סליחה על ההפרעה..................

elninyo

New member
לגוי

אזוי, ואם היו בעיר "249999" מובטלים היית מגיע להבנה שונה
או ש,,

זהו האוקיינוס השקט דווקא, וזו אינה

סופת ברקים כי אם התחממות של המים שגורמת לשינויים אטמוספריים קיצוניים. כאשר התופעה נעה לכיוון יבשת אמריקה היא נקראת "אל ניניו" וכשהתופעה נעה לכיוון אסיה, היא נקראת "אל ניניה". אלו היו שישים שניות על תופעות אטמוספריות ותופעות בכלל. תא"י (החזאי התורן).

טרהלהלה

New member
עכשיו בנתי...

אז אני באתי עשיתי רעש נופפתי בידיים אין התייחסות כלום נאדה (ממששששש מעליב) וזה.. הגוי הזה רק מגיע כולם קופצים אז לשבת בשקט? להיות רגועה? או...?

הלו

גוי יש רק אחד. והוא יחיד במינו. וכשהוא מגיע שום רעש או צלצולים לא יסיטו ויסיחו את הדעת. ככה זה טרלהלה. אלה החיים. זיוי [שמה דברים במקומם]

elninyo

New member
זו אינה התחממות של המים

פשוט אלו הם אידי הסמובר מהפורום השכן בעת הכנת
תלתן אירי ירוק, אני לא פניתי לחזאי כדי לוודא אם יבול התלתן, השנה יניב בירוקים?? תלתן אירי ירוק,לו ידעת מהי אל-ניניה בתימנית, היית מזעיק את כוחות הקואליצייה להשיב אותה לאירלנד. אני ממש רותח כעת.

טרהלהלה

New member
אז קודם כל..

פוווווווווווווווו תתקרר תרגע תנשום עמוק זהו? הכל טוף? אז עכשיו אני=סקרנית מה זה בתימנית מצויה?

noanoy

New member
צודק הגוי

שעבר כאן במקרה. יאללה לעבודה, אוכלי חינם.

elninyo

New member
צודק הגוי 3

1 -מתנצל בפניך , [ שונא את עבודה אוהב בטלה,מתרחק מהמלאכה ] 2- ו,מי שחרז את "העבודה היא חיינו,,הייתי מקפד נישמתו ללא הירהור פשע. 3- בעצם, גוי 28 ,ביננו מה מפריע לך שאנחנו כאן, לא מזיקים לאף אחד, מעולם לא דרסנו זקנות במעברי חצייה,או לחילופין חטפנו ארנקיהן ב-28 לכל חודש. 4- צא וחשב , כמה טוב שרבים מהמובטלים כאן, ואל תאמין כי המובטלים לא עובדים באמת ובתמים, לך לצ´אט הקרוב, ותראה כמה נשואים חמודים מובטלים עובדים על לא נרדמות באלכסון של פרנקל מההתנגדות לתוכנית. יש מכונאים מובטלים ,שנולדו בתקופת <קליף ריצ´רד> המכוניות היו טרנטות וקלות לפירוק , והיום מפרקים בצ´אט את תיסכולם, כי נולדו בתקופת גיר רגיל, ועתה אין עבודה ברגיל. בעצם שם בצ´אט ,המובטלים עובדים ומזיעים.כי התרגלו לעבוד בשחור לשפץ בקבלנות,ולגבות את התשלום באוטומאט. מקום זה זה הינו של עמלי כפיים,לא ממהרים לאף מקום,אנשיי היי טק , טק אוויי , טק א-דג, טק נוהל 5/2 , טיק טאק, מתקתקים אותה באיזי. גוי , אהלן, ברוך הבא.

magy

New member
מילה של גוי...

ערלה גדולה........ מנהלת מחסן לשאריות של גויים

elninyo

New member
שובו

לדעתי אתה בכוונה לא מבין. וראייה הצלחת להקליק את אלה : ללא עזרה ,יפה, אל תתייאש ,סבלנות הכל יסתדר.

למעלה