סליחה

tuty fruty

New member
סליחה

יום הכיפורים קרב ובא אז ככה אני מבקשת סליחה אם פגעתי במישהו בשנה האחרונה ובכלל אני מתנצלת אם אי פעם כעסתי ירדתי או פגעתי בכל אחד מכם תזכרו שגם אם מתי שהוא אני פוגעת במישהו מכם זה לא נעשה ברוע אז אני מתנצלת! אוהבת רנה

THE sky angel

New member
יום כיפורים קרב ובא...

לא זכיתי לאחל לכם שנה טובה ומתוקה, שנת אושר והרבה הצלחה =) שנהיה לראש ולא לזנב
, שנהיה מתוקים כמו
ב
, ושתעשו מעשים טובים- כמו גרגירי הרימון!
ועכשיו ליום כיפור! אני מצטערת אם פגעתי במישו במשך השנה הזו.. אני יודעת שבאינטרנט זה לא אישי ואולי לא אמיתי אבל אין לי דרך אחרת.. אני באמת מצטערת ואוהבת אותכם המונים!! =) אז צום קל וגמר חתימה טובה! ולשאר.. מה אתם מתכננים לעשות ביום כיפור? לאלה שצמים? ואלה שלא- הרי אין טלוויזיה אז.. מה עולה על דעתכם להעביר את הזמן? אני אישית לא כותבת ולא גוזרת ולא כלום, אני רק לא צמה מכיוון שיש לי בעיות בקיבה אז אסור לי כי אז יהיה לא טוב- אבל פיקוח נפש בהחלט דוחה כיפור ושבת=) אז בטח נישב כל החברה בלילה, ואז יש לי 2 ספרים אני מקווה שיהיו אחלה ושאני לא אתאכזב, ויש לי ספר באנגלית שממנמן עד מאוד כי אחרי סוכות יש לי בוק ריפורט ואני מפחדת שלא יהיה לי זמן ללמוד בסוכות כי יש את יוסי ויש חבר מקסים שלא ראיתי הרבה זמן... בקיצור- יהיה טוב =) אז.. מה איתכם?

אני צמה

והיום כנראה אחרי בית הכנסת נשב כל החבר'ה במושב איפשהו סתם לדבר עד מאוחר ואחרי זה שני חברות שלי מהצוות במושב באות אלי כנראה ונעביר ביחד את הגוויעה ברעב! בכל מקרה אני באמת מצטערת אם אני פגעתי בו במישהו בדברי! לא התכוונתי לפגוע והיו דברים שנאמרו בסערת רגשות! אז שתהיה לכולנו שנה נפלאה והרבה יותר טובה מהקודמת! ובאמת סליחה!

יום כיפור זה דווקא חג (מועד..) מהנה

הכבישים ריקים וזה ממש כיף להתסובב סתם ככה אני לא צמה ובית כנסת זה ממש לא הקטע שלי גם סליחות אני לא מבקשת ביום כיפור.. פשוט לא נראה לי שצריך להיות יום לזה אני את הסליחות שלי מבקשת אחרי שאני קולטת שעשיתי משהו לא בסדר כמובן, בתנאי שאני באמת רוצה להתנצל. היום בלילה יהיה נחמד אני הולכת עם בת דודה שלי.. לא יודעות לאן ונלמד מילים קשות לפסיכומטרי טרם החלטתי מה יהיה מחר.. אבל בטח כרגיל- אני אסע אל מי שבבית עם מי שרוצה. ערב טוב שיהיה צום נחמד לכל מי שצם

למעלה