סליחה שאני מתפרצת

מצב
הנושא נעול.

ksanti

New member
סליחה שאני מתפרצת

סליחה שאני מתפרצת
אם אני רוצה לתרומ ביצית האם זה אפשרי

קסנתי היי ../images/Emo24.gif

סליחה שאני מתפרצת
אם אני רוצה לתרומ ביצית האם זה אפשרי
קסנתי היי

לצערינו החוק במדינת ישראל, קובע שרק מי שנמצאת בטיפולי IVF (הפריה חוץ גופית) בעצמה יכול לתורם מהביציות המגיעות לה. תודה על הרצון הטוב שלך, אבל במידה ולך אין בעית פוריות ואת לא נמצאת בטיפולי פוריות IVF ואני מאחל שלא תצטרכי , אז את לא יכולה לתרום.

ksanti

New member
../images/Emo4.gif

קסנתי היי

לצערינו החוק במדינת ישראל, קובע שרק מי שנמצאת בטיפולי IVF (הפריה חוץ גופית) בעצמה יכול לתורם מהביציות המגיעות לה. תודה על הרצון הטוב שלך, אבל במידה ולך אין בעית פוריות ואת לא נמצאת בטיפולי פוריות IVF ואני מאחל שלא תצטרכי , אז את לא יכולה לתרום.

אני לא הבנתי דבר אחד אך אישה יכולה לתרום ביצית אם היא בעצמה בטיפול זאת אומרת שישילה בעיה ו אישה בריאה לא יכולה כזה חוסר הגיון

פה שורש הבעיה שלנו ומצוקתינו

אני לא הבנתי דבר אחד אך אישה יכולה לתרום ביצית אם היא בעצמה בטיפול זאת אומרת שישילה בעיה ו אישה בריאה לא יכולה כזה חוסר הגיון
פה שורש הבעיה שלנו ומצוקתינו
אצל אישה רגל גדלה זקיק אחת מהשחלה המכילה ביצית. ע"י הורמונים מגרים את השחלות של אישה כדי ליצור הרבה זקיקים המכילות ביציות. במועד הביצוץ מבצעים שאיבה של ביציות בשלות. עם יש כמות גדולה ועוברת מס' מסיום של ביציות (אני לא זוכר את המס') של ביציות התורמת יכולה לתרומם מהביציות שלה כאשר הביציות באיכות הטובה ביותר הולכות לנורמת וכל השאר לתרומה. בעקבות הפרשת הביציות הגנובות לפני ארבע שנים רופאים וב"ח אנים מציעים את הנושא תרומת ביציות למטופלות שלהם. לכן יש מחסור של תרומות בארץ ואנונו נאלצים לפנות לחו"ל לצורך קבלת תרומת ביציות בעלויות גבוהות מאד. אני מצרף קישור על ההיסטוריה והמצב שלנו.

מצב
הנושא נעול.
למעלה