עד הקצה ומעבר לו
New member
סליחה תקלה
שבתי במקומי הקבוע באוטובוס, בדרך חזרה אחרי יום עבודה.
הטלפון צלצל והתמונה שלו התנוססה על הצג.
לא נתן לי אפילו הזדמנות לומר שלום.
"את על האוטובוס שעומד כעת בתחנה"?
"כן"..אני עונה ועוד לא מבינה מה קורה.
"תרדי מהר עכשיו, אני מחכה לך".
היות ואני כבר מכירה את השיגעונות שלו, ירדתי, בלי היסוס ועם כוס שמתחיל לרייר.
ההתרגשות זרמה בכל הגוף והתמקדה בעיקר שם.
הרכב האדום שלו עמד מאחורי האוטובוס והוא מחויך מאוזן לאוזן כשנכנסתי.
"ידעתי שתהיי פה, היתה לי הרגשה". את לא מבינה כמה שאת חסרה לי".
הוא אומר ואני מסכימה עם כך גם מצידי.
שמאלה פנה ואנחנו במרכזו של הישוב הסמוך. נוסעים ותרים אחר מקום שקט וצדדי.
הרכב נעצר. החגורות נפתחות, הוא מקרב אותי אליו ומנשק. אוחחחח איך שהוא מנשק. השפתיים שלו נצמדות לשלי, הלשון משתרבבת לתוך הפה, מסתובבת בו כמו היה שלו. מלקקת אותי מבפנים, משחקת עם לשוני שלי, השפתיים עדיין צמודות.
מחליק את ידיו מעליי, על העורף, הצוואר ובבת אחת מלטף את השדיים מעל החולצה. הפטמות מתחילות להזדקר מהמגע. הוא מרגיש אותן ומכניס ידו מתחת לחזיה. שולף שד אחד ומתכופף לנשק אותו. מלקק את הפטמה בקצה לשונו. אני מנשקת את צווארו והוא ממשיך בשלו, מלקק ומוצץ את השד ובידו השניה לש את השד השני.
ידי שלי נמשכת כמהופנטת אל מכנסי הג'ינס. מרגישה את הזין הזקור מבעד לבד. אני מוחצת אותו בידי, שומעת את אנחותיו ונאנחת בעצמי.
ממשיכה ללטף את הג'ינס בדרכי אל הכפתור. הוא חוזר לנשק אותי וללטף את השדיים. מבקש ממני לעצור, כי לא יכול יותר...אני מתחכמת ולא עוצרת.
טעות, הוא אומר לי. עשית טעות. קם בבהלה ממקום מושבו ויוצא מהרכב, פותח את הרוכסן וכל מה שאני מספיקה לראות זה זרם אדיר ולבנבן שמשקה את האדמה עליה הוא עומד.
נכנס בחזרה לאוטו וממשיך לנשק, ללטף ולוחש לאוזני סליחה תקלה...
שבתי במקומי הקבוע באוטובוס, בדרך חזרה אחרי יום עבודה.
הטלפון צלצל והתמונה שלו התנוססה על הצג.
לא נתן לי אפילו הזדמנות לומר שלום.
"את על האוטובוס שעומד כעת בתחנה"?
"כן"..אני עונה ועוד לא מבינה מה קורה.
"תרדי מהר עכשיו, אני מחכה לך".
היות ואני כבר מכירה את השיגעונות שלו, ירדתי, בלי היסוס ועם כוס שמתחיל לרייר.
ההתרגשות זרמה בכל הגוף והתמקדה בעיקר שם.
הרכב האדום שלו עמד מאחורי האוטובוס והוא מחויך מאוזן לאוזן כשנכנסתי.
"ידעתי שתהיי פה, היתה לי הרגשה". את לא מבינה כמה שאת חסרה לי".
הוא אומר ואני מסכימה עם כך גם מצידי.
שמאלה פנה ואנחנו במרכזו של הישוב הסמוך. נוסעים ותרים אחר מקום שקט וצדדי.
הרכב נעצר. החגורות נפתחות, הוא מקרב אותי אליו ומנשק. אוחחחח איך שהוא מנשק. השפתיים שלו נצמדות לשלי, הלשון משתרבבת לתוך הפה, מסתובבת בו כמו היה שלו. מלקקת אותי מבפנים, משחקת עם לשוני שלי, השפתיים עדיין צמודות.
מחליק את ידיו מעליי, על העורף, הצוואר ובבת אחת מלטף את השדיים מעל החולצה. הפטמות מתחילות להזדקר מהמגע. הוא מרגיש אותן ומכניס ידו מתחת לחזיה. שולף שד אחד ומתכופף לנשק אותו. מלקק את הפטמה בקצה לשונו. אני מנשקת את צווארו והוא ממשיך בשלו, מלקק ומוצץ את השד ובידו השניה לש את השד השני.
ידי שלי נמשכת כמהופנטת אל מכנסי הג'ינס. מרגישה את הזין הזקור מבעד לבד. אני מוחצת אותו בידי, שומעת את אנחותיו ונאנחת בעצמי.
ממשיכה ללטף את הג'ינס בדרכי אל הכפתור. הוא חוזר לנשק אותי וללטף את השדיים. מבקש ממני לעצור, כי לא יכול יותר...אני מתחכמת ולא עוצרת.
טעות, הוא אומר לי. עשית טעות. קם בבהלה ממקום מושבו ויוצא מהרכב, פותח את הרוכסן וכל מה שאני מספיקה לראות זה זרם אדיר ולבנבן שמשקה את האדמה עליה הוא עומד.
נכנס בחזרה לאוטו וממשיך לנשק, ללטף ולוחש לאוזני סליחה תקלה...