מצטרפת לשאלה
J j u l i a 1 3 New member 30/3/06 #23 בחלק מהם זה בפורומים אז את נכנסת לפורום וישר את רואה את התמונה מצד שמאל
O OoO פשוט נועה OoO New member 30/3/06 #21 פתרתי את 1 ו-3 והתייאשתי, טוב נו, גם ככה לא התכוונתי לזכות..
M May Love Beli New member 30/3/06 #27 יוו 1 עומד לי על הלשון!! ואני לא מצליחה למצוא את זה אבל אני יודעת את התשובההה!! גררר כנ"ל 5! למישהו בא לעזור לי?
יוו 1 עומד לי על הלשון!! ואני לא מצליחה למצוא את זה אבל אני יודעת את התשובההה!! גררר כנ"ל 5! למישהו בא לעזור לי?
« «Nitzan» New member 30/3/06 #28 מי שפתר את 1 שיכנס.... נגיד נכנסתי לפורום חנונים ואני לא רואה כלוםםםםםםםםם ונכנסתי לפורום תרופות סבתא או רפואה משלימה בשביל 2 ו-5 ואני לא רואה כלוםםםםם מישהו מוכן להסביר לי לפני שאני שוברת את עצמי מרוב עצבים?????????????
מי שפתר את 1 שיכנס.... נגיד נכנסתי לפורום חנונים ואני לא רואה כלוםםםםםםםםם ונכנסתי לפורום תרופות סבתא או רפואה משלימה בשביל 2 ו-5 ואני לא רואה כלוםםםםם מישהו מוכן להסביר לי לפני שאני שוברת את עצמי מרוב עצבים?????????????
ס סוסונת ים מגומי גאם New member 30/3/06 #32 עשיתי רענון וזה נעלם../images/Emo12.gif../images/Emo96.gif מה קורה פה?
Y yaki123 New member 30/3/06 #59 מיקההה../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif..תודה רבההה../images/Emo9.gif.. תעזרי לנו