סליחה

סליחה

שאני פותחת הודעה חדשה. זה בוקר כזה, שבא לי להתרכז בו רק בעצמי... מרדף לילי אחרי יתוש צמא-דם, חלומות מסוייטים עורף תפוס ואיכס בנשמה - גרמו לי לבטל הצעה מפתה של חברה לצעוד יחפות בשפת הים ולהתפנק אח"כ בבית קפה. אמש עוד חיפשתי כובע וקרם הגנה הבוקר אני מחפשת שוקולד... שיהיה לכולם יום נעים ושקט לעם ישראל.

magy

New member
יקירתי...................חחחחח

פיתחי כמה הודעות שאת רוצה............... מכה היתושים האלה...........והחלומות לפעמים , גם המציאות............חחחחח לכי לבית קפה ומהר...............וגם לים..............

מבקשת לתקן טעות רווחת

רק היתושות עוקצות אותנו כי הן זקוקות לדם שלנו לצורך רבייה הזכרים לא מתקרבים לבני האדם , אנחנו לא מענינים אותם אז בפעם הבאה שיתושה מחליטה לשגע אותך שמי קצת דוחה יתושים יש גם טבעיים שאין להם ריח או טעם קרם עדין שנמרח על הגוף ויהיו לילותיך שקטים ועכשיו צאי לך לים לקפה עם חברות והשאירי את המאבק ביתושב בעבר .

התוקפנות של ה- ../images/Emo177.gif

נדמתה כמו של זכר
אבל את צודקת, הטעות שיתוש עוקץ השתרשה ויש לי קושי להשתחרר ממנה.

magy

New member
את יודעת מה יקירתי..............

עקיצת יתוש היא כאין וכאפס לעומת עקיצת אנשים........ לשים אלוורה וזה יעבור.......פניסטיל.......... ולהתחיל להתמרח לפני השינה..........עם סנו דיי....... החלומות גרועים מהעקיצות..........

magy

New member
לא את כמובן..

גם לא פוגעת אפילו לא בזבוב... אבל אם לא שמת לב........ אז נגיד שאף אחד.......... רק "אף אחד" יכול לפגוע..

השרשורים ארוכים כיום מאד

לא תמיד נותר לי זמן או כח לקרוא הכל מצטערת הימים שלי עמוסים קמעה לאחרונה היום במקרה ישבתי מול המחשב לקחתי חופש לעצמי מעבודה בבית

למעלה