סליחה על הגסות אבל...

• פותח הנושא Ak477
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

Ak477

New member
סליחה על הגסות אבל...

סליחה על הגסות אבל...
אני מעוניין להתחיל לסחור במניות , מפעת יראת הכבוד , אני לא מתכוון אפילו לשאול שאלות שהתשובות אליהן לא נכתבו ולא יכתבו באף פורום. מה שכן , רציתי לשאול בצורה פשוטה ותמימה , היכן להתחיל ?!?! אשמח לקבל קישורים , המלצות לספרים וכו' על מנת להכין את הקרקע. המון תודה.

Ak477

New member
כמה שאלות נוספות.

סליחה על הגסות אבל...
אני מעוניין להתחיל לסחור במניות , מפעת יראת הכבוד , אני לא מתכוון אפילו לשאול שאלות שהתשובות אליהן לא נכתבו ולא יכתבו באף פורום. מה שכן , רציתי לשאול בצורה פשוטה ותמימה , היכן להתחיל ?!?! אשמח לקבל קישורים , המלצות לספרים וכו' על מנת להכין את הקרקע. המון תודה.
כמה שאלות נוספות.
היכן ניתן להשיג דו"ח תזרים מזומנים ובכלל , מידע נרחב על חברה כלשהי שיעזור לי להחליט האם החברה עתידה להנפיק רווחים?

גידעון1

New member
תשובה

כמה שאלות נוספות.
היכן ניתן להשיג דו"ח תזרים מזומנים ובכלל , מידע נרחב על חברה כלשהי שיעזור לי להחליט האם החברה עתידה להנפיק רווחים?
תשובה
תשתמש במנועי החיפוש ותוכל באמצעותם לאתר את כל החומר הנדרש על מנת להבין את נושא הבורסה. באתר מאיה תוכל לראות הודעות מתפרצות ואת הדוחות הכספיים.

גידעון1

New member
המדריך לא עובד מצטער

תשובה
תשתמש במנועי החיפוש ותוכל באמצעותם לאתר את כל החומר הנדרש על מנת להבין את נושא הבורסה. באתר מאיה תוכל לראות הודעות מתפרצות ואת הדוחות הכספיים.
המדריך לא עובד מצטער

mandugo

New member
לא גסות בכלל../images/Emo203.gif

סליחה על הגסות אבל...
לא גסות בכלל

בנוסף לאתר המצויין הזה את/ה יכולים לקבל הרבה אינפורמציה ב אתר הבורסה: WWW.TASE.CO.IL אתר ספונסר: WWW.SPONSER.CO.IL אתר די בורסה: WWW.DBURSA.CO.IL

dw2322

New member
ראה לוח קישורים ושאלות נפוצות

סליחה על הגסות אבל...
ראה לוח קישורים ושאלות נפוצות

מצב
הנושא נעול.
למעלה