סליחה על ההתפרצות,

סליחה על ההתפרצות,

משהוא שמטריד אותי. מעתיקה פוסט שלי מפורום מאגיה וכישוף, שם אף אחד לא התייחס, אולי כאן למישהוא יש רעיונות?? תודה. ראשית, שלום, אני אורחת, אולי זמנית אולי לא- נסו אותי. מקווה שלא להיקרא מטופשת מדי, אני פשוט לא מתבטאת משהוא בכלל. ככה,- יכול להיות איזה מצב היפותטי כזה שחתיכה של מישהוא נתקעה לי בפנוך? כמו "פיסת נשמה", או משהוא כזה... אני אפילו די בטוחה לגבי הרגע בדיוק שבו זה כנראה קרה... לא, לא התכוונתי שזה יקרה (בכלל אני אף פעם כמעט לא מתכוונת). עברו כבר כמה שנים מאז. כמה שנים שבהן גם ניתק הקשר (די מבחירה שלו, ויש סיבות להבין ולהזדהות). עדיין כל פעם שקורה לו משהוא בחיים אני מרגישה את זה או חולמת. לא תמיד יודעת מה בדיוק אבל כן את הכיוון. הכל טוב ויפה ולא היה מפריע לי במיוחד אלמלא זה היה ממש מציק. כלאמר,- אני כן חושבת עליו בחיבה ואהדה ונעימות... אבל הרבה פעמים זה ממש מכאיב. בעיקר נפשית, אבל גם פיזית. בפעמים האלו שבהן אני ממש מרגישה אותו זה בכלל לא נעים,- חום, כאב ראש מסוג מסויים, לשון מתנפחת, מלמולים בלתי רצוניים, האצה בדופק... זה בא במעין 'התקף', אבל יש לזה סימנים מקדימים וגם תופעות לוואי. בעיקר עיסוק אובססיבי כמעט במחשבות עליו. כל זה בא בתקופות בין כמה ימים לכמה שבועות. לכן החלק השני של השאלה הוא כמובן- איך נפתרים מזה? תודה מראש.

ומה עושים?

עשיתי טקס טיהור. גם עשיתי... לא יודעת איך קוראים לזה, אבל... מן נסיון לסגור את הבן-אדם. כמו- להחליט שהוא לא קיים יותר... לא עזר. מה אפשר לעשות? או מי יכול לעשות? איך? פרט הסבר והדגם! ומה זה בדיוק אומר שאני מחזיקה באנרגיה שלו? זה אומר שכדי להיפטר מזה צריך שהוא ירצה לקחת חזרה? הוא לא מוכן לפגוש אותי, אז זה נראה לי בעייתי. כדי שהוא ייקח את זה חזרה צריך כמו 'לשחזר' את החיבור בינינו?

לא הבנתי

סליחה על חוסר הסבלנות אך טקסטים ארוכים מתישים אותי. בקצרה מה הבעיה?

זהו, שאני לא בדיוק יודעת

פעם ברגע אדיר של אהבה וכאב נתתי למישהוא מילים. הוא לא אמור היה לפרוט אותן לעולם. (לא יודעת למעשה). כבר המון זמן שאנחנו לא בקשר בכלל בכלל. אני עדיין מרגישה אותו לפעמים. מרגישה כשקורה לו משהוא בחיים. זה מלווה בכל מני דברים לא נעימים ולא בריאים. איך נפטרים מזה? אז מה הבעיה? מקווה שזה יצא קצר יותר...

אני אנסה

ראשית הביני פרט חשוב. אהבה וקשר הם סוג של חילופי אנרגיה. את נותנת לבחור והוא מקבל ונותן... וחוזר חלילה, כמו מעגל חשמלי סגור. בכל רגע נתון האנרגיה שלך אצלו ושלו אצלך... כאשר הוא הלך נותר מעין חור אנרגטי ומצד שני עודף אנרגטי, הבחור הותיר מעט משלו והלך עם חלק משלך. זה בעצם כאב הלב שכולנו חשים בפרידה ואין לו שום מזור פרט לזמן שעובר ומשכיח (לא מרפא! משכיח). אם הכאב נמשך זמן רב יכול בהחלט להיות שהאגו משחק בנו משחק מלוכלך (המניאק יודע טוב את העבודה). בתהליך הזמן אנו אמורים להירפא ולשחרר את האנרגיה שנותרה אצלנו ולהחליפה באנרגית אהבה של אחר (אפילו בן משפחה, חבר קרוב, ידיד וכו') אם אנו מסרבים לשחרר אותה היא תישאר ותקשה עלינו וכנראה זה בדיוק מה שאת עוברת. נסי בדרכך שלך "לשחרר" את האנרגיה ולהחליפה. חשבי על עצמך ועל העתיד יותר מאשר על העבר. עשי דברים שאת אוהבת, דברים חדשים. מקווה שסייעתי במידה ותצטרכי דבר נוסף אני פה.

