סליחה על הפלישה

שיאנה

New member
סליחה על הפלישה

אבל אני צריכה עזרה.... יש למשהו מושג מאין הקטע הזה? אשמח לכל רמז או אפילו כיווני חיפוש נוספים. " אישתי היקרה, איבדתי את שתי ידי, לעולם לא אוכל לרכוס את מכנסי. את שדייך הלבנים לא אוכל עוד ללטף; האם תסתפקי בראש ובכתף? " ? תודה על עזרתכם

שיאנה

New member
כן

גם לי זה נשמע כמו חנוך לוין אבל איך אני מחפשת מאיפה זה??

אז ככה

עברתי על "מה אכפת לציפור" שהוא הכרך היחיד שיש לי של כתבי חנוך לוין. משום מה עברתי מהסוף להתחלה, וזה כמובן היה לקראת ההתחלה, בתוך הפרק הראשון - את אני והמלחמה הבאה, קברט סאטירי על המלחמה. יש בעמוד 24 קטע שנקרא "שישה מרובעים" (לא לבעלי בטן חלשה): שיר ההרוג המפוזר ידי הימנית במזרח והשמאלית בסוף מערב, עיני נישאו אל ההרים, ליבי נהפך עליו. עוף השמים מוליך עכשיו את מיתרי קולי, אוזנַי אינן שומעות מה ששותק פי. שיר הגידם אשתי היקרה, איבדתי את שתי ידי, לעולם לא אוכל לרכוס את מכנסַי. את שדייך הלבנים לאאוכל עוד ללטף; האם תסתפקי בראש וכתף? שיר החיגר רגלי היקרה, אנו נפרדים לתמיד. אני חוזר הביתה, את נשארת בחזית. אצבעות בתי שדגדגוני בעקב מחפשות מקום סמוך יותר ללב. שיר המנצח למנוצח הירח מעליך ומעלַי, אבל ראשך בגובה נעלַי. את הפרחים שיעלו מגופך אקטוף אני, ולא בשבילך. שיר השבוי בין חיי למותי עומד איש עם רובה, ברצותו אחיה וברצותו לא אחיה. בתוך רובהו שישה כדורים, תמונת נערה בכיסו האחורי. שיר אחרית הימים ןגר טוראי ראשון עם רב-סמל, ורב-סמל ירבץ עם רמטכ"ל, ונער קטון מכסה את הגופות, נאות ה' צבאות.

שיאנה

New member
אנשים טובים באמצע הדרך.

אני מודה לך עד מאוד על הטרחה והעזרה. גם אני תמיד מתחילה מהצד שבו בדיוק לא נמצא מה שאני מחפשת. מרפי תמיד מנצח... :) שוב, המון המון תודה!

שיאנה

New member
דיאלוג מעניין

עם איש אחד במסרים שנראה שיש לו "קצת" יותר ידע מאשר לי למרבה המבוכה אבל אל דאגה, לא טענתי בפניו שידעתי את התשובה לבד, למרות שגם לדעת לחפש זו דרך למידה

גנגי

New member
זו לא פעם ראשונה

ואולי גם לא אחרונה (אא"כ זה לילי האחרון עלי אדמות) שאני אומרת לכם שהאיש ז"ל ענק בעיניי, נכון?

מילי33

New member
נכון

וכמה אקטואלי הוא שמשתמשים בו כדי לחזר אחרי בני המין השני במסנג'ר.

אכן

את לא יודעת איזה כיף היה למצוא את מה שחיפשתי רק בסוף, או בעצם בהתחלה, כשבדרך עברתי על כל השירים שלו, וכך גם קיבלתי כמה רעיונות לחידוש החתימה שלי, אם וכאשר. אגב, ברור לך שהקלדתי את כל ששת המרובעים רק בשביל ההודעה הזו שלך, נכון?

גנגי

New member
../images/Emo9.gif

בעצם, במחשבה שנייה, אמוטיקון/דביקון/רגשון/מותקון/חייכן/סמַל/פרצופון אחר:

למעלה