../images/Emo219.gifפנדורה ../images/Emo35.gif
אז רוצה לאמר שאין לי אחות, ומעולם לא הטרדתי בטלפון את המנהלת הנה הסבר: באיזה שהוא שלב דינה לא הגיבה לי למסרים. כשרציתי לבקש ממנה נעיצה או מחיקה, או שרשור, קבלתי כלום, נאדה. כשנכתבו דברים מגעילים במיוחד כלפי ורציתי שהיא תסיר אותם, גם אז, היא לא השיבה לי. בלית ברירה נאלצתי לצלצל אליה. לדעתי צלצלתי מקסימום 4 או 5 פעמים, עם בקשות ספציפיות למחיקה. וכמובן לא הטרדתי. קראתי שהיא סיפרה ש'המטריד' מצלצל לה עשרות פעמים. נו שויין.. לא דובים ולא יער. אגב, כל אימת שחפצתי להסביר שאני לא 'מטרידן', היא מחקה לי וחסמה אותי מיד. -------- כנ"ל לגבי שמועת המסרים 'המאיימים'. לא איומים ולא נעלים. ומסרים מעבירים משני כיוונים. אחד כותב, שני עונה. וכן, היו לי כמה התכתבויות לא נעימות עם אנשים כאן {מקסימום שלושה} אבל גם התכתבויות אלו היו דו-כיווניות. ------ עם כל הכבוד, אני, אמת דברתי כל הזמן וכך אמשיך. רק שמעולם לא יצא לכתוב זאת, ולא להעמיד פנטזיונרים עם טעותם, מכיוון שדינה תוך שניה היתה מוחקת אותי, וחוסמת אותי. ------ מי שבא לו ממש לבדוק אותי, שיעשה חיפוש מתקדם על השם "איאן פלמינג" ושינסה להסביר לי, מדוע הכינוי הזה נחסם. ----- בכל מקרה, למי שכן נפגע ממני, ללא סיבה {כמו מעוף} אני שולח שוב את סליחתי --------- כמובן גם להודעה זו, יצוצו עוד רגע מאות אלפי ניקים חדשים שירדו אלי וינסו לסתור את דברי. לפחות עד שדינה תמחקני שוב ----- בשבוע שעבר הוגשה תלונה במשטרה על עברה פלילית של הוצאת לשון הרע כנגד דינה, וגם תביעה לבית משפט אזרחי. למה? כי 4 'חברים' שלי כאן, באמת חשבו שעברתי גבול 'להטריד' את דינה. מה שכאמור לא היה ולא נברא, ונתקו עימי קשר. גם היום אני יודע על אנשים שבטוחים שבאמת הטרדתי. זאת בדיוק המהות של הוצאת לשון הרע. מי שמכיר אותי ויודע במה אני עוסק, ברור לו שאופציה של הפסד בבית המשפט לא באה בחשבון. חג אביב שמח, ניר