סליחה על ההתפרצות

Kovesh Tipesh

New member
סליחה על ההתפרצות

וסליחה שפתחתי הודעה חדשה, קצת שכחתי את מנהגי הפורום (נימוסים והליכות וגו') רציתי רק להגיד שלום, לדרוש בשלומכם, לשאול האם אפשר להצטרף והאם ישנם מי מכם החיים בגרמניה. אני אורי, ואני סוג של ישראלי שחי בגרמניה (שנתיים לערך) וקצת מחפש מבני עמי היושבים בגולה המופלאה. אז ערב טוב ואם פתיחת ההודעה נחשבת לאקט אגרסיבי אזי אני לא אעלב באם תמחקו/תשרשרו אותה לתהום הסייבר. רק טוב, אורי

TrigATUSA

New member
ברוכים הבאים../images/Emo140.gif

המנהל קצת לא בסביבה, אבל את מוזמן לקשקש איתנו בינתיים יש כאן כל מיני סוגים של ישראלים, ואפילו אחד או שניים מגרמניה אין בעייה לפתוח שירשורים חדשים כל עוד הם לא מעצבנים את הקיסרית הנאורה שלנו רו אז ספר לנו קצת - מה הביא אותך לגרמניה, מה מעשיך שם, ובכלל מה המצב?

bulllli

New member
BERLIN CALLING

איפה בגרמניה? יש פרופיל בגיירומיאו או ב STUDIE VZ ? אחרת אין אישור כניסה!

Kovesh Tipesh

New member
אני מסמיק

אז תודה על קבלת הפנים החמה והלבבית, אני מודה שאתמול בערב והיום בבוקר עקבתי די באובססיביות לראות אם מישהו התייחס אלי ונאלצתי לעזוב את הבית בבושת פנים, אך מה רבה היתה השמחה לגלות אתכם. אז ככה, לשאלותיכם. אין לי פרופיל בשטודי או בגיי רומאו מסיבות אוביקטיביות, אני מאוהב עד מעל הראש בבן זוג שלי, קורה. מה עוד ? אני גר בברלין (מיטה בואכה פרנצלאור ברג), חי את חיי ספק בצניעות ספק בדוחק, שותה לשוכרה לעיתים דחופות (מקומות ממולצים על פי דרישה ימסרו למבקש/ת). עכשיו תורכם, ספרו לי הכל עליכם ובעיקר על אחרים, באר הרכילות לא תיבש לעד ! אוקי, אז שבת שלום ולהשתמע, אורי

bulllli

New member
כמה זמן בעיר?

מה ההמלצות שלך? היום בערב יש מסיבת ABBA בשווץ אבל אני מתעצל.. שמעת על תוכנית הרדיו הלוהטת שלי? ברור שכן

TrigATUSA

New member
בביקורי בברלין אני גם כן מקפיד

להסתובב בעיר במיטה בואכה פ/לאר ברג יום אחד אולי אני אגור שם אבל ביניתיים - לונדון

Kovesh Tipesh

New member
סליחה

שנעלמתח. ההסבר פשוט, החלפתי את הסיסמא שלי ושכחתי אותה, בקיצור, שבו בנים לגבולם. האמת היא שאין לי ממש המלצות, אני לא חיית מסיבות וגם את הברים הגאים אני לא מרבה לפקוד, לעומת זאת מקום שאני בהחלט מקפיד לפקוד הוא הווינריי WEINEREI באזור ציונזקירש פלאץ שוצים כמה שרוצים (וגם אוכלי לפעמים) ומשלמים בהתאם ליכולת, מקום קדוש. את תוכנית הרדיו אני לא מכיר, שוב סליחה, אבל אני מבטיח להאזין. ומה אתה עושה בברלין (מלבד שידורי מהפכה ברדיו כמובן) ? אורי

odedee

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

אתה מוזמן לתת המלצות על מקומות מעניינים בכלל (לא רק ברים ומסיבות). אפילו לא בברלין

Kovesh Tipesh

New member
תודה תודה

אם להיות כנים, אין לי הרבה המלצות, אני בתקופה של חיי בה אני מנסה להיות הומו פלצן וללכת לתערוכות ושאר מריעין בישין שגורמות לי לפהק ספ בחוצפה ספק בפרובינציאליות מבישה ויחד עם זאת לסיפוק נעים שהנה עוד ערב עבר בלי להקיא בחצר הבנין. חוץ מברלין אני לא מכיר הרבה (אם אתה מתכוון לחוץ מגרמניה) בתל אביב לא ביליתי זמן רב (יש שיגידו "שנים") ועל כן אינני מתיימר. ספרו לי קצת אתם, מה כדאי לי לעשות ? איך לשבור את אותה גרמניות מיותרת ששורה עלי לאחרונה ולגלות חבלי ארץ חדשים זולת המדינה המופלאה הזו, לאן כדאי לנסוע. חברים, כמעט שכחתי, פסטיבל הסרטים הולך ומתרגש עלינו, אם לא הייתם אזי מומלץ בחום ועוד יותר מומלץ להזמין כרטיסים מה יותר מוקדם. ערב מצוין לכם ממזרח ברלין

למעלה