סליחה שאני

dont bug me

New member
סליחה שאני

פותחת שרשור חדש, אבל האם מחכתם את ההודעה שלי על השידוך לכלב שלי מילקי? אם זה לא המקום לכתוב הודעות כאלה אז תגידו לא צריך ישר למחוק!!!

אין לי תשובה בשבילך, אבל..

1. תפנה את השאלה במסר למנהלות, זה יותר מתאים. 2. זה באמת לא המקום....ובעצם אין מקום לחפש שידוך. בבקשה בבקשה, תקרא את הקובץ המצורף-

אני לא חושבת שהיא נמחקה ואם כן

אז חבל כי חשוב מאד להסביר לך שאת טועה בגישה שלך, הסברים את יכולה למצוא כאן. ולמי שתוהה מה היתה השאלה שלך, העתקתי את ההודעה שלך: לכלב שלי- קוראים לו מילקי, הוא פודל בינוני קטן בצבע לבן- חמוד ממש ממש!!! וגזעי (אבל בלי תעודות)... הוא נורא חכם (קצט פחדן)והוא גם טוב לב. לפעמים הוא נושך אבל בצחוק... אה והוא בן שנתיים וחצי. הוא מחפש פודלית רצוי לבנה ורצוי בינונית עד ננסית כדי שהוא יצליח שילחו לי מסר אם אתם מעונינים. תודה

dont bug me

New member
אני

מודעת למה שכתבת- אני התנדבתי בתנו לחיות לחיות ובאנונימוס. אבל הכלב שלי חסוב לי- והוא צריך את זה כי זה בטבע שלו ואני נגד עיקרו של כלבי בית כי גם ככה הוא לא מסתובב מחוץ לגדר. בכל מקרה אני רוצה להרביע את הכלב שלי לפחות פעם אחת. ועוד דבר- אנשים שקונים כלבים בכסף לרוב לא יהיו מוכנים לקחת כלבים מהרחוב או ממקלטים של עמותות- ככה זה... בכל מקרה- זה נכון שיש כלביחם מסכנים שאין להם בית אבל את בטח לא רוצה להגיע למצב שכל הכלבים בעולם הם מעורבים ולא גזעיים?....

כנראה שלא קראת כי את ממשיכה

לטעון טענות שאם היית קוראת היית מבינה שאת טועה. הכלב שלך, לצורך הענין, איננו גזעי כי אין לו תעודות ולכן הגורים שיוולדו ייחשבו למעורבים, אנשים שקונים כלבים בכסף שיקנו כלבים גזעיים עם תעודות. אין סכנה שיהיה מצב שכל הכלבים יהיו מעורבים ולא גזעיים כי יש מספיק בתי גידול מסודרים שההרבעות שם נעשות בצורה מסודרת ואחראית, הסכנה היא רק עם אנשים כמוך שלא מבינים שזו הדרך שזה צריך להיעשות ולא כמו שאת עושה את זה, מפרסמת הודעה בפורום ומי שבא ברוך הבא...

AllRed

New member
התנדבת בעמותות והגישה שלך לא

השתנתה...? - ראית את הסבל של הכלבים וראית כמה רבים הם הבודדים שמחכים לבית ועדיין את אטומה לכאבם..? הלכת להתנדב בעיניים קשורות? אני לא מבין איך אפשר לחשוב ככה אחרי שמתנדבים בעמותה. נשגב מבינתי.

למעלה