סליחה

סליחה ../images/Emo39.gif

מצטערת שאתמול השתמשתי במילים.... קצת עיצבן אותי שיש שטיפת מוח במדינה הזאת... אני חיה עם זה כל יום וזה מציק... תבינו אותי... מה גם שמחבלים שפוגעים בחפי פשע זה לא טוב ושהצבא עושה כך זה בסדר בגלל שהוא צבא ההגנה לישראל.... איך הוא מגן עליי בזה שהוא מתעלל בי במחסומים וכל יום.. אני כבר לא מדברת על השטחים הכבושים אלא גם על הפשעים שהצבא עושה בתוך ישראל על זה שנפצעתי פעם מידי הצבא בהפגנה...

סמסרה1

New member
יודעת למה?

את יודעת כיצד הגיע הצבא הישראלי לשטחים? אני אספר לך. ארצות ערב תקפו את ישראל וניסו להשמידה. כולל ירדן. והיתה מלחמה וכך התגלגלו פני הדברים. ישראל היתה בגבולות ששים ושבע ולמרות זאת ארצות ערב תקפו בפגזים את גבולותנו ואת יישובינו. את יודעת שבכל העולם בדרך כלל מה שנכבש במלחמה לא מוחזר. עכשו המצב מסובך וצריכים למצוא פתרון וכמה שיהיה יותר מהר זה יותר טוב. את יודעת למה מוטב לעשות זאת מהר? מכיוון שבינתיים סובלים שני העמים ונופלים חללים וזה לחינם כי בסופו של דבר יהיה פתרון כי חייב להיות פתרון. מדינות רבות בעולם חיו שנים על החרב ובסוך עשו שלום ומעברי הגבול חופשיים. סמסרה

קודם כל

מדינות ערב תקפו את ישראל לא סתם... היהודים באו לשטחים שהיו של הערבים... טוף לא נתווכח על זה הרעיון שלך לגבולות חופשיים והכל הוא מצויין אבל בשביל להצליח בזה יש לנו עוד הרבה מה ללמוד

סמסרה1

New member
תכנית החלוקה

לפני קום המדינה האום החליט על חלוקת ארץ ישראל לשתי מדינות ישראל ופלשתין. ישראל קיבלה עליה את ההחלטה ומדינות ערב לא קיבלו. הרי יש כאן בעייה, האדמה כאן שייכת לשני עמים וצריך למצוא פתרון. לפי רמיזותייך , אותנו צריכים לזרוק לים וזה לא מציאותי. סמסרה

דבר ראשון ילדונת חבל שאת מסלפת

דברים. בתור אחת שבאה ממשפחה של מג"בניקים קצת קשה לי להאמין לסיפורים האלו. דבר שני אף אחד מאיתנו לא יכול להוכיח את הדברים , אבל מן הסתם זה לא נשמע מציאותי ובתור אחת ששירתה באיזורים האלו אני יכולה לומר בפה מלא שאת לא מדברת אמת ( לגבי התעללות במחסומים) חיילי צה"ל לא נוגעים ובטח לא מתעללים באנשים טובים שמחכים כולה לעבור את המחסום בשלום , חיילי צה"ל נוקטים בכוח כשיש להם סיבה וזה אומר חשוד או כשאנשים מנסים לעורר מהומות. ולגבי אנשים שמשתתפים בהפגנות, במידה וזאת הייתה הפגנה שקטה כמו שבני אדם אמורים להפגין שום חייל לא היה פוגע בך סתם. כנראה שההפגנה הייתה אלימה ( וזה בעיה רצינית שלך שאת משתתפת בהפגנות נוראיות כאלו כי הרי את ילדה ). או שאת בעצמך נקטת בפעילות אלימה . אז חבל שאת לא מספרת את הסיפור המלא ומשמיטה עובדות די חשובות. יום טוב!

אוי נו באמת

בואו לא נשחק אותה תמימים צה"ל אומנם באמת מנסה כמה שפחות לפגוע אך במקרים כה רבים הוא עושה זאת ובקשר להפגנות- את תמימה עוד יותר אם ההפגנה היא יהודית- לא עושים כלום אפילו אם היא אלימה (ההפגנות נגד רבין היו שקטות? עשו משהו?) בכל אופן, אם ההפגנה היא מצד הערבים הסיפור הוא אחר ומפזרים אותה בכח אפילו או זו הפגנה שקטה. ותפתחו את העיניים אנחנו לא צדיקים! אנחנו גורמים נזק לאנשים חפים מפשע גם אם נגיד לעצמינו מיליון פעם שזה לא נכון

SHAY4EVER

New member
אתה חתיכת דפוק.

לך תתחתן עם פלשתינית ותשמור את הדעות המטומטמות שלך לעצמך. אתה אשכרה יורה לעצמך ברגל! תתבייש לך.

סמסרה1

New member
השיטות

אפשר לחשוב שהשיטות של סאדם חוסיין ואסד ושל כל מנהי המדינות המוסלמיות הן הומניות!!!!! הם עוד צריכים הרבה הרבה הרבה ללמוד מאיתנו. סמסרה

למעלה