סליחה על פתיחת השרשור...

נו... אז מה אתן אומרות על הפרק...?

אני אישית נהניתי. דיאלוגים מצויינים. במיוחד בין רורי ופריס, ולורליי ואמא שלה. פרק די מבריק, לומר את האמת. מה שכן, ג´סי היה קצת חסר...

Uv Kruvi

New member
הפרק של היום!!!

וואו כ"כ נהנתי מהפרק של היום!!! היו בו מריבות ומלא שטויות מגניבות בטירוף... אבל היו גם הרטעים החמודים שיש תמיד אלה שמצחיקים בטירוף... :) ובנות!!!! מממ...כולן כאן מטורפות על דין בטירוף אבל אני בתור בן לא מבין מה יש בו... אבל... הקטע עם הכדורסל קרע אותי!!! :) בכלל כל השיחה שלהם היתה מגניבה כזאת...

rory s

New member
לא בדיוק

הריב מא דל א אהבתי אבל ליין המעודדת, קירק עם הטרמיטים בנחיריים ופריס שמשתגעת מחוסר הידיעה על תוצאות הפסיכומטרי, זה א-ה-ב-ת-י!!!!

סליחה על פתיחת השרשור...../images/Emo7.gif

אבל...........הפרק היה חמוד מאוט!!!!!!!!!! כמה דברים ח-ש-ו-ב-י-ם {בסיגנון המעודדות של ליין!} * ליין... מ...מע...מעו...מעוד...מעודד...מעודדת?!?!?!? אהההההההההה * מי ראה את ברט הסקסי?! אני אני אני :) * חחחחחחחחחחחחחחחח *נזכרת בפיג´מה של ג´קסון* חחחחחחחחחחחחחחחח * אמילי היתה גדולה איך שהיא השחילה כזה "דרך אגב" שהפגישות יהיו במלון...חחחחח ולורליי אומרת: "she´s good" * נחזור לג´קסון שלורליי אומרת לרורי: אם הבית שלנו יתמוטט הרגע הזה {שהן רואות את ג´קסון} שווה את זה.........אהבתי! * ו....פרק חמוד רק........ ליין מעודדת?!?

בהקשר ל...

זה שלין מעודדת מה הבעיה שלכם???????????????. אם בא לה כל הכבוד אני חושבת שהיא נראית חמודה ככה ואני אפילו לא הייתי מתנגדת להיות מעודדת!!!! רורי הגיבה בהגזמה (למרות שזה באמת מוזר שהיא מעודדת) אה ו.......... איזה פרק מדהים מי שלא ראה הפסיד....... טריסטן הכוסון החתיך המהמם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה הקשר???????.פחחחח לא משנה..........
אני בשוק אני בהלם אני ה-מ-ו-מ-ה

z O e i

New member
*חיוך מאוזן לאוזן*

איזה פרק יפההההה!! אהבתי. אהבתי מאוד.

shirakl

New member
הפרק באמת היה חמוד

והקטע עם ג´קסון היה פשוט קורע! אהבתי גם את אמילי בפרק הזה... וגם ממש אהבתי את הקטע שרורי סיפרה לה על הטרמיטי, אפילו שלורליי צדקה שהיא כעסה עליה... אמילי סוף סוף הוכיחה שהיא יכולה להיות אמא לעניין!

Uv Kruvi

New member
מקפיץ...ושואל...תענו פליז!!!

אנשים... יש לכם מושג אך קוראים לשיר פתיחה של הסדרה?!?!?!!? אני רוצה להוריד כבר מלא זמן...אבל תמיד שוכח... ואין לי מושג איך קוראים לו....עזרה ממישו??

luv kev 4ever

New member
אני יודעת...

לשיר קוראים where you lead ומבצעת אותו carole king אוהבת את כולכם, luv kev 4ever נ.ב. אני חדשה, ואפשר למצוא אותי בפורומים של מכושפות ובקסטריט בויז.

