סליחות, רבותי, סליחות

חודש הסליחה והרחמים

עוד מעט עומד להסתיים חודש אלול. אי לכך אני רוצה לבקש מכל חברי הפורום!! אז חברי, חברותי, ידידי, ידידותי היקרים!! סליחה ומחילה!! מכל אחד ואחת!! אני מבקש שכל אחד ואחת שרואה את ההודעה ת/יכתוב אם הוא/היא סולח/ת לי. גמר חתימה טובה לכל עם ישראל!! נ.ב. אני מוחל וסולח לכולם!!

Cat the Tiger

New member
סליחה ומחילה

אני מבקש סליחה ומחילה מכולם על דבר אשר פגעתי או משהו בסגנון... סורי!

Cat the Tiger

New member
אממ..

אני לא צריך שאני סולח לך כי לא פגעתי בי (או כל דבר בסגנון) אף פעם! באמת..

חבר'ה, סליחה!

סליחה אם פגעתי, לכלכתי, העלבתי, ייבשתי (
), שיקרתי, ניצלתי, ריכלתי, הרשעתי, נתתי עצה לא טובה, ו.. אני לא יודעת מה עוד. אם עשיתי משהו מאלה, או כל דבר אחר-אני ב-א-מ-ת מתנצלת! זה היה מתוך קלות ראש, ולא מכוונות זדוניות. אוהבתתכולכם!!!!!!! ומחול לכולכם.
אני.

אני ד=ו=ר=ש=ת

מכל אחד ואחת מהפורום הזה סליחה על שלפעמים..שחכתם שהייתי בפורום הזה... על זה שאביעד פעם שכח ופרח לו מהשכל בטעות שמד"א זה אהבת חיי.. ועל עוד המון דברים... חחח....סתם, סתם.... סליחה לכולם!

Mr Slider

New member
בואו ונסכם את זה ...

ו-מ-ה א-י-ת-י ?? האם את מבקשת סליחה גם ממני ? ויונת מבינה למה רשמתי את זה ...

talula39

New member
כולם כווולםםם

כל הלידים קופצים רוקדים... סתם אני באמת מבקשת סליחה וכל מי שפגעתי בו בבקשה תשלח לי הודעה שאני אבקש אישית.... ממש ממש סליחה מכולם...

Hodaya b

New member
הייי =]

אוקי אני אנצל את ההזדמנותת אני רוצה לבקש סליחה מכל אחד שפגעתי בו העלבתי אותו וכ'ו שתהיה לכולם שנה טובה כתיבה וחתימה טובה =]

../images/Emo52.gif

סליחה מכל מי שפגעתי \ הצקתי\הרגזתי\הכעסתי אותו\ה. {למרות שאני ממש חדשה בפורום, בכל זאת סליחה =] }

isilme

New member
../images/Emo205.gif לחץ חברתי.

סליחה מכל מי שאי פעם פגעתי בו באיזשהי צורה. ולכל אלה שביקשו סליחה- סלחתי. יומטוב לכולם!

למעלה