סליחה
......אני יכולה?

levona

New member
סליחה ../images/Emo9.gif......אני יכולה?

להקדיש פה שיר?
הבעיה........שהממ..המממ...
....אנ´לא מוצאת את השיר
... חרשתי על האמאמאמא של האינטרנט......ול´מצאתי....
אז....אני אהמהמם אותו.......טוב? (אין דבר שעומד בפני הרצון) לילות משי לבן/מודי בלוז/בביצוע לבונה ------------------------------------ נה נה
נה לה להההה לההההה
המממ המממממ טי נה נה
נה נה נה נה אנד אי לאב יו....אווווו הווווווו אי לאב יו (איך האנגלית שלי)?
(טלינג טיינג - קטע גיטרות) זהו
בוקר טוב
נו הוהוווווו הוווווו הווווווו (רוקעת ברגליים) תעזרו לי - מאיזה חור אפשר למצוא את השיר הזה

טאקילה~*

New member
ראבקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

אני חולה על השיר הזה אוחחחחחחח איזה נוסטלגיה.. מלעונית ממזמן ממזמן ממזמן לא שמעתי את קולך מבעבע..חחחחח פוקר טוב לבונבונה...

levona

New member
הנה ../images/Emo24.gif אני

בחייאאאאאאאת פאקילה, איך אני שרה? (לא זמרת צמרמורת)? בוקר
(ומי זה משוש שלך)?

טאקילה~*

New member
משוש לבונה תכירו....

היא הכחולה של הצאט ואהובי רוח ים כחולה.. ותורידי ת´ידיים ראבק לא לגעת זה שלי...חחחחח

levona

New member
פ´גרת!

רוצה מכות?
(את גבר? בואי בחוץ, לבד)! חשבתי שמשוש זו מישהי חדשה (
אופס´) .. השיר מוקדש 4u (לא לך) חיחיחי פפפ...
כל דבר צריך להסביר בבית הזה....... י´ומחד אמצא את השיר צ´או

טאקילה~*

New member
אני פ´גרת ראבק????????

אני גברברה בואי בחוץ... נו נו בואי ניראה מה מרוקו יודעת לעשות בחוץ.. מכ´פת לך שגם אני משתמשת בשיר,,,חוץ מהוא...חחח משוש לא גברת משוש זה משוש חמוד..

טאקילה~*

New member
את ממש מצמרמורת חחחחחחחח

געגעתי לך ימלעונית.. משוש זה אהובי החדש וכל השאר שם העובדים שלנו...חחחחחחחחח והשיר עושה לי חשק לעוף למקום אחר..מגניב סאמק...

טאקילה~*

New member
אמה´להההההה רמבו!!!

עושה לי חשק לעוף למקום אחר כן.... ראבק אל תפחד על הכנפיים שלך עופ עופ..

תנסי

דרך KAZA יש אפשרות למצוא את הכל ובכלל יש לי עדין תקליט אורגינל עם השיר הזה ".... and i love you so....."

מרי-לו

New member
4U לבונה ../images/Emo8.gif

Blues Moody / Nights In White Satin Nights in white satin, never reaching the end Letters I´ve written, never meaning to send Beauty had always been, with these eyes before Just what the truth is, I can´t say anymore ´Cause I love you, yes I love you, oh, how I love you Gazing at people, some hand in hand Just what I´m going through they can´t understand Some try to tell me, thoughts they cannot defend Just what you want to be you will be in the end And I love you, yes I love you Oh, how I love you, oh, how I love you Nights in white satin, never reaching the end Letters I´ve written, never meaning to send Beauty have always been with these eyes before Just what the truth is, I can´t say anymore ´Cause I love you, yes I love you Oh, how I love you, oh, how I love you ´Cause I love you, yes I love you Oh, how I love you, oh, how I love you {Epilogue, spoken} Breathe deep the gathering gloom Watch lights fade from every room Bedsetter people look back and lament Another day´s useless energy´s spent Impassioned lovers wrestle as one Lonely man cries for love and has none New mother picks up and suckles her son Senior citizens wish they were young Cold-hearted orb that rules the night Removes the colors from our sight Red is grey and yellow white And we decide which is right And which is an illusion

undo

New member
וואוו איזה שיר.........

מתנגן ברקע בלי הפסקה.... את שומעת ? ........And I love you, yes I love you " "...... Oh, how I love you, oh, how I love you

איזה רומנטי השיר יוווווו../images/Emo140.gif

אני שומעת אותו עוד ועוד. איך מעבירים אותו אלי? אני רוצה שישאר אצלי. בתודה כינרת אחרת האדומה ורומנטית ללא תקנה חחחחחחחח בתודה

The ofer

New member
אוףףףףףףףףףף

אלו גרסאות קצרות...תחזרי להוא של 05:42 חיחיחי

למעלה