סליחה

א ני ר

New member
סליחה

סליחה כשפגעתי. סליחה אם פגעתי ללא סיבה. אמשיך לכתוב את שיש לי. אמשיך לאמר את מה שיש לי, רק בדרך קצת אחרת. מבקש מההנהלה לא להמשיך במסע הנקמה שפצחה נגדי. מבקש מההנהלה לא למחוק לי את מה שלא היה נמחק מאחר. מבקש לא לחסום אותי לשם השעשוע. מבקש לא לחסום אותי בעבור מה שאחר לא היה נחסם עבורו. מבקש לאפשר לי מה שאפשרי לאחרים. תודה

../images/Emo8.gifהסתבכת עם המנהלת ?

אכלת אותה יש לה זיכרון מופלא והיא לעולם לא סולחת גם לא בכיפור אם היא מוחקת או מרחיקה לעולם לא תוכל לחזור אלא אם.... אתה יותר פיקח ממנה וזה לא ממש אתגר קשה לחזור

jdpworld

New member
תן לי כמה דקות

וכבר כותב לזה מוזיקה. מנסה לתפוס את הרגע.

הממ...

ערכן של מילים..או של אדם.. נמדד בכמות הפעמים שהוא מבקש סליחה.. או ביכולת שלו לגרום לאחרים להאמין בו.. ערכו של אדם.. כבודו של אדם.. ופרצופו של האדם... אז ביקשת סליחה.. מחר בטח תבקש שוב..

3 שניות וחצי...זה לקח..

עד המסר הראשון..של היום.. אז מתי יבוא השני..והשלישי.. פרצופו של האיש..והמסכה..

° זואי °

New member
אני סלחתי

מבטיחה לא לחסום אותך ולא למחוק אותך (נתעלם לרגע מהעובדה שאין לי בכלל את היכולות האלו בפורום....)

שנייה...

חכי לי... אני כבר מגיעה עם הקשיו. תנין קטן...ובאה.

m a y a 69

New member
../images/Emo92.gif

הבן אדם ביקש סליחה ואחרי כל מה שכתב כאן זה בטח היה לו קשה להגיע לזה ..אז מה העניין?? תנו לו צ'אנס...הוא שר מה
..מה

א ני ר

New member
../images/Emo219.gifפנדורה ../images/Emo35.gif

אז רוצה לאמר שאין לי אחות, ומעולם לא הטרדתי בטלפון את המנהלת הנה הסבר: באיזה שהוא שלב דינה לא הגיבה לי למסרים. כשרציתי לבקש ממנה נעיצה או מחיקה, או שרשור, קבלתי כלום, נאדה. כשנכתבו דברים מגעילים במיוחד כלפי ורציתי שהיא תסיר אותם, גם אז, היא לא השיבה לי. בלית ברירה נאלצתי לצלצל אליה. לדעתי צלצלתי מקסימום 4 או 5 פעמים, עם בקשות ספציפיות למחיקה. וכמובן לא הטרדתי. קראתי שהיא סיפרה ש'המטריד' מצלצל לה עשרות פעמים. נו שויין.. לא דובים ולא יער. אגב, כל אימת שחפצתי להסביר שאני לא 'מטרידן', היא מחקה לי וחסמה אותי מיד. -------- כנ"ל לגבי שמועת המסרים 'המאיימים'. לא איומים ולא נעלים. ומסרים מעבירים משני כיוונים. אחד כותב, שני עונה. וכן, היו לי כמה התכתבויות לא נעימות עם אנשים כאן {מקסימום שלושה} אבל גם התכתבויות אלו היו דו-כיווניות. ------ עם כל הכבוד, אני, אמת דברתי כל הזמן וכך אמשיך. רק שמעולם לא יצא לכתוב זאת, ולא להעמיד פנטזיונרים עם טעותם, מכיוון שדינה תוך שניה היתה מוחקת אותי, וחוסמת אותי. ------ מי שבא לו ממש לבדוק אותי, שיעשה חיפוש מתקדם על השם "איאן פלמינג" ושינסה להסביר לי, מדוע הכינוי הזה נחסם. ----- בכל מקרה, למי שכן נפגע ממני, ללא סיבה {כמו מעוף} אני שולח שוב את סליחתי --------- כמובן גם להודעה זו, יצוצו עוד רגע מאות אלפי ניקים חדשים שירדו אלי וינסו לסתור את דברי. לפחות עד שדינה תמחקני שוב ----- בשבוע שעבר הוגשה תלונה במשטרה על עברה פלילית של הוצאת לשון הרע כנגד דינה, וגם תביעה לבית משפט אזרחי. למה? כי 4 'חברים' שלי כאן, באמת חשבו שעברתי גבול 'להטריד' את דינה. מה שכאמור לא היה ולא נברא, ונתקו עימי קשר. גם היום אני יודע על אנשים שבטוחים שבאמת הטרדתי. זאת בדיוק המהות של הוצאת לשון הרע. מי שמכיר אותי ויודע במה אני עוסק, ברור לו שאופציה של הפסד בבית המשפט לא באה בחשבון. חג אביב שמח, ניר

לא נראה לי

אני אישית לא מבין איך אפשר לבקש סליחה ובאותה עת ליכתוב: "בשבוע שעבר הוגשה תלונה במשטרה על עברה פלילית של הוצאת לשון הרע כנגד דינה, וגם תביעה לבית משפט אזרחי. למה?.......מי שמכיר אותי ויודע במה אני עוסק, ברור לו שאופציה של הפסד בבית המשפט לא באה בחשבון." המלצה אישית: באופן מתואם תשאיר ת'בקשה ותמחק את השאר. לדעתי הצנועה גם אם תצליח במשפט (ובכך אני מסופק) תפסיד בחיים. נ.ב סליחה לא שולחים, זו לא מתנה שאתה נותן למישהו, סליחה מבקשים מהלב במידה ואתה מכיר בעובדה שיתכן ופגעת במישהו גם אם זה היה בלי כוונה.

א ני ר

New member
בקשת הסליחה אינה מכל מאן-דבעי.

בקשת הסליחה אינה מכל מאן-דבעי. היא אינה גורפת. אינה כוללת את כל חברי הפורום. היא מאנשים ספציפיים שקיבלו ממני רובם גם מסר מסביר ומתנצל. לגבי הערתך על הפסד בחיים...נו טוב..שיהיה. תודה על השיעור המהיר והכל-כך חכם. וחג אביב שמח גם לך. ביי

עזוב אותך משטויות

המנהלת לא כליל השלמות, רחוק מזה. אבל תסתכל על עצמך, מעבר לכל הדיבורים הגבוהים שלך, אתה לוקח משהו מאיזה פורום עלום והולך איתו עד בית המשפט. תראה מה עשית עד עכשיו, טחנת את העניין עד דק (לא משנה באשמת מי), התקשרת למנהלת הפורום הביתה, עכשיו הגשת תביעה בבית המשפט. מה אתה מנסה להשיג? כולה פורום, ילד, תחזור למציאות.

../images/Emo45.gif

וזה כבר לא צדק אלא אובססיביות. בלי להכיר אישית אותי אנשים כאלה מפחידים. נדמה לי שהצדק כאן הוא רק קולב לאובססיה שבטח גם יוצאת בתחומים אחרים. שומר נפשו ירחק.

למעלה