סליחה
דנה כנסי

רותי 11

New member
סליחה ../images/Emo24.gifדנה כנסי

תרגיל לתהליך הסליחה העצמית, מומלץ תרגול יומי של מדיטציה, שבה תהיו שקטים ולא תופרעו למשך עשרים דקות לפחות. הפכו זמן זה למיוחד עבורכם, נגנו מוזיקה שקטה ומרגיעה האהובה עליכם, תוכלו להדליק נרות או קטורת. צרו לעצמכם אווירה שלווה וממוקדת. כאשר אתם מתחילים במדיטציה, הצהירו על כוונתכם ועל נכונותכם לשחרר את כל הכאב, האשמה והבושה מגופכם ומהמערכות האנרגטיות שלכם, וזמנו את כוחות האור של היקום לסייע לכם בעבודת השחרור. עצמו את עיניכם, השקיטו את נשימתכם, ודמיינו אור לבן זהוב בוהק הנכנס לגופכם דרך כתר ראשכם. בהדרגה הביאו אור זה באמצעות הנשימה לכל חלק ותא בגופכם ודמיינו כיצד האנרגיות הדחוסות והאפורות משתחררות ומתנקות על ידי האור. הבאתי כאן קטע מתקשור בקישור יש את כל התקשור + עוד תרגילים

תודה רותי ../images/Emo24.gif

אני חייבת לספר לך משהו, אתמול בלילה חלמתי חלום מאוד מאוד מוזר, חלמתי שאני ואבא שלי בני זוג שחטף ילדה קטנה (הילדה כיום היא בת של בן דוד שלי והיא בת 3 ) בחלום היא הייתה בת 5 אם כי חטפנו אותה מגיל 0 אני חושבת, וברחנו כל הזמן ממקום למקום, והגענו למצב שלא היה לנו אוכל לתת לה, נסענו לחברה (מישהי ששכיום היא חברת ילדות שלי ואנחנו לא בקשר רציף אבל כל פעם שמישהי צריכה משהו אנחנו שם אחת בישביל השנייה) היא לא הסכימה לעזור לי מרות שהיה לה.... עכשיו אני לא יודעת אם זה סתם חלום או שזה באמת קרה, לא שמתי לב לבגדים וכו', אבל הייתה לנו מכונית, אז זה בטח אומר שאם זה גלגול אחר זה לא היה כל כך מזמן.... האם יש לי שיעור מול אותם אנשים שהופיעו בחלום?

רותי 11

New member
האמת שמאוד מרגיש לי

שזה חלום גלגול - ולדעתי את היית בת זוג של אביך שם ושאת הילדה חטפתם בגלל שלכם לא היו ילדים ורציתם ילד משלכם, זה שאת ראית מכונית לא אומר כלום, יכול להיות שזה היה בתקופה מקבילה אחרת, וגם יכול להיות שהחלפת את המרכבה במכונית. אם יש לך שיעור מול אותם אנשים את זה צריך לבדוק למרות שדברים לא קורים סתם ובטח לא חלומות כי לכל חלום יש משמעות ולא משנה מה המשמעות שלו.

ועוד משהו מוזר בעניין

לילדה הזאת יש אח גדול (בן 7) שמאוד אוהב אותי ובכלל מאוד בטוח בעצמו ואוהב אנשים, היא לעומת זאת מאוד פוחדת מאנשים ונראה שמשום מה היא לא מסמפטת אותי במיוחד.... תמיד חשבתי שזה בגלל שמאז שהיא נולדה אמא שלה תמיד הייתה צוחקת על זה שכשאנחנו הולכים ברחוב כולם חושבים שהילדה שלי כי היא דומה לי אבל לא לאמא....

רותי 11

New member
ממליצה לך שבפעם הבאה

שאת נפגשת איתה תפני לנשמה שלה (דרך המחשבה) ותבקשי סליחה ממנה על כל מה שעשית לה בתקופות חיים אחרות.

בהחלט :)

אם כי ברמת הנשמה אני מניחה שאנחנו חברים, לא? אנחנו מאותה קבוצה אני מניחה ושם כולם חברים : ) אגב, שאלה לי אלייך, נראה שבגלגול הזה (שבחלום) לא יכולתי להביא ילדים ואבא שלי היה הבנזוג שלי, ואילו כשאת בדקת על גלגולים קודמים עלה לך גלגול שכל ההריונות שלי הסתיימו במוות של העובר ואחד מהם היה אבא שלי, האם זה אומר שיש לי איזה שיעור שקשור להריונות? האם אבא שלי הוא הנשמה התאומה שלי?

רותי 11

New member
כולנו חברים שם למעלה

אבל לרוב כשאת פונה לנשמה את פונה לחלק שירד לוחוויה בגוף לחלק שבו יש את הזכרונות או יותר נכון וזה משהו שעולה לי תוך כדי כתיבה את פונה בעצם ל - ד.נ.א. שלה ששם יושב אותו זכרון. אני מקבלת שאבא שלך הוא לא נשמה תאומה שלך יש לך שיעור בלהביא ילדים לעולם ולדעת להחזקי אותם

למעלה