סליחה על שאלות של Newbie

The Scourge

New member
סליחה על שאלות של Newbie

אבל מה הקטע עם ה- "צנונית"? ולמה אנשים אוהבים כאן זוטונים (שאלה רצינית לדיון לשם שינוי)? אם זה בגלל טולקין אז תעזבו, אבל אם יש סיבות יותר מעניינות... בקיצור, כמו ששמתם לב אני קצת חדש כאן אז לא כל הדברים עדיין ברורים. כתבתי איזה דבר או שניים עד עכשיו על מנת להסתכסך עם כולם כמו שצריך - עכשיו אפשר להיכנס לשיגרה...

DDN

New member
אתה יותר ממוזמן לפשפש

בהסטוריה של הפורום. צנונית זה שם החבורה של הקרקס הזוטוני, רוסקו גרינבוטל וקייד טוסקבל, שני הוביטים חביבים שהולכים לחפש את הצנונית הקדושה. זוטונים נכנסו למיינסטרים אחרי שננסק ופרנהייט החליטו לשחק בקבוצה שגיל מדהם משהו שלא שיחקו, וזה היה זוטונים. והיות והמשחק כ"כ זורם, והדמויות שלהם כ"כ מעולות ומשכנעות, הדביקו בשאר הקבוצה את רוח הזוטונים, אותה אנחנו מטיפים בפורום בהתלהבות. ואנחנו לא סולחים על השאלות. אתה תשלם על זה, ונקריב את נשמתך לדרקון.

La Gamba

New member
ציטוט

לפני הציטוט אני רוצה להסביר לכם שבקבוצה שלנו, היה מישהו שרצה להיות מקורי להיות שונה. הוא רצה להיות זוטון מכשף מרושע, אבל היה איזה אטום לפניו בקבוצה שאמר, "לא! אני שונא הוביטים! (אלא אם הם גנבים)" סתם הזכיר לי ("אני שונא הוביטים!"- בטון של גרגמל נגד דרדסים)

The Scourge

New member
פישפשתי וגם עשיתי חיפוש ו...

Nada. מבחינת מנוע החיפוש אין מילה כזאת "צנונית" וגם קיבלתי מכתב מחאה מתפוז שאומר שהם מעולם לא שמעו על המילה ומכחישים אליה כל קשר. הכל אמת לאמיתה שהמצאתי כרגע!! נראה לי שהמנוע קצת דפוק... לא יודע... "ונקריב את נשמתך לדרקון"... נשמה? איזה נשמה? הממ... כרגע עלה במוחי המעוות רעיון לדמות של זוטון... אולי נדבקתי מהפורום (סביר להניח)... פרטים (אולי) בהמשך...

Ferenheit

New member
אני חושב שיש טקס כפרה זוטוני

משהו עתיק ומלא הדרת קודש ומסורת, אני בטוח שקייד יכול לפרט (אני לא מבין מומחה גדול בענייני תרבות [מלבד: תחום המסעדנות, ריקודי שורות, תחרויות שתייה, כללי הדו-קרב המסורתיים, עשבי עישון ותרבות פנאי ללא מאמץ, וכמובן, שידוכים]). רוסקו גרינבוטל. בחיפוש אחר משמעות החיים, הצנונית הקדושה, וארוחת צהריים.

נסה "הצנונית"

זה אמור לעבוד יותר טוב, להתחשב בזה שא, אחד לא אומר סתם צנונית, אלא הצנונית. נהדרררר, לא?

The Scourge

New member
התייאשתי... ../images/Emo5.gif

אבל תודה על המאמצים. אחרי אלפי חיפושים, אלפי הודעות שגיאה ב- VBScript של שרתי ה- SQL של תפוז, ואחרי אלפי הודעות שלא הכילו רמז למילה "הצנונית", נקעה נפשי וכרגע אני מחפש חבל תליה זול עליו אוכל לתלות את עצמי בשלווה ובחדווה רבה. Goodbye cruel cruel SQL programmers (and a nasty little world too) The Scourge

חיפוש מתקדם?

אצלי זה עבד בכיף. "חיפוש מתקדם" על החודש האחרון עם "הצנונית" בתוכן ההודעה, הוציא כמה וכמה הודעות. חבל רק שמגבילים את טווח החיפוש לחודש...

The Scourge

New member
ניסיתי

וזאת הסיבה לכך שדקות יקרות התבזבזו מחיי ואיש לא יוכל להחזיר לי אותן... מה שאני מנסה למצוא זה את הודעת "הצנונית" הראשונה. וזאת בעיה. לא משנה, הבנתי כבר מתוך הקונטקסט על מה בערך מדובר. אבל תודה על הדאגה

ננסק

New member
"בשם הצנונית הקדושה, וגבירתה,

הוכחת בפני האלה את רוצנך העז לרצות את צרכיה, והלכת בדרכה (גם אם לא מצאת שום דבר, זה עדיין נחשב, אנחנו גזע מאוד מתחשב בדברים האלה). בזאת אתה מקבל את מחילתה הקדושה והנצחית של אלתנו! שלוש קריאות הידד!

למעלה