סליחה על ההעדרות...

אלי פלס

New member
סליחה על ההעדרות...

ביום שישי האחרון, לאחר חיפושים מפרכים, חתמתי בשעה טובה ומוצלחת על חוזה לשכירת דירה חדשה בתל אביב. בימים אלו אני מנסה להעביר את עצמי מרחובות, לדירה החדשה. קניות רהיטים, הובלות ובלאגנים - זה שם המשחק. זו הסיבה לכך שלא הגיעו סיכומי שבוע וסיכומי ´אותו האיש´. אני מאוד מקווה שבתוך כמה ימים אני אוכל לחזור לכאן ביתר שאת וביתר עוז... להתראות, אלי

אלי פלס

New member
אתה איש דגול ונערץ...

אם אתה רציני, אני מתכוון להשתמש בך. אני עוד צריך לקפוץ לשוק הפשפשים לקנות רהיטים...

anat80

New member
ואני מנדבת את עצמי

לבוא לעזור לך לקנות רהיטים <אין לי כסף לקנות לעצמי, אז לפחות שאני אשתתף בהחלטות של אחרים>

מטאור38

New member
אלי ?!? " מזל טוב"

ברכת הבית יהא זה המקום, נוה משכן לשלום. בו תנוח לה שלוה, כאן תדור האחוה. פה יפגשו נחת ושמחה, עם ברחה והצלחה. בצל זאת הקורה, יתרונן קול תורה. בזה המעון בזו הפנה, תהא שרויה השכינה.

אלי פלס

New member
לא לא לא...

מטאור אלופי ומיודעי, על המתנה שלך לדירה כבר סיכמנו ביום חמישי...

אלי פלס

New member
סליחה על ההעדרות...2

עד עכשיו היה לי על הראש את ההפגנה של אתמול (וד"ש לבני שכיכב שם). עכשיו עוד יש לי את המצעד הירושלמי... גם הדברים האלו יגרמו לי להעדרויות. אבל הדירה זה הקטע הקשה יותר.. כשאסיים איתה, אשרוץ כאן כבימים ימימה.

all

New member
גמ"ח כלב

לרגל כניסתץ לדירה החדשה, אני מתנדב להעניק לך כלב. ולמען האמת זה גמ"ח דו-צדדי.

אלי פלס

New member
האמת היא - התלבטתי...

ואני עדיין מתלבט אם להרחיב את התא המשפחתי שלי בכלב... זו אחריות די גדולה ואני -עם חוסר האחריות שלי- מפחד לקחת אותה על הכתפיים שלי.

אלי פלס

New member
האם זו מי שאני חושב שזו...?

רמז...נועה

avidadon

New member
אלי!!

תתחדש! דרך אגב כמה הדולר היום? איזה 4.5 בערך.. ימבה כסף. גם אני חושב על כיוון כזה בקרוב.. אבי

אלי פלס

New member
תודה אבי...

וגם לך - בהצלחה! ו...הדולר - הרי הוא מקור כל צרותינו. הו - אל גדול, רם, נישא, חנון ורחום, שמע קולנו חוס ורחם עלינו והורד את הדולר...

למעלה