סליחה על ההטרדה

ALIsuperstar

New member
אני לא מת על היופי שלה אבל אני ממש מת

על הקריזות שלה ועל הפה שלה שלא מבין מה זה פחד, כזו קטנה, אבל כזו גדולה. לזה אני נמשך, נשים חזקות תמיד משכו את התשומת לב שלי, לא רק פיזית גם מנטלית.

wish2

New member
תגידי לילוש.דנית צודקת שהיא כועסת?

הוא באמת חלאה אליאב שהוא עף על הפרסיה?

לדעתי כן

הוא גבר בוגדני, כשהיה נוח לו עשה איתה קוצי מוצי ואיך שנכנס הפרסייה נטש את דנית והלך אליה. ותכלס נראה לי שהוא עשה את זה רק כי הוא חושב שהיא חזקה בחוץ. והפרסיה אני לא סובלת אותה עוד מהעונה שלה מכשפה.

wish2

New member
היא בהמה

ולא בהמה חמודה.
אני אוהבת את לינור.
ונראה לי שאת צודקת.
הוא עם נופר רק בשביל הסיפור.
היא לא תעניין אותו בחוץ.

גברים מטונפים.

A B A M I

New member
-

אליהו זוטא (איש שלום) פרשה כב

מעשה בתלמיד אחד מתלמידי ר' עקיבא שהיה יושב בראש עשרים וארבעה אלפים תלמידים, פעם אחת יצא לשוק של זונות וראה שם אשה זונה ואהב אותה, והיה שליח משתלח בינו לבינה עד עת הערב, לעת הערב עלתה על הגג וראתה אותו כשהוא יושב בראש התלמידים כשר צבא והיה גבריאל עומד על ימינו, אמרה [בלבה] אוי לה לאותה אשה שכל מיני פורענות של גיהנם צואת לה, אדם גדול כמו זה שהוא דומה למלך תענינו אשה זאת וכשמתה ובטלה מן העולם יורשת גיהנם, אלא אם יקבלנה הרי היא מצלת אותו (ולעצמי) [ולעצמה] מדינה של גיהנם, וכיון שבא אצלה אמרה לו, בני מפני מה אתה מאבד חיי העוה"ב בשביל שעה אחת בעוה"ז, לא נתקררה דעתו עד שאמרה לו, בני מקום שאתה אוהב מלוכלך ומטונף מכל אברים [חמת מלא צואה וזבל] ואין כל בריה יכולה להריח ריחו, ולא נתקררה דעתו עד (שתפשו) [שתפשתו] בחוטמו (והניחו) [והניחתו] על אותו (קבר) [הקבר], כיון שהריח ריחו נמאס בפניו ולא נשא אשה (מעולם) [לעולם]

זיקן

New member
מנהל

wish2

New member
שאלה מצוייינת אביעד

אין משהו רע יותר מלדעת שאת רוצה מישהו שלא חרמן עלייך.

wish2

New member
את מצליחה להבין את הבעייתיות?

חשוב לנו יותר שהוא יהיה חרמן משהוא יחבב את האישיות המלבבת שלנו.
דפוק

אוי נו באמת

גבר יכול לאהוב את האישיות המלבבת של מירי רגב אבל לא לרצות לגעת בה. אם הוא חרמן עלייך הוא בכיס שלך.

wish2

New member
לא חרמן בכלל?

או לא חרמן עליי?
שתי התשובות הן כן.
אבל זה מבלבל.
כי גברים רוצים לזיין אותך גם אם את לא הפנטזיה שלהם.
את פשוט אישה ואם את זמינה אז יאללה.

הסתבכתי.

בתל ברוך

יש קוקסינלים שמתחפשים לזונות. האגדה מספרת שהם עומדים שם לבושים במיטב מחלצותיהם ומציעים מרכולתם לעוברים ושבים. יחסית לזונות הזקנות הם נראים טוב אז גברים מעדיפים אותם. והגברים מרוב שהם חרמנים לא שמים לב שאותו קוקסינל מסתיר את איבר מינו בין הירכיים ונותן להם לזיין אותו בתחת. True story.

wish2

New member
את מדברת על מקרה קיצון

גברים שאני מכירה לא יאספו זונה בתל ברוך ואם כן אז בטח שישימו לב שהיא גבר,במיוחד אם הם מכופפים אותה.
אני יודעת שקשה לנו לחשוב על זה ככה.
אבל יש גברים לא חרמנים.
שמספיק להם לאונן על מירי רגב פעם בחודשיים.

איזה מהממת היא אה?

חחח מירי רגב באמת אישה עם ביצים

אבל אני באמת לא חושבת שזה תלוי בגבר אלא במידת חרמנותו. היה פה פעם אחד שאפילו לא טרח לוודא אם לזונות שלו יש שלבקת חוגרת..

למעלה