סליחה תקלה...

סליחה תקלה...

הפרוטוקול שהושם ופורסם קודם, אינו הפרוטוקול שאושר. בקרוב יפורסם הפרוטוקול שאושר. נא לא לראות בכך שום סתימת פיות... סתם תקלה בהעברת קבצים אלי. יובל.

בי מיט

New member
תיכף יתברר גם שכל חברי הועד השתתפו

ולא רק ארבעה והכל יתברר בפרוטוקול "המשופץ" שממנו ינוטרלו כל המידע שנחשף בטעות בפרוטוקול הזה, ולמה נמחקות כל ההודעות שלנו מה הקשר לפרוטוקול יובל??

מנגנון מחיקת הודעות

א. כאשר הודעה נמחקת, גם כל התגובות אליה נמחקות באופן אוטומטי. ב. במידה ואתה חושד בזיוף פרוטוקולים, אתה מוזמן להגיש תלונה פלילית במשטרת מודיעין, אחרת אתה מוזמן להפסיק את ההשמצות שלך בפורום. יובל.

בי מיט

New member
פרוטוקולים

יובל קודם כל אני אישה ולכן זה יהיה מנומס אם תפנה אליי במינוח:את. מעולם לא חשדתי בזיוף פרוטוקולים, אתה השתמשת בביטוי הזה ולא אני. כל מה שאני אומרת שמוזר לי שפרוטוקול מועלה לאתר רשמי של ישוב ונגנז מספר שעות לאחר מכן,האם נכתב שם משהו לא נכון או משהו שצריך להסתיר, זאת שאלה לגיטימית ואין כאן שום השמצה או חשדות שלא היו ולא נבראו,מחכה לפרסום הפרוטוקול החדש לטובת כולנו ותודה על עבודתך שבזכותך אנחנו מקבלים מידע לכל התושבים

כפי שכתבתי

הפרוטוקול הורד מכיוון שהוא עדיין לא עבר את הליך האישור שלו בועד. וכאשר את כותבת "שיפוץ" הפרוטוקול, לא נותר לי אלא לחשוב שאת חושדת בזיוף, מכיוון ששינוי פרוטוקול כמוהו כזיוף. יובל.

פרסום פרוטוקולים

הי יובל אשמח אם תחזיר את התגובה שלי, התגובה היתה כללית לגבי תפקוד הוועד/מזכירה. הערה נוספת, יש מקום לדעתי להפצת הפרוטוקול הלא מאושר (עם כותרת שהוא עדיין לא מאושר). במרבית המקרים הפרוטוקול מאושר רק בישיבת הוועד הבאה ולעיתים המידע כבר לא רלוונטי.

חיים תודה

אני שמח שיש תושבים נוספים שמבינים שזה חשוב לפרסם פרוטוקולים בזמן כך שיהיה ניתן להתייחס אליהם בזמן אמת ולא חודשיים אחרי ההחלטות. לגבי הפרוטוקול הספציפי הזה לא ברור לי איך הוא לא אושר אם הייתה מאז ישיבה נוספת? כך לפחות פורסם באתר לפני מספר ימים? אני גם לא מבין איך מתקבלות החלטות כאשר רק 4 מתוך 9 חברי וועד נמצאים בישיבה? אני גם חושב שמן הראוי שהמזכירה והגזברית יוציאו לציבור דו"ח כספי. ביצוע בפועל של התקציב שאושר בזמנו. תודה

אירילה

New member
מי שהוא חייב לך פה משהוא - חצופה!!

מנהל הפורום לא חייב לך כלום ,את הכל הוא עושה במסגרת התנדבותית ,אולי תתפלאי לשמוע ,אך הוא אינו מקבל שכר על ניהול הפורום. מי את שתגידי נו????? העברת קבצים ומידע הוא עושה בזמנו הפנוי ולא את שתכתיבי לו מה לעשות ומתי. אם היה לך מצפון והוא נשאר היית מתנצלת פה עכשיו ומיד על צורת הפניה. גרשון ( בניגוד אליך בעילום שם)

בי מיט

New member
גרשון תתפלא אבל כן חייבים לי !

