שותקת,,,,
ש שולינקה 27 New member 2/11/02 #16 תשמע,,, בהתחשב בעובדה שאתה לא,, מרוקאי,, וגם לא אית,,(מרוקאית נקבה,,) יש לציין,,שאתה די מעורה,,, קבל ח"ח,,,
תשמע,,, בהתחשב בעובדה שאתה לא,, מרוקאי,, וגם לא אית,,(מרוקאית נקבה,,) יש לציין,,שאתה די מעורה,,, קבל ח"ח,,,
פ פנטום הצט New member 2/11/02 #26 תשמעי... הייתי יכול להגיד 69 וג´חנון אבל זה לא היה נשמע אותנטי... חחחחחחח...
י י פ ע ת New member 2/11/02 #18 סליחה שאני נדחפת..... <זה כנראה משו על רקע עדתי > בדיחה חמודה שקראתי היום: איש אחד זכה בפרס הראשון בלוטו ומרוב שמחה רץ הביתה לספר לאשתו. אשתו המופתעת היתה כ"כ מאושרת עד שמרוב שמחה קיבלה דום לב ומתה! חשב לעצמו: "כשהמזל בה , הוא בא בצרורות..."!!!
סליחה שאני נדחפת..... <זה כנראה משו על רקע עדתי > בדיחה חמודה שקראתי היום: איש אחד זכה בפרס הראשון בלוטו ומרוב שמחה רץ הביתה לספר לאשתו. אשתו המופתעת היתה כ"כ מאושרת עד שמרוב שמחה קיבלה דום לב ומתה! חשב לעצמו: "כשהמזל בה , הוא בא בצרורות..."!!!
ש שולינקה 27 New member 2/11/02 #21 חחחחחחחחחחח,,,, צחקתי,, נכון,,?? יופי,, עכשיו פליזזזז,, תאמרי לי באיזה שעה מחר,, אוכלים אצלכם גחנון,,??
חחחחחחחחחחח,,,, צחקתי,, נכון,,?? יופי,, עכשיו פליזזזז,, תאמרי לי באיזה שעה מחר,, אוכלים אצלכם גחנון,,??
ח חן המקורית New member 2/11/02 #22 יפעת........../images/Emo24.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואלללה יש לי משהו בשבילך
י י פ ע ת New member 2/11/02 #30 אינעלללללל עוד מרגול אחת ואני ....דוקרת אותך עם התלתל שלי!!! חחחחחחח
פ פנטום הצט New member 2/11/02 #33 זה בסדר...כולן אצלו הן מרגול... לי הוא קורא אלי לוזון... איזו מדינה ???