נסיון נחמד,

זה ברור ששאוהבים אז נקשרים, אבל במקרה הזה זה כאילו משהוא אחר. או נוסף. למשל,- זה שנגדמה לי שהיה רגע מסויים מאד שגרם למצב. זה לא שאני לא חושבת על העתיד, זה לא שאני תקועה בעבר. אני לא חיה בנסיון למצוא מישהוא שימלא בשבילי את מה שאוו אדם מילא בשבילי (זו תהיה טעות לדעי לעשות את זה), אני גם כבר לא מטפחת אשליות כלשהן לגבי זה שאי פעם הבחור יחזור לדבר איתי. עברו מאז בערך שנתיים. הייתי אומרת שזה הרבה זמן. בשבילי זה כן,- אני צעירה ולא נקשרת חזק לאנשים. במיוחד שזו הייתי יותר אני שהלכה אז, אני זו שרציתי 'לשחרר אותו'. הספקי מאז לעשות דברים חדשים ומלהיבים. אני גם לא תקועה במחשבות עליו כל הזמן. פשוט לפעמים זה פולש לחיים שלי למה ימים וזה לא נעים בכלל. אגו? אממ... אולי במידה מסויימת,- אני מייחסת המון חשיבות למילים.
תודה. (ואם אני אצטרך שיאכילו אותי,- תבשל?
)

סליחה שגם אני מתפרצת

אני בדר"כ לא כותבת כאן אבל השאלה שלך תפסה אותי בשאמניזם מדברים על איבוד רסיסי נשמה. זו תופעה ידועה של התנפצות. ולעיתים אנחנו מוצאים את עצמינו מחזיקים רסיסים של אנשים אחרים והם מחזיקים רסיסים שלנו. יחד עם זאת התופעות שתארת נשמעות מוגזמות מידי. ומאוד יכול להיות שמדובר במשהו אחר. אני ממליצה לך לפנות לטיפול שאמני ולבדוק מה קורה. תוכלי למצוא הרבה אינפורמציה באתר של "הרוח הגדולה"

תודה על הכיוון.

טיפול שאמני זה אומר ללכת למישהוא שכביכול 'יעשה את העבודה' וייקח על זה הרבה כסף? אז שתי שאלות: 1. כמה כסף? 2. זה באמת אפשר שמישהוא אחר יעשה מה שצריך ולא אני? תודה שוב. 'הולכת' לפשפש בוירטואליה שמאנית

תמיד העבודה היא של המטופל

הכוח הגדול של הריפוי השאמני הוא ששאמן מרפא ברובד של הנשמה. הוא כמעט ולא מתעסק בתסמינים הפיזיים. הוא עובד מעבר לארגייה ולנפש, ומרפא את הבסיס. את הנשמה. משם מתחיל הכאב ושם נוגע הריפוי. יחד עם זאת מטפל יכול לרפא אבל ההחלמה תלוייה במטופל. תמיד תמיד תמיד חשוב שמטופל יקח אחריות על החיים שלו, ויעשה שינוי כדי שמשהו אמיתי יקרה ויחזיק לאורך זמן, אחרת אני יכולה לקחת את הכאב או את המצוקה ממטופל וחודש אח"כ הוא יחזיר לעצמו את הבעייה, ואז מה עשינו... כעקרון טיפול שאמני כמו כל טיפול אכן עולה כסף - את מגיעה לבעל מקצוע ומבקשת את הזמן שלו ואת הכישורים שלו ומקובל לשלם על זה. לגבי מחיר תבדקי איזה מטפל נשמע לך מעניין ותתענייני אני חושבת שנורא מוקדם לבדוק מחירים לפני שאת מחליטה אם זה משהו שהיית רוצה לעשות או לא.

מצחיקה,

בעולם שלי ההחלטה לרצות לעשות דבר זה או אחר היא בין היתר פונקציה של מחירו.
מה גם שאני לא מכירה שמאנים, אז אם אחפש זה יתחיל מזה, לא? תודה בכל אופן, באמת עזרת.

למעלה