YaLdoNet 4 EveR

New member
לשמרית יש אותו, אם את צריכה

אגב רחי, יש לך תקציר? *צופה את הבעת התדהמה על פניה של רחי* *מחייכת ברשע מהול באושר טהור*

YaLdoNet 4 EveR

New member
והכל בשם האהבה ../images/Emo9.gif

חחחח אני יודעת שזה לא חוקי ואני משתדלת להימנע מהורדות בנט (חחח יה, רייט
) אבל בנות גילמור שוברות את כל החוקים

lily p

New member
בדיוק! ../images/Emo29.gif

ואתם רציתם להעיף את דין... *מנענעת את ראשי ביאוש* הוא לוקח חלק פעיל! ואתם לא תעיפו אותו! אבל מצד שני, ג´ס לא הופיע היום...
היה אחלה פרק... מזה אהבתי... וליין בטוח נפלה על הראש... כאילו... מעודדת?! בההההה.... פרק גדול.... דין היה כל כך חמוד....

Uv Kruvi

New member
לא נכון!!

לא רציתי להעיף אותו...! הוא לא ממש הפריע לי... :) יש בו משו... אוי...גם הקטע עם הפיג´מה היה גדול... וכן...לין שתגעה עם להיות מעודדת... וג´ס?? מממ...יודעת מה...חביב...הוא יותר מתאים לרורי מאשר דין... הקטע מהפרק הקודם...שג´ס אמר לה בכרכרה שהיא ודין לא מתאימים...לא יודע...יש בזה משו...על מה הם דבר מדברים?! כאילו.. מה הקשר ביניהם...וג´ס באמת נראה נחמד עם קוקי... אז... לא יודע... שניהם חמודים איתה... אבל אהבתי את הקטע שהיא נישקה אותו כי היא "לא חושבת מהר מספיק"... :)

shirakl

New member
אולי זה בגלל שאני לא צופה בסדרה

מהפרק הראשון... אבל תהיתי, מה הקטע עם המעודדת? למה זה לא בסדר שליין מעודדת? למה רורי כועסת עליה בגלל זה? היא דווקא נראית די חמודה ככה לדעתי...

luv kev 4ever

New member
מה זה אי אפשר להורי?

אפשר להוריד את השיר דרך קאזאה... אוהבת את כולכם, luv kev 4ever

LarzA

New member
רק קצת ??!!! ג´סי היה ממש ממש

ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ח ס ר !!!!!! אבל היה פרק קורע... הקטעים בין פריס לרורי.... ואיזה חמוד לוק - בקטע של ההלואה... וכמה בכיתי בבנק כשלא רצו לתת ללורלי הלוואה והיא התחילה לדבר בלי להפסיק... זה היה ממש ממש מרגש... יואוו פרק שווה... בהתחלה הייתי בטוחה שהוא לא יהיה משהו בגלל התקצירים אבל כרגיל הפרקים של בנות גילמור לא מאכזבים.... =0)) לירז

חוצפה!!!!!!!!!../images/Emo46.gif

ממש חוצפה אני עוד שניה מתפקעת מעצבים מזה כול הבנות מתותו על דין????????? חמודי עצה ממני :קודם תעשה סקר באמת ממש עיצבנת אותי עם כל הכבוד לדין (החמוד) אני בטוחה שיש לא פחות מעריצות לטריסטן(המהמם ההורס החתיך ועוד ועוד...) שתבין אין לי שום דבר נגד דין אבל זה ממש מכעיס כשאתה אומר שכל הבנות אוהבות את דין......... פגעת בי!!!!!!!!! נ.ב. אל תיקח את זה אישית זה לא שיש לי משהו נגדך(או בעדך חחחח סתם....)זה פשוט שהתעצבתי אני בטוחה שזה יעבור לי!!!
אני בשוק אני בהלם אני ה-מ-ו-מ-ה

למעלה