סליחה תודה תקווה

סליחה תודה תקווה

סליחה תודה תקווה סליחה שהתרחקתי מההורים שלי כמה שנים סליחה שחשבתי שאם קשה לכם לקבל אותי זה אומר שאתם לא אוהבים אותי סליחה שאני עדיין כועס עליכם לפעמים סליחה לאנשים שהייתי מגעיל אליהם בכיתה ז' כשהייתי כאילו מקובל לקצת זמן סליחה לילדה שעשו עליה חרם ביסודי ופחדתי להגיד לה שלום סליחה לאחד הראשונים שהכרתי כשרק התחלתי שמה שעשיתי לו רק הזכיר לו את החארות שפגעו בו לפני זה ואולי שבר בו משהו באמון שלו בגברים וכל מה שאמרתי לא יכל לתקן סליחה שלפעמים קינאתי לאנשים הקרובים אליי ביותר סליחה שאמרתי ביקורת בצורה פוגעת סליחה שניצלתי לרעה את יכולת הניסוח שלי בכתב סליחה שלא ידעתי לקבל ביקורת סליחה שאני לא מעריך מספיק את הדברים הטובים שיש בחיים שלי סליחה שלא תמיד יש לי את האומץ ללכת אחרי החלומות שלי סליחה שכשאני כועס אני יכול לכמה רגעים ממש לשנוא אדם שאני מאוד אוהב סליחה שחשבתי שעם עדשות אני אדם מוצלח יותר מאשר עם משקפיים סליחה שחשבתי שברגע שאני לא אהיה שמן אני אוטומטית אהיה מלא בביטחון עצמי במקום סליחה שאם אני לא אוהב את מה שאני רואה במראה אני לא אוהב גם את מה שאי אפשר לראות במראה סליחה שלא הערכתי מספיק את האהבה והתמיכה שקיבלתי בבית סליחה על האנוכיות שלי לפעמים סליחה על חוסר הטקט שיש בי לפעמים וסליחה מאנשים שנפגעו בגלל זה סליחה שכשאני מסתובב עם הומואים יש עדיין רגעים שאני נלחץ בסביבת אנשים אחרים סליחה שהשארתי מצלמה יקרה בתוך האוטו בתל אביב לפנות בוקר ופרצו לתוכו סליחה שאני לא מאמין באלוהים למרות שאני גם לא כופר בו סליחה שאני כה חסר שקט תודה על האהבה שאני זוכה לה מכלכך הרבה אנשים בחיי תודה על החוויות שיצא לי לעבור ובמיוחד הטיול לאוסטרליה תודה על האהבה האחת, האמנם קצרה, שחוויתי עד היום ועשתה לי המון טוב באותו הזמן תודה שיש לי אחות גדולה שאני יודע שתמיד תהיה שם בשבילי ואח קטן שאני אוהב ומעריך כלכך תודה על ידידות הנפש שלי תודה על הפורום שהכריח אותי לצאת מהבועה שלי ולהכיר עוד אנשים ואת עצמי מחדש תודה על יום שירד ברד במרכז ובמקום ללכת לביצפר יסודי יצאנו החוצה לשחק בחצר הלבנה תודה שהתקבלתי ללמוד במסלול שהכי עניין אותי תודה על השקט ועל הליכות על חוף הים תודה על שיחות נפש הכי פתוחות שיש תקווה שתהיה אהבה אמיתית תקווה לעמוד בזכות עצמי תקווה לגור בתל-אביב עם שותף/ה או יותר ולחוות את החיים האלה תקווה לא להילחץ יותר מדי משנת הלימודים תקווה להיות קשוב לאנשים שפגעתי בהם תקווה שלא יפגעו בי תקווה שכולם יהיו בריאים תקווה שיהיה שלום ואם לא שלום אז יציבות ואם לא יציבות אז פחות פגיעות באנשים תקווה להרבה רגעים של אושר תקווה שאנשים שיקראו את זה לא יחשבו שאני מגוחך תקווה שאנשים שיקראו את זה לא יחשבו שאני מגוחך בגלל שחשבתי שהם יחשבו שאני מגוחך

white star

New member
../images/Emo54.gif וואו

אני מרגיש איך פתחת הרבה מאוד דברים אינטימיים מהחיים שלך. אני מגלה בך המון דברים שלא ידעתי

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif מיכאל שלי..

אתה פשוט מדהים.. תודה ששיתפת אותנו בסליחות תודות ותקוות שלך בהצלחה בהכל ושתדע שאני אוהבת אותך (מאוד).

למעלה