סליחה..
כל הגוף. מכף רגל עד הראש. מי שעומד לקרוא-זהירות
ארוך!
שיער- סליחה שצבעתי אותך כמה וכמה פעמים השנה. נחשפת לכלמיני שמפואים חדשים שיצאו לשוק, סתם כי הסקרנות הרגה את החתול ורציתי לנסות.. סליחה שסבלת את כל הסירוקים שלי, ושלפעמים הית מלוכלך פשוט כי לא יצא לי לשטוף אותך. סליחה שלא שתיתי את הויטמינים שהיתי צריכה בשביל לחזק אותך ולעשות אותך פחות דליל..
ראש- זה הולך ביחד.. עם הפנים שלא הענקתי להן את הטיפול הראוי להן, ששמתי מייקאפ וזה הרס ת'נקבוביות, שמרחתי איפור והיתי יותר יפה מבד'כ..סליחה מהגבות שלא תמיד טרחתי לעצב אתכן, סליחה שהרסתי אתכן כי היתי חובבנית והורדתי לעצמי לבד..
סליחה על זה שלא פוצצתי מכות את הקוסמטיקאית שהורידה את העגיל שהיה לי בגבה עם שעווה ולא עמדתי על כבודכן ולא החזרתי את העגיל מיד עם החלמתכן.. סליחה מהעיניים שנמרחו שחור ובכו לא מעט השנה.., סליחה מהשפתיים שלעיתים התנשקו עם האנשים הלא נכונים.. סליחה מהצוואר שלא זכה לענוד הרבה שרשראות יפות וחמודות, פשוט כי אני לא ממש אוהבת.. סליחה מהאוזניים-שגרמתי לכם לכאוב לי כל פעם על ידי זה שלא טיפלתי בכם כמו שצריך. סליחה על החירורים. סליחה מהשיניים שהזנחתי ולא הלכתי לבדוק ולנקות אצל שיננית ושילמתי ביוקר גם מבחינת כאב וגם מבחינת הכיס.. סליחה מהלשון שלפעמים המוח גרם לך להגיד דברים כאלה שלא חשבת שאת יודעת להגיד בכלל.. סליחה שבגלל מי ומה שאת את מתקדמת בחיים לאט ובזהירות. סליחה שאת עם היופי החמדמד שלך מצליחה לכבוש אנשים ולמשוך אותם אלייך. סליחה שבגלל שאת מדברת יותר מידי לפעמים, את הורסת לעצמך ולי הרבה דברים שהינו יכולים לכבוש ביחד. סליחה שאני אמביוולנטית כלפייך-ותירגעי, אני לא מתכוונת להוריד את העגיל בלשון. אני יודעת שאת מאד קשורה אליו

סליחה מ
המוח, שמנעתי ממנו להחכים ולהתקדם, בגלל שהפסקתי ללמוד במכללה, כי הרגשתי שהנפש זקוקה ליותר תשומת לב ממני מאשר המוח-כרגע. סליחה שלא הקשבתי לך כשאמרת לי דברים נורא הגיוניים והרגש והנפש ניצחו, פשוט כי ככה הרגשתי. סליחה על כל הייסורים שחווית בעקבות אהבות נכזבות ואנשים רעים. סליחה על הטיפשות שלי ועל טמטום, על אמביוולנטיות או אימפולסיביות. סליחה על ההשפלה שחווית יחד עם כל הגוף כל פעם כש....
כתפיים-סליחה על זה שלא עשיתי לכם מסאז' כל פעם כשבכיתם ושרפתם לי. סליחה שאתן נושאות עול כבד כזה ממני, הרבה אחריות ועבודה.
ידיים-סליחה על זה שפעם התביישתי לחשוף אתכם לשמש ולעיני כלל הציבור, אבל היום אני כבר לא. סליחה מהציפורניים שלא תמיד הועלתי בטובי לטפח למרות שאתן אחד הדברים היותר יפים שיש לי בגוף.
שחי- התלבטתי מאד אם לכתוב את זה או לא , אבל אני ידועה בתור מישהי חסרת מעצורים אז גואו אנדר! סליחה מהשחי שמרטתי ממך שערות עם המכונה כל פעם ואמשיך לעשות זאת עד שיגיע תורי לעשות הסרת שיער בלייזר.
חזה, לב, ריאות, נפש- סליחה מהחזה שלפעמים פשוט לא היה לי כח לשים חזיה והלכתי בלי. סליחה שנגעו בך כל מיני ידיים שלא היו צריכים לגעת. סליחה שלפעמים חשפתי אותך יותר מידי. סליחה שלא קיבלתי מאימא את הגנים ה"טובים" יותר שלה ולא יצאת גדול כמו שהיתי רוצה.. סליחה מהלב שלי שפועם בתוך השומן, שעובד כפול בשביל לספק לי את זרם הדם שאני זקוקה לו על מנת לחיות. סליחה מהריאות שאני מזהמת עם כל שאכטה שאני לוקחת ולא משנה של מה. סליחה מהנפש שהלכתי בעקבותייך יותר מידי ולא ידעתי לשים גבולות לעצמי ולך. סליחה שגרמתי לך להתאהב באנשים הלא נכונים, ולא להתאהב במי שהיה צריך. סליחה שאת לא מסוגלת להיות היחידה שתשלוט בי. סליחה על חוסר הכוח לפעמים להתמודד וסליחה על הקריסה שחווית. סליחה על האישפוז שהית צריכה לעבור בגלל שהית חולה.. סליחה על זה שהיום את לא הכי בריאה. סליחה שאני לא גורמת לך מספיק ריגושים ומספיק בנזין כדי לתפקד.
