעם פגעתי תוך כדי טיפול ברגשותיך, סליחה שאני לא יכולה לעשות יותר, שאני לא יכולה להיות כמו הילד מהסיפור שסיפרת לי בילדותי שעשה דרך מלאה מכשולים עד שהדיע אל פרח לב הזהב, שהבריא את אמא שלו, סליחה שאין לי דרך לרפא אותך, או יותר נכון סליחה שאין לי את הזמן והמשאבים להיות יותר מעורבת לשיפור מצבם של חולי האלצהיימר....

../images/Emo24.gifענתי'לה בוודאי שכולם יסלחו לך על מה

שת חושבת שעשית להם משהו לא טוב אבל לפי הרגשתי את אישה משכמך ומעלה עושה ומשתדלת לעשות את הדבר הנכון במקום הנכון עושה גמילות חסדים וכיבוד הורים שאין לשער מה השכר שלך אצל הקב"ה. הישב במרומים יודע ובוחן לבבות וכליות ומחשבות של כל באי עולם, אהי ברוכה והמשיכי לעשות חסד , חתימה טובה לך ולמשפחתך, בשורות טובות.

שריוש2

New member
מסכימה עם אריאלה בכל מילה!!

כמו שאריאלה אמרה, את באמת "אישה משכמך ומעלה"... נותנת לאמך את הטיפול הכי טוב שאת רק יכולה לתת לה!! וצורת הכתיבה הכ"כ מרגשת שלך בפורום... אני לי ולו צל הכי קטן של ספק שאמך תסלח לך!! וגם אהובך, וכל השאר!!! חתימה טובה!

למעלה