סליחה..

מוזר..

אצלי זה כן נפתח תנסי לעמוד על הקישור ועם קליק ימני "פתח בחלון חדש" אולי זה יעלה אם לא אז תמחקי את ההודעה הזו.. יש לי את הקישור הזה גם בבלוג. בעניין הטריגר אין בעיה בכלל, מה שבא לכם.. אני סתם העלתי רעיון.. וזהו, יצאתי מהצ'ט עפתי לישון.. לילה טוב

נחמד... ../images/Emo13.gif

אני דווקא הצלחתי להכנס.. אבל מי מבקש סליחה על גניבה ואלימות וכדומה?

לא רוצה לפתוח עוד הודעה אבל.........

נורא רע לי. אני מנסה לישון והרעידות הפנימיות של הגוף לא מרפות ממני. יש לי סחרחורות. והלב לוחץ מרוב כאב.. אההההההההההההההההההה

../images/Emo201.gif

קודם כל תשתי..את בטח לא שתית מספיק היום.. תנשמי עמוק ואת יכולה לשמוע מוזיקה מרגיעה זה עוזר לפעמים..
אני פה..

מנסה כל דבר אפשרי

שתיתי מים וכל לגימה מלווה ברעידות פנימיות. לא יודעת מה עובר עליי.. מה גם שאני נוטלת כדורים של אנטי חרדה (רסיטל שמו) ויומיים לא לקחתי אתמול כי שכחתי והיום בגלל הצום והגוף מגיב לכביכול "גמילה" מקווהשאתעורר לבוקר אחר. מקסימום אלך לרופא (אני עובדת איתו) אז לא תהיה לי בעיה להכנס אליו על הבוקר. תודה מור יקרה

LiorShap

New member
שימי מוזיקה בפול ווליום

[אבל באוזניות,שהשכנים לא ירצחו אותך
] רוב הזמן זה עוזר...תנסי

תודה לכם

בסופו של דבר נרדמתי. ועכשיו חייבת לעוף למקחלת מרגישה קצת יותר טוף. יוטוב לכוווווווווווווווווווולם

A GIFT OF LOVE

New member
שמחה שאת מרגישה טוב יותר

ותמיד את מוזמנת לפתוח הודעות, בכל מצב. אנחנו כאן!

eshkolit32

New member
מה שלומך הערב בובה?

מקווה שאת מרגישה טוב יותר היום ושאת ממשיכה לשתות יותר מהרגיל.

שלומי?

אהמ.. עליות וירידות במצב הרוח בעבודה היה נאחס.. אחרי זה נכנסתי לרופא שאמר שהתגובה של הגוף זה בגלל שלא לקחתי כדורים. יום שלישי-טיפול. בנתיים מחזיקה את עצמי חזק. עוצרת את הבכי.................................. תודה על ההתעניינות

eshkolit32

New member
../images/Emo24.gif

מקווה שתתחזקי בהקדם. בפעם הבאה אל תפסיקי עם הכדורים בלי להתיעץ עם הרופא....... תרגישי טוב | !|

למעלה