בתור תושבת הישוב,כמו גם לכל תושב אחר חייבים לי חייבים לי דיווח אמיתי על מה שקורה חייבים לי את כל המידע בלי להסתיר אותו חייבים לי דוחות,תקציבים הסברים נימוקים חייבים לי אספקה של כל מידע שאבקש כי כך זה בדמוקרטיה אני בחרתי בנבחרי הציבור וזכותו המלאה של כל תושב לקבל את המידע על גורלו וזה נכון להכל חוץ מדיקטטורה שאני מקווה שאצלנו זה לא קיים אני מעריחה את ההתנדבות של האדון המנהל אבל הוא לקח על עצמו את העברת המידע אז קדימה שיעשה זאת ואם לא אז הוא לא עושה את תפקידו

אירילה

New member
יובל פרחי לא חייב לך כלום ,לא לך

ולא לי. מר יובל פרחי בשבילך ( ולא בצורת ההתבטאות הברוטאלית שלך - נו???)הוא אדם מהישוב ,תושב לפיד ,שלקח על עצמו לנהל פורום בשם לפיד. יובל לא שייך לועד ,לא לך ולא לי ולא לקח על עצמו להיות מנהל פורום בשביל להעביר מידע מהועד אליך.תפקידו הוא לא לעשות את מה שאת רוצה ,תפקידי מנהלי פורום מוגדרים היטב במערכת תפוז ,אולי תפני אליהם ב נו??? הועד בסך הכל משתמש בשרותיו הטובים להעברת מידע. אולי מוטב שיובל יפסיק עם העברת הפרוטוקולים פה והועד ידביק את החלטותיו על גבי לוחות המודעות ,לשם תלכי ברגל ותתבטאי ללוח המודעות ב -נו??? כי אף אחד פה לא סובל את צורת ההתבטאות כמו שלך ,ולא בטח יובל. בהתבטאותך המבישה את לא מראה את הערכתך ליובל כפי שכתבת. וכפי שהצעתי לך קחי בחזרה את המילה הזו נו ותתנצלי בפני יובל פרחי.

kiyossi

New member
גרשון ידידי

חבל על האנרגיה והעצבים שלך, צריך להתייחס לאותה גברת כפי שהיא מציגה את עצמה. פשוט להתעלם מכאלה שאנונימיות היא שמם ועוד מעזים להעביר ביקורת ולהתחצף. לא זכור לי שבימים עברו מישהו פנה כך בדרישה להצגת מידע מהועד הקודם. סדר צריך שיהיה והיחיד שאמון על כך בפורום הזה הנו מר פרחי שאנו חייבים לו רק דברי תודה. בדבר העברת ביקורות ניתן לעשות זאת גם במסרים בליווי מילות נימוס. ובהחלט ניתן להעביר מידע ובקורת בדרך מנומסת או כדבריך,תמיד אפשר להתפשר על לוח המודעות. נ.ב.-מה עם הערב
שאתה מארגן? ערב טוב יוסי

בי מיט

New member
גרשון וכולם- אני מתנצלת!

הסתכלתי על הודעותי הקודמות וכנראה שקצת חרגתי מהנימוס ומהשפה המקובלת בעקבות סערת רגשות שמציפה אותי לעיתים כי ממש אכפת לי מהישוב הזה ולא תמיד אני מביעה את עצמי כמו שאני מתכוונת,לעיתים פוגעת ומרגישה רע עם זה אז קבל התנצלותי מעומק ליבי ואני באמת מתכוונת לזה ויובל זה גם עליך מתנצלת מתנתלת מתנצלת

kiyossi

New member
בהודעתך זו גרמת לכך שבעתיד

יתיחסו אליך כאל תושבת מודאגת מהישוב ולא כטרול מחרחר מלחמה מהנט. לכולנו עתיד הישוב חשוב אך צריך לדעת לסנן בין רחשי הלב למוצא הפה או במקרה הזה-המקלדת. כפי שנאמר בעבר-סוף מעשה במחשבה תחילה.

למעלה