אחרי מה שהוא עשה בTLV השבוע.. הוא לא שותה יותר...(שעתיים)
B BlogTV Police20 New member 17/9/04 #1 סליחה ...תפוז!!!! היום בטעות... במקום לסגור את האור בחדר.. סגרתי את הבלוג... וכל המשדרים נפלו!!!! מבטיח שזה לא יחזור על עצמו..
סליחה ...תפוז!!!! היום בטעות... במקום לסגור את האור בחדר.. סגרתי את הבלוג... וכל המשדרים נפלו!!!! מבטיח שזה לא יחזור על עצמו..
B BlogTV Police10 New member 17/9/04 #25 כאילו אתה נותן לי לנהוג רק מגיע לאוטו שלי זורק אותי לכיסא על יד הנהג לא מוכן לתת לי לנהוג
B BlogTV Police10 New member 17/9/04 #7 אני מודה באשמה אני לא נותנת לו לחזור לישון שלא שוב פעם יתעורר מסיוטים וירשום שטויות בפורום קובי מה קורה איתך לא הולך לישון? תמזוג לי וודקה עם תפוזים.
אני מודה באשמה אני לא נותנת לו לחזור לישון שלא שוב פעם יתעורר מסיוטים וירשום שטויות בפורום קובי מה קורה איתך לא הולך לישון? תמזוג לי וודקה עם תפוזים.
B BlogTV Police20 New member 17/9/04 #18 "מרעיבים"?????? לא מספיק לך................................................................................................................................................................................................................................
"מרעיבים"?????? לא מספיק לך................................................................................................................................................................................................................................