סליחה שאני מתערב

Dorfl

New member
סליחה שאני מתערב

אבל עוד אנשים שמו לב להתנהגות של "זמני מאוד"?? הוא ירד על אנשים אחרים (לא עליי) ועל עיסוקים, כשהוא מתהדר בתואר "איש מחשבים עצמאי". אני לא יודע מה אתכם, אבל לי זה נשמע יותר מדי קרוב ל"סתם מובטל שיודע להקליד מסמכים בוורד". ואיך הוא מעז להאשים אנשים ברדיפה שלו, כאשר הפורום הזה נפתח עבורם, לא עבורו? אדוני, אתה מסיג כאן גבול, אתה האורח. ואני רוצה להתייחס להרבה מהטיעונים המגוחכים שלו, אבל אחרים וטובים כבר הקדימו אותי. ראו את השרשור הזה כהבעת תמיכה בכם. כשמתכתבים בפורום לא תמיד יודעים אם אחרים קוראים את ההודעות שלכם, ומה הם חושבים עליהם. ובכן, אני קראתי, ואני לצידכם.

אין חדש תחת השמש

וכי יעלה על הדעת שימצא מי מכם שיצדד בי ואו בעמדותי? אז אנא ממך הסר את המסיכה המזויפת מעל פניך. כאילו מה? פעם תמכת בי? והודעותיה של איילת, הודעות אזהרה חוזרות ונישנות לבל ישתמשו בשפת רחוב וללא פגיעה אישית, האם עזרו במשהו? מצטער על שאיני קונה את הצגתך המבוימת.

Dorfl

New member
סליחה? למה בדיוק ציפית?

להבעת תמיכה בך? אני מביע תמיכה באנשים שאני חושב שמגיעה להם תמיכה, לא סתם ככה. מסיכה? הצגה? על מה אתה מדבר? קרא שוב את ההודעה שלי ושלך. בחיי, הכשלון שלך להבין דברים מפחיד. אני לא הייתי מתקין תוכנה שאתה פיתחת אם החיים שלי היו תלויים בכך, עכשיו כשאני רואה את הבנת הנקרא הלקויה שלך במלוא הדרה המפוקפק.

בוא נבדוק עד כמה אתה אוביקטיבי

"הוא ירד על אנשים אחרים (לא עליי) ועל עיסוקים" ורדון: "אנו מעונינים ללמוד על כישורי הנתוח וההסק של עצמאי מחשבים בן 39, אם אפשר. כישורי נתוח והסק כשלך מובילים ספורטאי שזכה באליפות בלבשו, נניח, זוג גרביים מסוים, להסיק שהם "גרבי המזל" ולגרבם שוב (אולי בלתי מכובסים) באליפות הבאה." נעלם מראיתך הסלקטיבית? (אגב, בנטעים זכיתי לעוד כמה ´ליטופים´ מצניעותו וענוותו המופלגת.) "כשהוא מתהדר בתואר "איש מחשבים עצמאי" לא מתהדר ולא כלום. ציון יבש וקצר לעיסוקי בלבד ללא יומרות כלשהן. לפחות חשפתי פרטים עלי (במידה מוגבלת) מה שאי אפשר לומר על הרבה אחרים כאן שאתה תומך בהם. הגבלת פרטיי האישיים נועדה ליצור מקדם ביטחון למקרה שמישהו חמום מוח או סתם מופרע ינסה להזיק לי, בשמחה רבה הייתי חושף את כל פרטיי האישיים כפי שאני עושה בלא מעט פורומים. מכיוון שפורום זה במהותו הוא עויין משתתפים כמוני (נציג לא רשמי של הצד האחר והשנוא?) ההגנה מתבקשת. אם אנסה ולו ברמז להסביר מדוע אני נאלץ להסתיר את זהותי ניתן יהיה בקלות ל´עלות´ עלי ולחפצים ´ביקרי´ יוכלו להזיק לי. רמז קטנטן: מחשבים.. שעות ברשת עקב עיסוקי... שים לב, התוקפים שלוחי הרסן הם אלו חסרי הזהות, ורדון, זאזאזא, ביגון. ואילו לשאר, אפילו שהם שומרים על לשונם, גם הם חסרי זהות. "ואיך הוא מעז להאשים אנשים ברדיפה שלו, כאשר הפורום הזה נפתח עבורם, לא עבורו? אדוני, אתה מסיג כאן גבול, אתה האורח." מה אתה יודע? האם אתה עוקב אחרי בכל אשר אפנה (בפורומים)? אני אורח בדיוק כמוהם. וזכותי להגיב כאן ככל המשתתפים האחרים. אגב, טענת כך גם נגד ורדון וביגון? ביגון נחסם וחזר בשם אחר, בניגוד לתקנון הפורומים! ואילו ורדון וחבריו הגדילו לעשות ומחליפים שמות תדיר בכל פעם שהם נחסמים ועוד מודיעים קבל פורום ועדה שהם ימשיכו לעשות זאת על אפם וחמתם של מנהלי הפורום (נטעים). הרי הפורום שם לא נפתח עבורם! ואילו אני נוהג בכבוד כלפי המשתתפים ומקפיד שלא לחרוג מהכללים. אם לא עמדתי בפיתוי והתקפתי חזרה (ועדיין תוך הקפדה שלא לרדת לרמתם) זה לא צריך לעמוד לחובתי. אך כמובן שתתעלם מפורעי חוק (חסימות חוזרות ונישנות) הרי הם משלכם! אך כרגיל אני תמיד מדגיש: אין חדש תחת השמש, כבר התרגלתי שמדי פעם אני משמש כשק החבטות של מתוסכלים למיניהם. רק מפתיע (מעט) אותי שהצטרפת לעליהום עלי. לא נורא, מדי פעם לומדים עוד דברים חדשים...

האם זאת התעלמות

לאות מחאה? או שפשוט מדובר על משחק מכור מראש? (אמממ.. מהמר על אפשרות שניה)

zazaza

New member
כמו כל

מצדדי הכפיה הדתית מר נעים מאוד הוא פולש. פולש לכל מקום שבו מביעים דעה מנוגדת משלו, כמו משטרת המחשבות, כמו משטרת צללים במדינות פשיסטיות, כמו החרדים שדוחפים עצמם לכל צלחת בהישג ידם. הוא אף מתהדר בכך שסיפר כי הוא איש מחשבים ומאשים אותנו ("החופשיים") באנונימיות. מר נעים מאוד, אנחנו שמחים לארח אותך כאן, אתה דוגמא מושלמת של חוסר סובלנות, של תמיכה בכפיה דתית, של חוסר היגיון כללי, של בורות במדעים, של בורות בהיסטוריה, של רמה אישית נמוכה, ואני יכול להמשיך עוד ועוד. ככל שאתה מרבה להקיא את שטויותך על גבי דפי הפורום כך אתה מצרף עדו ועוד אנשים למעגל המתנגדים לדעותיך, אתה מחזק אותנו בכל אות והברה שאתה רושם. אתה התקווה ואתה מקור כוחנו, אתה וטיפשותך. אז מר נעים מאוד, בשם כל התומכים בדעתי, תודה !

למעלה