הגב- סליחה ממך שנפגעת בתאונת רכבת וכולך כואב. סליחה שהפיזיוטרפיה כואבת לך. סליחה שזנחתי אותך כל פעם כשהית נתפס.
הבטן-סליחה שנתתי לעצמי להשמין ככה ולך גרמתי צלקות וסימנים אדומים. סליחה שאכלתי לפעמים דברים לא הכי טובים וזה גרם לך לקלקול קיבה. תודה שבסוף לא שמתי את עצמי על שולחן הניתוחים ולא עברתי את ניתוח הטבעת המפורסם. בעצם על זה מגיע לך ולנפש קרדית. תודה שבזכות זה שאת קיימת בעיקר, הצלת אותי מללכת לצבא. סליחה שפעם הרעלתי אותך עם מלא כדורים כי רציתי למות. סליחה שהתביישתי בזה שאת קיימת וכל הזמן רציתי רק להסתיר אותך. סליחה שלא חיזקתי את השרירים שלך ומנעתי ממך להיראות פצצת עולם.
הטוטא שלי וכל המערכת הנשית-זהירות עלול טיפה לגעת בנושאים שלא לקריאה, מי שמתבייש לא לקרוא!!- סליחה שעשיתי בלאגן הורמונלי בגוף, שתיתי לא שתיתי גלולות. סליחה שנהניתי כל כך עם בנאדם אחד שהרס לי את החיים ועכשיו אני הורסת לו.. סליחה שנתתי לכל מיני ידיים לקרוע אותך ולהביא אותך למיון בגלל זה. סליחה על הדלקות בדרכי השתן וסליחה עם האגיסטנים שהיתי צריכה למרוח כי שרפת לי. סליחה על האנאלי שעשיתי פעם אחת וכאב לי רצח. סליחה על הפאניקה ההורמונלית שגרמתי לך בעקבות זה שהיתה לי בת זוג שלא סיפקה לי הורמונים גבריים..
הטוסיק-סליחה לי אלייך שישבתי עליך יותר מידי במקום להזיז באמת דברים גם פיזית וגם נפשית.
הרגליים-סליחה מכן שאני לא עושה מספיק כושר על מנת להוריד מכן את המעט צלוליטיס שיש עליכן ובעקבות כך נמנע מכן להיות הרגליים הכי סקסיות במדינה. סליחה שחשפתי אתכן לשמש קצת יותר על המידה ובגלל זה אתן שזופות. סליחה שאתן לא שריריות כמו שהיתי רוצה, ותודה על זה שאתן גמישות. תודה לאצבעות של הרגליים שאני אוהבת אתכן מאד וסליחה ממני אליכן שלא תמיד טיפחתי אתכן ולא תמיד טיפלתי בכן כמו שהיה צריך לעשות.
מהורידים- סליחה שהיתם מושפעים ישירות מהמצב הנפשי שלי ונחתכן בטיפשות יתרה לא מעט פעמים השנה.
מהדם- סליחה על זה שהזנחתי אותך מאד. על זה שכשהיתה לי אנמיה קלה לא לקחתי כדורי ברזל. סליחה על זה שלא תמיד הקפדתי לאכול אורוחת בשריות.
מתאי השומן שלי-סליחה שלא מנעתי מכם מהימתח ככה ולהיות כאלה גדולים. סליחה שלא עצרתי את זה בזמן. סליחה על זה שאתם כאלה גדולים. סליחה על זה שאתם בכל מקום לאן שלא נסתכל.. זיעה-סליחה ששטפתי אותך כל פעם כשהרגשתי שיצאת.. ואמשיך לשטוף אותך פשוט כי את... איך אני אגיד את זה בצורה יפה?.. מסריחה! וביום שתפסיקי להיות כזאת ותריחי טוב, מבטיחה לשקול את זה שתישארי שם!
מגופי כפרט אחד-סליחה על כל הנזקים שנגרמו לך. סליחה על המחסור בשינה או על היתר שינה שאתה מקבל. סליחה על הכובד שאתה סוחב עמך כל פעם, בגלל שאני ילדה כבדה. סליחה על זה שאני מכניסה את האנשים הלא נכונים לחיים שלי, סליחה שאני מזיקה לך לפעמים פשוט כי אני לא מרגישה שאתה שם, אז אני נאלצת להכאיב כדי להרגיש אותך ולראות את התגובה ממך.. סליחה שלפעמים התנהגת בצורה שלא הולמת אותך ואת מי שאת. סליחה שלפעמים הית צריכה להיות צבועה או שקרנית בשביל להשיג מטרות. סליחה שאין לי מספיק כח רצון בשביל להמשיך ללכת לחדר כושר, לאכול נכון ולהפסיק לעשן. כי בכללי? אני אוהבת אותך נורא. אני רק לא תמיד אמיצה בשביל להודות בכך. וסליחה מכולם על הכל. ~לין~