סליחה

סליחה

סליחה שלא הייתי פה בשבילכם סליחה שלא הגבתי לכל מה שרשמתם סליחה שהייתי כלכך רחוקה סליחה שלא התיחסתי ועימכם הסליחה פשוט לא הייתי אני , בנוסף גם התקופה .. לא כלכך אוהבת את פסח בלשון המעטה אני קוראת אתכם כמעט כל יום ולא מפספסת אף מילה אבל מרגישה כמו באר יבשה מחפשת מילים .. והם לא יוצאות כמו בעבר מפחדת לחשוב שזהו .. אין בי יותר מכשרון הכתיבה בכל מקרה .. מבקשת אני שוב פעם סליחה .. אוהבת אותכם מכל הלב והנשמה שולחת לכם חיבוק חזק מלא אהבה מאילת הרחוקה .. אבל קרובה לנשמה .

חן (*_*)

New member
שרון מתוקה ../images/Emo25.gif

את לא חייבת לכתוב כאן יצירה או להביא בדיחה או תמונה יפה סתם, בוקר טוב וסימן חיים הן,את יודעת שאנחנו אותך אוהבים! געגעתי לך נשמה }{ וד"ש לשקד החמודה (נתראה בפסח?)

חן מקסימה ..

בוודאי בוודאי שאנחנו נפגשות באילת ... תודה על המילים החמות .. תודה לך על מי שאת .

אוף זה לא פייר

גם אני באתי עד לאילת הרחוקה לפני שנה ושרונינקה הייתה עסוק ולא ראתה אותי
זה לא פייר שחנילה תמיד זוכה לא פיייייייייייר! קונינלה את בא?? אני אקח אותך לסיבוב אבל כאשני חושבת על זה אולי נעוף עד רודוס?? אמממממ כמה כייף שם ים שמיים אוכל שלווה רק טוב!!!

תגידי לי שרון..............

את השתגעת? את יודעת איך הבהלת אותי? לא ידעת שאני מאוד חלש ורגיש וחסר כסף בכיס? כמעט ולקחתי הלוואה כדי לקנות כרטיס טיסה ולעוף אלייך. בעצם,אני אדבר עם גיברת מנהלת,אולי יש לה מקום בשבילי על הכנפיים שלה,וככה נטוס אלייך שנינו. מי יודע,אולי גם חן הקמצנית תסכים לקחת אותי איתה לאילת? שלא תעשי לי את זה עוד פעם,את שומעת?

*pank

New member
לסלוח? אין על מה!!!!

אבל מה הקטע עם פסח?????? בכל מקרה, לגבי היובש אני מבינה לליבך גם אני עוברת תקופה דומה, לו הייתי באר נפט הבעלים שלי היה מתאבד.

שרונינקהההה פאקנילההה

אתן התבלבלתן בחג!!! סליחות זה ביום כיפור עכשיו זה הזמן כמו חנילה לקנות שמלה חדשה עם כיסים גדולים ולמלא אותם באגוזים!!! רק טוב!!!

למעלה