סליחה
סליחה
סליחה מי כול מי שסיפרה לי שהיא בהריון וצבט לי בלב שמחתי בשבילה אבל קינאתי בה והתעצבנתי למה אני לא
סליחה מי כול בני הדודות שלי שבהריון שלא חויותי איתכם את ההריון כי אני לא סובלת לשמוע אותכם מתלוננות
שקשה לכם מהריון ונווו אין לכם כוח שאני רק רוצה לראות תוצאה חיובית פעם אחת בבדיקת דם .
סליחה מכל החברות שהתרחקתי כי אני כבר לא חלק ממכם כי כולכם עם ילדים או בהריון ואנחנו לא נבין
סליחה מי כול מי שמפחדת לספר לי שהיא בהריון כי לאין הגעתם לפחד לספר או לרחם או איך נספר להם .
סליחה מהחברה שנכנסת לי לרחם ומנסה לנחם אותי שזה יגיע הריון ואני לא רוצה לשמוע אותכם .
סליחה מאמא שלי שמנסה לעודד אותי ולא באמת מבינה אותי ורק מעצבנת יותר במקום לעודד
סליחה מכל הבנות שראיתי בפייס שמזמן לא חברות שלי והתעצבנתי לגלות שהתחתנתם אחרי ואתם כבר בהריון
סליחה שאני לא יכולה לראות בייבי בום ולא לבכות את נשמתי מתי יגיע גם לנו
סליחה שאני לא רוצה להגיע לבריתות או חתונות או כל אירוע משפחתי ששם יצעקו לי תשתי מהיין או נו בקרוב אצלכם .
סליחה שאני הורמונלית רגישה, עצבנית ובוכה אחרי כל שיחה שאני שומעת שעוד מישהי שאני אפילו לא מכירה
בהריון ולמה? כי אתם דואגות לעדכן אותי תודה.
סליחה מאלוקים שבזמן האחרון אני אוהבת ,שונאת, מאמינה, וכועסת עלייך
סליחה שאני רק חושבת על ילדים
סליחה שאני רואה רק ילדים מסביבי
סליחה שאני עדיין לא אמא
סליחה
אבל ויש אבל גדול
להגיד את האמת נמאס לי מכולכם וכן זה מה יש אני קטנונית ,קנאית , ואולי גם נבזית
אבל אני בת אדם שיודעת שהיא לא מושלמת שכואבת ,כועסת,מתסוכלת ופגועה עד עמוקי נשמתי
ונמאס לי להרגיש שאני צריכה להתנצל למה הטבע לא בחר שאנחנו ניהיה כרגע הורים ולבקש סליחה
או להרגיש רע או מסכנה , כן אתם והרחמים שלכם לא עוזרים לי אתם פוגעים בי
אנחנו לא מסכנים ולא צריך לפחד מאיתנו אנחנו לא מצורעים ולא אנחנו לא מאחלים לאף אחד רע
ולא אנחנו לא רוצים תינוק של אף אחד או אחת אז אנחנו לא דופקים העין הרע
אנחנו פשוט זוג שאוהבים אחד את השני ונלחמים נגד כולם ונגד הטבע האכזר
לחלום ולאוהב להיות הורים הוגנים שלומדים להיות הורים שחולמים להיות הורים
ואנחנו יש לנו הרבה אהבה לתת מכל הלב
פשוט כרגע אנחנו קצת עייפים מכולכם אז סליחה.
סליחה
סליחה מי כול מי שסיפרה לי שהיא בהריון וצבט לי בלב שמחתי בשבילה אבל קינאתי בה והתעצבנתי למה אני לא
סליחה מי כול בני הדודות שלי שבהריון שלא חויותי איתכם את ההריון כי אני לא סובלת לשמוע אותכם מתלוננות
שקשה לכם מהריון ונווו אין לכם כוח שאני רק רוצה לראות תוצאה חיובית פעם אחת בבדיקת דם .
סליחה מכל החברות שהתרחקתי כי אני כבר לא חלק ממכם כי כולכם עם ילדים או בהריון ואנחנו לא נבין
סליחה מי כול מי שמפחדת לספר לי שהיא בהריון כי לאין הגעתם לפחד לספר או לרחם או איך נספר להם .
סליחה מהחברה שנכנסת לי לרחם ומנסה לנחם אותי שזה יגיע הריון ואני לא רוצה לשמוע אותכם .
סליחה מאמא שלי שמנסה לעודד אותי ולא באמת מבינה אותי ורק מעצבנת יותר במקום לעודד
סליחה מכל הבנות שראיתי בפייס שמזמן לא חברות שלי והתעצבנתי לגלות שהתחתנתם אחרי ואתם כבר בהריון
סליחה שאני לא יכולה לראות בייבי בום ולא לבכות את נשמתי מתי יגיע גם לנו
סליחה שאני לא רוצה להגיע לבריתות או חתונות או כל אירוע משפחתי ששם יצעקו לי תשתי מהיין או נו בקרוב אצלכם .
סליחה שאני הורמונלית רגישה, עצבנית ובוכה אחרי כל שיחה שאני שומעת שעוד מישהי שאני אפילו לא מכירה
בהריון ולמה? כי אתם דואגות לעדכן אותי תודה.
סליחה מאלוקים שבזמן האחרון אני אוהבת ,שונאת, מאמינה, וכועסת עלייך
סליחה שאני רק חושבת על ילדים
סליחה שאני רואה רק ילדים מסביבי
סליחה שאני עדיין לא אמא
סליחה
אבל ויש אבל גדול
להגיד את האמת נמאס לי מכולכם וכן זה מה יש אני קטנונית ,קנאית , ואולי גם נבזית
אבל אני בת אדם שיודעת שהיא לא מושלמת שכואבת ,כועסת,מתסוכלת ופגועה עד עמוקי נשמתי
ונמאס לי להרגיש שאני צריכה להתנצל למה הטבע לא בחר שאנחנו ניהיה כרגע הורים ולבקש סליחה
או להרגיש רע או מסכנה , כן אתם והרחמים שלכם לא עוזרים לי אתם פוגעים בי
אנחנו לא מסכנים ולא צריך לפחד מאיתנו אנחנו לא מצורעים ולא אנחנו לא מאחלים לאף אחד רע
ולא אנחנו לא רוצים תינוק של אף אחד או אחת אז אנחנו לא דופקים העין הרע
אנחנו פשוט זוג שאוהבים אחד את השני ונלחמים נגד כולם ונגד הטבע האכזר
לחלום ולאוהב להיות הורים הוגנים שלומדים להיות הורים שחולמים להיות הורים
ואנחנו יש לנו הרבה אהבה לתת מכל הלב
פשוט כרגע אנחנו קצת עייפים מכולכם אז סליחה.