סליחה על השגיאות

ze ev

New member
סליחה על השגיאות

השאלה היא עם שוטר תופס אחד שמתחרה עם האוטו הוא שולל לו רישיון במקום או שכל עוד הוא לא עבר מהירות מותרת או סיכן חיי אדם אז זה בסדר

דני ספן

New member
הכניסה לא מותרת לילדים !!!!

תגיד לי מה אתה ילד?????? למה אתה רוצה להתחרע על האוטו? במקום לחשוב על הילדים הקטנים שלא יודעים לחצות כביש בצורה נכונה ואינם מסתכלים על המכוניות בכביש אז, אתה חושב לי על הדו"ח שתקבל??? או על הרישיון???? קח את עצמך בידיים, ושאתה עולה על ההגה תחשוב שאח שלך הקטן / אחיינית שלך הקטנה הולך/ הולכת לחצות ממש כרגע את הכביש ממקום לא צפוי. הכביש הוא לא משחק......... משחקים רק בוידיאו גיימס ואם אתה מתעקש בכל זאת אז............ אתה ילד!

דני ספן

New member
אני טמבל ? תראה איזה שאלה שאלת.

תתנהג כמו בנאדם מבוגר ואם אין לך מה לרשום עדיף שלא תרשום מאשר לגדף... זאב דיבר על " הנפת ידיים " - קבל את עצתו בחכמה...

ze ev

New member
תגיד לי דני מה הבעיה

מה מציק לך זה פורום ואפשר לשאול מה שרוצים נכון אז לא באתי לפגוע באף אחד ושאלתי שאלה אז בי רו ענה לי לעניין והסביר לי אז קיבלתי את ההסבר שלו בהבנה ואף הפנמתי אותו למה צריך להתעצבן אני לא מבין אני במילא לא הולך ומתחרה עם אף אחד על שום כביש אז למה סתם לפזר מילים ולהתעצבן בתודה זאב

דני ג

New member
סימני פיסוק עולים כסף או שזה הגיל

אולי תרצה לקנות אות - א ה ו י ?? דני G. שונא לקרוא הודעות ללא סימני פיסוק.

be_roo

New member
בלה בלה בלה

מתי אנשים יבינו שנפנופי ידיים וצעקות לא עוזרים לכלום
אולי אם היית כותב נימוקים רלוונטים לסכנות של עריכת מרוצים בכבישים ציבוריים, המסר היה עובר. ועכשיו לעניין, זאב זאב, מרוצי מכוניות בכביש ציבורי הוא דבר מסוכן ואסור בצדק, מצידי שישללו לכל משתתף את הרשיון. אתה רוצה להתחרות, תמצא מגרש נטוש
, תתחרה בקרטינג ותפעל למען הסדרת מירוצי מכוניות בישראל. מגרש החניה של הקניון הקרוב הוא לא פתרון. ולשאלתך, לא רק מהירות מופרזת היא עילה לשלילה, ולכן יכול (ורצוי) קצין לשלול את רשיונך בגלל סיבה אחרת, כגון התפרעות וסיכון הציבור.

ze ev

New member
תודה רבה על היחס החם ועל התשובה

סוף סוף בן אדם עינייני ואחד שמבין על מה הוא מדבר תודה לקחתי בחשבון ומסכים אני עם כל מילה שלך

pomelit

New member
אם תשים לב כל הודעה שלך (כמעט)

היא הודעה ראשית (כזו שאתה מכניס על ידי "הוספת הודעה חדשה"). היות שמספר ההודעות בפורום מוגבל, זה דוחק למטה דיונים חשובים ומעניינים, וחבל. הודעה כמו "סליחה זה יצא עם שגיאות כתיב" יכולה היתה להתחבר להודעה המקורית...

HOT ROAD

New member
למה אף פעם לא עונים על שאלה שמופנית

הפורום הזה פשוט אוהב לתת את דעתו על השאלה ולא לענות עליה כל שאלה שלא ניראת למישהו הוא מתחיל להסתלבט על השואל אז אולי במקום לשחק אותה בוגר ,חזק ,נהג טוב ועבר טסט ראשון פשוט שאלה שלא ניראת לא לענות עליה לא חייב תמיד להסתלבט

ze ev

New member
"דרך חמה "תודה רבה מקרב לב

באמת התחלתי להרגיש שלאף אחד לא אכפת בכלל מהשאלות אלא רק איך הם יוכלו להיות הכי שנונים כאילו שבגלל הערה של מישהו פה בן אדם ילך וישנה לעצמו את החיים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לקחת לתשומת לב

למעלה